Şimdi Ara

Soru bankası kesmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapamadigim sorulari veya begendigim soruları kesip biriktiriyorum ama bunu sadece denemelerde yapabiliyorum. Soeu bankasında olunca kesmiyorum. Kessem mi ki? Aranizda boyle yapan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• psikolojik olarak rahat hissedeceksen yap dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kitap parçalamayı sevmediğim için soru bankalarında yapamadığım soruları siyah pilot kalemle yuvarlak içine alıyorum ya da yıldız atıyorum ara sıra bitirdiğim kitaplara bakarken gözüme çarpıyor okuyorum, tekrar etmiş oluyorum istersen sen de böyle yapabilirsin

• Ben kesip ikiye ayırıyorum: bir şeyler öğrendiklerim ve çözemediklerim. Bir şeyler öğrendiklerimi bir defterde topluyorum, çözemediklerimi hocalara gösterip daha sonra önemli olduğunu düşünürsem deftere ekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl soru bankalarımın sayfalarını tek tek ayırırdım üniteleri ayırıp öyle çözerdim falan ama kazanamadım bu sene yapmıyorum :D

• foto çek albüm yap ders ders son ay çıktı alırsın hepsini

• Aynen dostum ben fotoğrafını çekiyorum galeride albüm oluşturdum baya iyi oluyor şöyle tekrar ediyorum bir de mesela Pazartesi tyt ayt kimya 10 dk da kaç soru gözden geçirebilirsem gibi gibi
    Hani gerçekten faydalı ya ;)

• raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Aynısını ben de yapıyorum ayrıca soru defterime de yazıyorum gerçekten çok iyi oluyor

• Hocam soruyu kesince arkadaki soru da kesilmiyor mu otomatik. Simetri hastaları için hiç iyi fikir değil :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.