Şimdi Ara

Soru : Ekipman Değerlendirme Ve Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaz ayına Oyuncu Ekipman Seti topluyorum.Ekipmanlar Hakkinda yorumlarınızı bekliyorum.Bilindiği gibi oyuncu ekipmanlari Oyuncularin temel taşdır.Şunu söylemeyi unuttum.Ben Point Blank adli FPS kategorisine giren oyunu oynuyorum.Lutfen ekipman önerisini oynadiğim oyuna göre yapın.

MOUSE : Logitech G300 Mouse.

FİYAT :
    Logitech G300 : 70 - 95 TL

Kişisel Görüşüm : Logitech G300 mouse benim için biçilmiş kaftan. Gerek elime oturuşu gerek 2 yildir kullanmam ve Sniper kullanırken kullandiğim makro beni G300'e bağladi.

Soru : Razer DeathAdder ve Steelseries v2 Kana hakkinda bilgilendirirmisiniz FPS oyunlar için nasıllar.

MOUSE PAD : Logitech g240 veya Steelseries Qck+ Guild Warz 2 Limited Edition

FİYAT :
    Logitech G240 : 39 - 49 TL
    Steelseries Qck+ : 55 - 80 TL

Kişisel Görüşüm : Mouse Pad bence en önemli ekipmanlardan biridir . Logitech üzerine kurmak istediğim set için G240 yazdim. Arkadaşimin G240 mouse padini kullandim gayet rahat. Steelseries Qck+ Guild Warz 2 Limited Edition'da görüntu ve kalite olarak hoşuma gitti.

Soru : Steelseries Qck+ serisi boyut olarak tek değil mi ? 400mm x 450mm değil mi?

KULAKLIK : Logitech G430 Dolby 7.1 Surround Headset

FİYAT :
    Logitech G430 : 240 - 270 TL

Kişisel Görüş : Mouse Pad'de dediğim gibi Logitech üzerine kurmak istiyorum ama kurmasamda sıkıntı yaşamam . Özellikle Dolby 7.1 ses sistemi benim gibi FPS oyuncuların en gerek duyduğu sistemdir.

Soru : Steelseries v2 Frost Blue Oyuncu Kulakliğinda 7.1 ses sistemi varmi ? Steelseries v2 Frost Blue ile Steelseries v2 Black arasinda ki fark nedir ? Aralarinda neredeyse 100$ fark var bunun nedeni nedir ?

KLAVYE : Logitech G105

FİYAT :
    Logitech G105 : 100 - 120 TL

Kişisel Görüşüm : Klavye benim için çok önemli değil. Klavyemin ışıklı olması benim ıçin önemli akşamları kullanan biri olarak ne yazdiğimı bilmem benim için önemli.Bileklik kisminin olmamasi benim ve klavye için en büyük eksi.

Soru : Razer yada Steelseries 100 - 120 TL arası ışıklı klavye var mi ?

Sonunda bitti. Yazım Yanlışım varsa Kusura bakmayın.Mobil bağlaniyorum Samsung Galaxy mini sağolsun İşimi Görüyor.
    Sorularima Cevaplarınizi Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_Gernash -- 13 Şubat 2015; 10:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse mi bakmadi !

• Gamer_Gernash G kullanıcısına yanıt
    Favorilere aldım ama cevap gelmedi. Piyasada zaten pek fazla klavye yok artık hele TR nerdeyse hiç yok.
    Logitech'in mevcut - Razer'ın var - Roccat Isku var - CM storm'un mevcut klavye fare combo ikilisi en uygunlarından bir tanesi. - a4 Tech Bloody serisinden bir tane mevcut - Everest ile Trust'ında ışıklı versiyonları var 60-80 TL civarına. Logitech ve Razer'ın eski ürünlerini bulmak çok zor yoksa 2-3 sene önce onların renkli klavyeleri mevcuttu ama üst versiyonları gelince piyasdsan kalkıyor eskileri.
    Fare için indirimdeki ürünlere bakarsanız daha iyi olur bazı ürünlerde %25-50 civarı indirimler olabiliyor öyle birşey alırsanız daha performanslı ürünler bulabilirsiniz. Razer DeathAdder her halde piyasadaki en rahat farelerden bir tanesi. Ama el alışkanlığı da önemli. Elinizin rahat ettiği fareyi seçip alabilirsiniz. Mouse pad gelişmiş bir fare alınca bence çok para harcanması gereken bir parça değil orta karar birşey alırsanız güzel temiz bir zemin bile yeterli gelicektir. Sonuçta zamanla farenin tepkilerine alışıp ona göre reaksiyon göstereceksiniz.
    Kulaklık zevk meselesi. Ağır kulağı saran terleten kapı çalsa duymayacağınız pek çok kullaklık gaming serisi altında mevcut onun yerine daha küçük 50-100 lira bandında hafif bir kulaklıkta alabilirsiniz. Burası size kalmış birşey.

• Cok tesekkur ederim yazdiklariniz cok guzel olmus kaliteli mouse pad almak iyi bence cunku mouse un skatezlerini perisan ediyo . Cok dandik bir mousepad kullandigim icin biliyorum .almisken duzgununu alayim cok fazla yazamiyorum dershanede dersteyim aksama daha duzgun yazacagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUV Seçimi ve Önerileri
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.