Şimdi Ara

(SORU-CEVAP & TANITIM) İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ ( İYTE ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
17
Favori
25.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar wplinki atar mısınız
  • Herkes yazıldı mı arkadaşlar okulumuza?
  • Kaç kişi grup

• ingilizce yeterlilik sınavına girmeyecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeasLey_

wp grubu için yetkili olan biri mesaj atabilir mi ?

Gönderildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: recaimamut

Kaç kişi grup

130

• quote:

Orijinalden alıntı: berkeeren_98

Arkadaşlar wplinki atar mısınız

Gönderildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narte

Whatsapp linkini atabilir misiniz

Gönderildi.

• Ufak bir aksanlıktan dolayı link gönderilmemişti. Şimdi gönderildi.

Bu arada kim hangi bölümde kaçıncı sınıfta yazarsanız sevinirim.

• Merhaba hocam. Wp grubunun linkini alabilir miyim? Bu arada mbgdeyim.

• Ben de wp linki alabilir miyim?
  • bana da link gönderebilecek var mı? bir türlü giremedim gruba.
  • Dün ingilizce yeterlilik sınavına girdim,okulu yapacak daha uzak bir dağ başı bulamamışlar sanırım.İzmir merkezden yerleşkeye gelene kadar yaşlanıyorsunuz.
  • www.tubitak.gov.tr
    Türkiye’nin En Girişimci ve Yenilikçi Üniversitesi Belli oldu | TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU
    https://www.tubitak.gov.tr/tr/haber/turkiyenin-en-girisimci-ve-yenilikci-universitesi-belli-oldu-0?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

GYÜE'de her sene olduğu gibi bu sene de ilk 10'dayız.

• Konu güncellendi.
  • up
  • İzmir Teknoloji Üssü İçin İmzalar Atıldı

(SORU-CEVAP & TANITIM) İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ ( İYTE )

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Kampüsünde kurulacak İzmir Teknoloji Üssü’nün imza töreni Kaya Termal Otel’de yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katıldığı törende, Rektör Güden projeye İYTE adına imza attı.

İmza töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Teknoloji Üssü fikrinin 2011 seçimleri öncesinde “35 İzmir 35 proje” teması içerisinde yer aldığını ifade ederek şunları kaydetti: “O dönemde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ziyaretimizde Teknopark İzmir’i ve oradaki muazzam alanı görünce burada bir teknoloji üssü olması gerektiğine karar verdik” dedi. Geçen bu süreçte Teknopark İzmir’in, yaptıkları teşviklerle geliştiğine değinen Başbakan Yıldırım, Teknopark İzmir’de faaliyet gösteren firma sayısının 150’ye, çalışan sayısının da 1000’e ulaştığını belirtti. Bu gelişimle “Esasında İzmir Teknoloji Üssü’nün altyapısı hazır hale geldi. Bu kez de İzmir Teknoloji Üssü şirketinin kuruluşunu yapıyoruz” diyen Başbakan Yıldırım, daha büyük ölçekli araştırma geliştirme ve yenilikçilik konularında tarihi adımlar attıklarını sözlerine ekledi.

Başbakan Binali Yıldırım kurulacak İzmir Teknoloji Üssü ile ilgili şu bilgileri verdi.

"İzmir Teknoloji Üssü, 9.500 dönüm arazide yapılacak muazzam bir tesis. Burada uzun vadede 1 milyon metrekarenin üzerinde kapalı alan olacak, küresel ve yerli firmalar Ar-Ge faaliyetlerini gerçekleştirecek. İzmir Teknoloji Üssü'nde 10 yılda toplam 800 şirketin yer almasını hedefliyoruz. Uzun vadede doğrudan ve dolaylı katkılarıyla birlikte yaklaşık 40 bin genç beyni, akıl teri üreten gençlerimizi, araştırmacılarımızı istihdam edeceğiz. Yerli ve küresel yatırımcılar burada şirket kurabilecek, Ar-Ge ve yenilikçilik desteklerinden; girişim ve risk sermayesi fonlarından yararlanacaklar, fikri mülkiyet haklarını burada geliştirip, değerlendirecekler.”

Törende konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü de uzun vadede doğrudan ve dolaylı etkilerle beraber 40 binden fazla istihdam sağlamasını bekledikleri projeyle yaklaşık 20 milyar TL gayrisafi yurtiçi hasıla oluşturmasını planladıklarını kaydetti. “İzmir Teknoloji Üssü’nün kurulumu için bir kısmı kamu-özel olmak üzere 10 yılda 1.4 milyar TL yatırım gerçekleştireceğiz” diyen Bakan Özlü, İzmir Teknoloji Üssü’nün, şirketlerin ihtiyaçlarına uygun bir biçimde hızlı bir destek ve teşvik sistemi sunacağını ifade etti.

Balçova Kaya Termal Otel’de 12 Haziran 2018 tarihinde yapılan imza töreninde Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve İYTE Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden imza attı.

• hocam bilgisayar müh. için izmir de staj imkanı nasıl?
  • Wp linki alabilir miyimm?? (Şu an girmedim sadece iyte öğrencileri geliyorsa boşver. Tutturursam inşaallah gelirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufhashacippp -- 29 Haziran 2018; 14:35:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.