Şimdi Ara

Soru Lütfen Cevaplayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ßéLki bu soru size garip gelebilir ama neyse?

Taşınabilir harddiske MuServer kuralabilirmi?
    Taşınabilir harddiskin takılı olduğu bilgisayarda SqL'dan Dbler ayarlanmış olarak...

Cevaplarınızı ßekliorum.....

• Bence Olabilir Diye Düşünüyorum. Tabi Server Kurma İşini Uygun Bir Makinem Olmadığı İçin Denemediğimden Dolayı Tam Emin Değilim.

Eminim Bilen Arkadaşlarımız Yanıtlar.
  • KuruLur..
  • Cebinde MuServer mı taşıycan ? Hem kaç gb lık bir taşınabilir harddisk in var ki ?

Allah'ım ya bugünleride gördük sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßyPiraté

ßéLki bu soru size garip gelebilir ama neyse?

Taşınabilir harddiske MuServer kuralabilirmi?
    Taşınabilir harddiskin takılı olduğu bilgisayarda SqL'dan Dbler ayarlanmış olarak...

Cevaplarınızı ßekliorum.....

Münkündür

Taşinabilirde Münkün Ama Denemeden Sonucu Bilemem Ne Kdr Verimli Olur ? Yada Verimsiz ?

Bence Sen Dene Bize Söyle
  • taşınabilir hdd ye sql kurmayı deneyen biri bunun cevabını verebilir. fakat kurulsa bile başka bir makinaya taşırken %100 sorun yaratıcaktır =)
  • Windows u da kurarsan sorun olmaz.
  • oLr ancak SqL ayaarLarini Yeniden yapman Lasm yani sql'u yeniden YUkLemen GereKiR.
  • Eğer çok ciddiysen şöyle bir şey dene sql ve sunucu dosyalarını taşınabilir hdd ye kur kurduğun makinada sql ayarlarını tamamladıktan sonra
    başlat>çalıştır>regedit yaz ve mssql registry dosyasını kopyala ve taşınabilir hdd ye at. Taşıdığın makinada registry dosyasını çalıştır her iki makinadada kullanabilirsin diye tahmin ediyorum ama diğer makinadaki taşınabilir hdd nin ismi değişirse registry dosyasındaki sürücüyü o şekilde değiştir.

Örnek : 1. makinada sürücü adı M:\ ise 2. makinada K:\ ise registry dosyasındaki

M:\Microsoft Sql Server 'i
    K:\ olarak değiştir.

kolay gelsin.
  • Taşınabilir harddiske veya herhangi bir taşınabilir belleğe server kuruluabilir...
    Ben hafıza kartına kurdum oldu...
     Soru Lütfen Cevaplayın
  • Teşekkürler Soruma Cevap Verdiğiniz İçin...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.