Şimdi Ara

Soru - Cevap (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
2
Favori
16.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mczaga

T40 daha uygun olur mürettebatı geliştirme açısından yoksa Medium-TD geçişi olursa daha fazla % 'de kaybı olur.

teşekkür ederim sanırım öyle yapacağım.
  • e-75'teki mürettebatımı e-100'e transfer etmelimiyim sizce ?

%100 ler , bir özellikleri %100
  • Tabii ki transfer et.
  • pre tank almakmı pre olmakmı
  • Tanka bağlı.
  • hocam ıs 7 gitmek istiyorum okuduğum yazılara göre 2 aya kalmaz pre ile is 7 alınabileceği deniyor ben;

-kv1e pre almak
    -pre churchill almak arasında kaldım
  • churchill alırsan para yaparsın

premium alırsan tanklarda gelişmen daha kolay olur.
  • ozaman ikisinide yapayım

şimdi churchil ile aşıştırma yaparım kv yede 5 şer 3 er günlük prelerle yolunu buldururum diye düşünüyorum :D

teşekkürler.
  • amerika ile kmt ye başladım şu anda m37 var daha yeni.atış mesafesinin yazdığı bi yer bulamadım yanımda ki diğer artiler haritanın diğer ucunu vururken benim mezilim kısa. yoksa tier arttıkça menzil flnmı artıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elondel

amerika ile kmt ye başladım şu anda m37 var daha yeni.atış mesafesinin yazdığı bi yer bulamadım yanımda ki diğer artiler haritanın diğer ucunu vururken benim mezilim kısa. yoksa tier arttıkça menzil flnmı artıyor?

Her atladığın tierde ateş mesafen artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

quote:

Orijinalden alıntı: elondel

amerika ile kmt ye başladım şu anda m37 var daha yeni.atış mesafesinin yazdığı bi yer bulamadım yanımda ki diğer artiler haritanın diğer ucunu vururken benim mezilim kısa. yoksa tier arttıkça menzil flnmı artıyor?

Her atladığın tierde ateş mesafen artar.

Önce topu yükselt mesafen artar sonra üst tier'e geç daha da artar.

t57 ile düşman basesine bile ulaşamazken m37 ile daha yakınlaşıyorsun, son topuyla çembere yakın olur tahminimce. Şuan bende m7 priest var dönüş hızı iyi load süresi kısa ama bazı haritalarda tam yetişmiyor yada ıskalıyor. m41 alınca köşe kapmaca oynayacağız inş.

• Eğitim Nasıl Alıyor ?
  • Selam.. Yenilerdenim...

7.3 # 95 le sorunsuz çalışabilen. Mod önerebilirmisiniz.

İşlmci -- ekran kartı -- ram -- Hdd de sorun yaşamam.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilenbilir -- 29 Mayıs 2012; 21:25:13 >
  • Bir konu vardı burada 300 küsür sayfalık o neoldu listeden silinmiş?
  • duruyor hocam taktik paylaşım
  • Donanımhaber Wot ekibi olarak bir maç yapma şansımız var mı?
  • Tecrübeli arkadaşlar birkaç heavy tank taktiği verir misiniz? kazanma oranimi yükseltmek için heavy tank ile nasil bir taktik izlemeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rus agırlarından ilerliyorum şuan elimde (KV -1 5 teir , KV -1S 6 teir )2 tane agır rus tankı var ve bu ruslardan ilerleyeceğim için bu iki tanktan birini satmak zorunda kalacağım
    şimdi sorum şu
    bu tankların hangisyle daha iyi tankları almamı sağlayacak olan credits kasabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

rus agırlarından ilerliyorum şuan elimde (KV -1 5 teir , KV -1S 6 teir )2 tane agır rus tankı var ve bu ruslardan ilerleyeceğim için bu iki tanktan birini satmak zorunda kalacağım
    şimdi sorum şu
    bu tankların hangisyle daha iyi tankları almamı sağlayacak olan credits kasabilirim ?

kv-1 sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

rus agırlarından ilerliyorum şuan elimde (KV -1 5 teir , KV -1S 6 teir )2 tane agır rus tankı var ve bu ruslardan ilerleyeceğim için bu iki tanktan birini satmak zorunda kalacağım
    şimdi sorum şu

kv-1 sat

Kv 1 i satma para kasarsın ilerde onla. Çünkü ılerde ki tanklarda para kasmak zorlaşacak. Kv1S İS i araştırdıktan sonra bir işine yaramıyor. Kv1S i satman daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.