Şimdi Ara

Soru - Cevap (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
16.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __/\/\osesU/\/\urGTi34__

Nihat034 ve Aseuz verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. şimdilik chat odası daha makul sanırım. bir klana girebileceğimi sanmıyorum belki biraz tecrübe kazandıktan sonra bi klana girip oyundan daha çok zevk alabilirim

RDR ve bazı Türk klanlarının yeni başlayan arkadaşlar için gelişim klanları bulunuyor, bence ne kadar erken bir klana katılırsan senin için o kadar iyi olur.

RDR Başvuru Formu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 14 Mayıs 2012; 9:39:03 >

• http://worldoftanks.eu/news/2374-comic-contest/

Arkadaşlar herkese selamlar. WG karikatür yarışması düzenliyormuş, çalışmayı bitirdikten sonra göndereceğimiz mail adresine nick adımızı nasıl bildirmemiz gerekiyor. Bununla ilgili içerikte bir ayrıntı bulamadım. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • pre tankların hepsiyle bir günde ortalama kaç k credi kasarım ve kv5+1 ay pre kaç tl oluyor is7 almak için pre tank farz oldu birde kv5 gift shop ile altın ile alım fiyatı değişiyor mu?
  • tanklardaki mürettebatı degiştirmek herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu acaba
    benim kv1 tankım var ve daha yeni kv s1 tankı alabildim kv1 deki mürettebat %82 de kvs1 deki ise %50de oldugu için kv mürettebatını kullanayım diyordum
    sizce yanlış mı yapıyorum yoksa doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

pre tankların hepsiyle bir günde ortalama kaç k credi kasarım ve kv5+1 ay pre kaç tl oluyor is7 almak için pre tank farz oldu birde kv5 gift shop ile altın ile alım fiyatı değişiyor mu?

? bi cevap verirseniz
  • quote:

quote:

pre tankların hepsiyle bir günde ortalama kaç k credi kasarım ve kv5+1 ay pre kaç tl oluyor is7 almak için pre tank farz oldu birde kv5 gift shop ile altın ile alım fiyatı değişiyor mu?

? bi cevap verirseniz

günde kaç maç yapabilirsin 50 diyelim bunların 30unu kazansan 80k ortalama desek 2.1m yapar yenildiğin 20maçtanda 40k ortalama alsan toplamda 3m felan yapar tabi premium varsa
  • mini map modu kurulu mapi büyütemiyorum * - tuşları ile sebebini bilen var mı
  • quote:

premium + kv-5 ile bir günde ortalama 2-4k para yapabilirsin bir günde.
  • Arkadaşlar oyunda yeniyim. Elimde Kv-1 var. Tavsiye üzerine bunu aldım. Fakat sıkıldım 122 mmlik topu ve sektirebilen zırhı çok etkili ama çokta yavaş, bana göre değilmiş :) Orta sınıf kasmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım. Patton ile Batchatillon arasında kaldım. Benim istediğim hız, manevra vs. iyi gizlenebilmesi ve diğer orta sınıflara karşı etkili olabilmek. Batin şarjörlü topundan dolayı onu öneriyorlar ama çeviklik ve düşman açma konusunda bir şey bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigthunder

mini map modu kurulu mapi büyütemiyorum * - tuşları ile sebebini bilen var mı

Bu hata tamamen yuklemiş olduğun mod ile ilgili tam çalışan iyi bir crosshair mod sorununu çözecektir.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

quote:

Orijinalden alıntı: bigthunder

mini map modu kurulu mapi büyütemiyorum * - tuşları ile sebebini bilen var mı

Bu hata tamamen yuklemiş olduğun mod ile ilgili tam çalışan iyi bir crosshair mod sorununu çözecektir.
    Saygılar.

2 tane kurdum ikiside aynı klavyemi bozuk dicem oda 2 tane ama anlamadim gitti
  • beyler ben bi motor sesi modu buldum ama beğenmedim nasıl kaldırabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan702

beyler ben bi motor sesi modu buldum ama beğenmedim nasıl kaldırabilirim

res_mods klasörünün içindeki audio dosyasını sil.
  • selamlar benimde 1-2 sorum olucak. 1 haftadır oynuyorum oyunu. ancak bu mermi işini anlamadım.zırh delen sürekli sekiyor ancak patlayan mermide sekiyor.patlayan sekse bile crewe zarar veriyormu? diğer merak etiiğim şey ise maçlardaki tank seviyeleri.bt-2 ile oynarken genelde benim seviyemde tanklarla oyardım 2-3 kill alırdım en az.bt-7 ve a-20 de ise tier 9 bile çıktı karşıma.en kötü kv ler geliyor.oyun neye göre yapıyor bu tank seviyelerini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gmx

quote:

Orijinalden alıntı: okan702

beyler ben bi motor sesi modu buldum ama beğenmedim nasıl kaldırabilirim

res_mods klasörünün içindeki audio dosyasını sil.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elondel

selamlar benimde 1-2 sorum olucak. 1 haftadır oynuyorum oyunu. ancak bu mermi işini anlamadım.zırh delen sürekli sekiyor ancak patlayan mermide sekiyor.patlayan sekse bile crewe zarar veriyormu? diğer merak etiiğim şey ise maçlardaki tank seviyeleri.bt-2 ile oynarken genelde benim seviyemde tanklarla oyardım 2-3 kill alırdım en az.bt-7 ve a-20 de ise tier 9 bile çıktı karşıma.en kötü kv ler geliyor.oyun neye göre yapıyor bu tank seviyelerini?

öncelikle tankların zayıf noktalarını kavraman lazım. delemeyeceğini düşündüğün tankların karşısında durma zaten kaç o bölgeden. hiç şansın yoksa he mermi at ama sağlam bir topun yoksa zaten he mermide pek zarar vermiyor. bahsettiğin tanklar hızlı tanklar. oyunda scout görevi gör diye seni yüksek tier maçlara atıyor. ama bu scout olayı tecrübe isteyen bir iş oyunda yeniysen pek yapamaman normaldir. t-34 e geçince biraz rahatlarsın onu daha mantıklı maçların içine atıyor. ayrıca gayet zevkli bir tank.

• valla bende şans yok t28 aldım gene ıs ler kv 3 lerle takılıyorum oyundan soğudum valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: elondel

valla bende şans yok t28 aldım gene ıs ler kv 3 lerle takılıyorum oyundan soğudum valla :D

aynı dertten müzdaripim :D t 46 duruyorsa onla devam et gece geç saatlerde yada sabah erkenden t 28 kas ozaman tier 6 7 ler kapalı oluyor tier 2 ile aynı maça dusuyoruz :D
  • amerikan tank destroyer'ini oynuyorum şu an hangi yolda ilerlemeliyim ? m8a1den devam edip e2ye kadar yürütmeli miyim yoksa t40'tan aşağı doğru devam mı etmeliyim ?
  • T40 daha uygun olur mürettebatı geliştirme açısından yoksa Medium-TD geçişi olursa daha fazla % 'de kaybı olur.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.