Taşinabilirde Münkün Ama Denemeden Sonucu Bilemem Ne Kdr Verimli Olur ? Yada Verimsiz ?
Bence Sen Dene Bize Söyle
taşınabilir hdd ye sql kurmayı deneyen biri bunun cevabını verebilir. fakat kurulsa bile başka bir makinaya taşırken %100 sorun yaratıcaktır =)
Windows u da kurarsan sorun olmaz.
oLr ancak SqL ayaarLarini Yeniden yapman Lasm yani sql'u yeniden YUkLemen GereKiR.
Eğer çok ciddiysen şöyle bir şey dene sql ve sunucu dosyalarını taşınabilir hdd ye kur kurduğun makinada sql ayarlarını tamamladıktan sonra başlat>çalıştır>regedit yaz ve mssql registry dosyasını kopyala ve taşınabilir hdd ye at. Taşıdığın makinada registry dosyasını çalıştır her iki makinadada kullanabilirsin diye tahmin ediyorum ama diğer makinadaki taşınabilir hdd nin ismi değişirse registry dosyasındaki sürücüyü o şekilde değiştir.
Örnek : 1. makinada sürücü adı M:\ ise 2. makinada K:\ ise registry dosyasındaki
M:\Microsoft Sql Server 'i K:\ olarak değiştir.
kolay gelsin.
Taşınabilir harddiske veya herhangi bir taşınabilir belleğe server kuruluabilir... Ben hafıza kartına kurdum oldu...
Teşekkürler Soruma Cevap Verdiğiniz İçin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme