< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Soru Çöz Para Kazan (2. sayfa)
-
-
Ha soru başı mi 1 lira o zaman idare eder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soru başı ortalama 5-6 liraya geliyor 1 liraya kimse ugraşmaz
Nasıl çözüyoz burda soru, öğrenciyim
Eğitmen başvurusu yapıyorsun . ben 35k sıralamadaydim beni aldılar ne kadar alta kadar alıyorlar bilmiyorum sonuç belgesi başvuru için yeterli.hemen kabul ediyorlar.
soru basi kac tl alacagiz hocam
-
Öğrenci belgemi yükledim tc kimliğim yazıyordu bir sorun çıkar mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok tcden bir şey olmaz.tüm bilgilerin panellerde herkese açık ücretsiz zaten.
Cebimden para verip soru çözecek arkadaşlar bulacağım
Soru çözdürenler de bedava sorularını çözdürecekler
Kanalın büyümesi ve oradaki reklamlardan da gelir elde etmeyi planlıyorum
-
Tabi hocam
Aklımda biraz şekillendi
Sizin mesajınızı alıntılayarak açıklamış olayım
Soru başı 5 TL
Sorunun çözümünün beğenilmesi önemli değil
Sadece sayısal sorular için ücret ödeyeceğiz, yani buradan anlaştığımız arkadaşlar sadece sayısal soruları çözecek sözel soruları gruptakiler birbirine yardım eder diye düşünüyorum
Ödeme de sınır yok, kaç soru çözülürse o kadar ödeme olacak
Bir soruyu ilk çözen arkadaşa ödeme yapacağız bu sebeple soru geldiğinde "Ben çözüyorum" Bu soru bende" gibi ifadelerle soruyu sahiplenmesini isteyeceğiz arkadaşların
Grupta muhtemelen başlangıçta 50-100 soru olur aylık ama sonradan 1000 soru olduğu dönem olur diye düşünüyorum
-
Soru başı fix 1tl imiş şimdi denedim.alttaki basamaklar fake.uğraşmaya değmez.
Hocam grubu açarsan ben çözmek isterim tyt 4k sayısal 8k sözel 19. eşit ağırlıkta 208.oldum
-
Hocam değer mi sizce? Soru başı 3 dk ve 1 tl deseniz saatte 20 TL ediyor. Zaman kaybı gibi.
hiç yoktan iyidir
-
Aslında kunduzda soru çözen öğretmenlerin büyük bir çoğunluğu para kazanma hedefli değil öğrencilere destek vererek kendilerini geliştirmek.. Yoksa hangi öğretmen 1 tl ye soru çözer ki şu ekonomik ortamda.. Mesela ben mat.öğrt.olarak matematikten eksik olduğumun farkına kunduz sayesinde vardım. Çünkü gerçekten özellikle sınava yakın çok orijinal sorular geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X