Şimdi Ara

Soru: Silah Düşürmek (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar silah düşmüştü bana hepsini silmiştim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

O kadar silah düşmüştü bana hepsini silmiştim ya

aynen... yalnız şimdi idle sunucusuna bıraktım kendi kendini öldürüyor, inşallah silah milah düşer...
  • Neyse artık ilgilenmiyorum zaten
  • insan karakterleri eşsiz yukarda üst konu olarak güncelleme patch topiği var, deli gibi non-steam paylaşımı içeriyor, benim pacsteam hakkında yazdığım konu silindi.
  • Milleti Pacsteam'a özendirmeye devam edersen daha çok mesajın silinir.

NonSteam ana konusunda eğer illegal link ve paylaşım varsa şikayet et onları da silsinler.
  • adminin benim mesajımı kendi kendine "Team Fortress Serisi" bölümünde gezinerek bulup da öyle silmediği zaten belli bi şey. yoksa tamı tamına 35 sayfaya sahip olan Non-Steam TF2 konusunu da çoktan silmesi lazımdı. bunun altında yatan şey büyük bir ihtimalle forumdaki bir üyenin bildirmiş olması. ancak gerçekten objektif hareket ederek davranan adam, gerçekten korsan yönlendirmeden rahatsız olarak bunu yapmış adam, bundan çok öncesinde o 35 sayfalık "korsan! korsan!" diye bağıran konuyu da verirdi. gerçekten o kişinin derdi non-steam paylaşımdan rahatsız olmak olsaydı, benim konumu bildirmekle beraber yanında onu da bildirirdi. ama bu da gerçekleşmedi ve burda kişisel, kasti bir durum olduğu şüphelerini uyandırıyor. işte bozuk insan karakterleri hakkında söz ederken bunu kastediyorum, forum adminlerini değil. bizim de karakterimiz 4-4'lük değil ama komşum ahırımdan inek çaldı diye gidip olayın üstünden 1 yıl sonra o adamın 3 tane öküzünü çalmıyorum. hadi başkası çaldı diyelim, o da aynı cinsten çalar, inekten. gidip eşdeğer olmayan bi şekilde, çok farklı bir zmanda gerçekleştirmez bu olayı.

benim konum silindi diye başkasının konusu da silinsin istemem. çünkü bu aptallıktan başka bi şey olmaz. ben bir suç işledim ve yakalandıysam, "niye onlar da yakalanmadı?!" diye bir aptal öfkesiyle, aynı şeyi yapan adamı da ele vermem...

yapmadığım şeylerden dolayı suçlanmayı sevmem, yaptığım şeylerden dolayı suçlayanın da açıksözlülüğü ve beni hatamla yüzleştirmesinden dolayı elini öper başıma koyarım. ben pacsteam'e teşfik etmem. orjinale geçtikten sonraki bütün mesajlarımı analiz edin, pacsteami belirtip, orjinal almayı tavsiye ederim, ardından da derim ki zaten 1-2 haftaya dayanamayıp orjinal alcaksınız, bence şimdi alın da derim... insanlara sanki buranın ilahıymış, onlar çok eziklermiş gibi "orjinal al! orjinal al!" diye baskı yaparsanız bu işlem geri tepmekten başka bir şey gerçekleştirmez, gerçekleştirdiyse de hatırı sayılır bir yüzdeli oranla göstersin birileri...

ama asıl belirtmek istediğim nokta bu değil, ilk paragrafın içeriği benim için önemli olan nokta... ha bu arada, o konuda sadece pacsteam kullananlardan sunucuların ipsini yazmalarını istemiştim, pacsteame zaten bulaşmış olan insanlardan yani. bilmeyen birine körü körüne git pacsteam kullan diyen bi şey yoktu. hani doğrudan pacsteam vidyosunun linkini içeren bi mesajım silinse yine bi şey demiyecem.

• Forumda oyunların illegal dağıtımını kolaylaştıran,yönlendiren, bilgi veren herşey yasak. "CODMW2-RELOADED TORRENTE VERİLMİŞ" demek bile uyarı puanına tabii.

Birilerinin 35 sayfa konuda link paylaşmış olması, kuralları ihlal etmiş olması, yönetimin göz yummasından değil, şikayet eden kimsenin olmamasından kaynaklanıyor.

Oyun bölümünde 35 sayfalık konuya girip de mesaj okumam, çünkü çok fazla gereksiz mesaj oluyor içinde.

Bugüne kadar illegal bir paylaşım gördüysem, kim olursa olsun şikayet ettim.

Kendin söylüyorsun millet korsan link paylaşıyor diye ve şikayet etmiyorsun, sorun bende değil.

Gir o 35 sayfalık konuya, ne kadar link paylaşımı ve yöntem anlatımı varsa tek tek şikayet et hepsini.
    Sana ispiyonculuk yap demiyorum. O konuya giren herkesin görevidir bu.

Eski konu da olsa, 35 sayfa da olsa, kuraldışı bir durum varsa şikayet edilmeli. En yakın arkadaşın bile olsa edeceksin ki, forum düzeni sağlanabilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 29 Aralık 2009; 17:29:07 >

• O bahsettiğiniz konu Benim,Foxhound ve SeRo34 tarafından hazırlandı.Bu oyunu Türkiyede 100-200 kişi oynarken,diğer oyunculara bu oyunu da tanıtabilmek amacıyla Rehber bazında topic açıldı.Karakterleri ve silahları elimizden geldiğince düzenli şekilde anlatmaya çalıştık.Daha sonra OErdem hocamız sayesinde Alt Bölüm olarak Team Fortress serisi açıldı ve konularımıza burda devam ettik.Daha düzenli olması açısından da Non-Steam patch linklerini ayrı konuda güncel olarak paylaştık.2 gün önce de o konumuz silindi.O 35 sayfalık konu ise şu anda bilgilendirme amaçlı duruyor ; hazırladığımız,emek verdiğimiz bilgiler var.Silinmesi taraftarı değilim fakat içinde linkler varsa Foxhound hocamız editleyip o linkleri silebilir.Sonuç olarak,daha sonralar gördük ki bu non-steam çilesi çekilmez,sırayla herkes orjinale geçti ve artık orjinalci olduk,buranın ve oyunun ilk oyuncularından birisi olarak oyunu Türkiye içinde güzelce tanıttığımızı düşünüyorum.

• Zaten Counter Strike bölümünde de birsürü konu vardı içinde link bulunan...Sonradan problem olmaması için, tek tek konuları gözden geçirip linkleri sildik.
    2005 2006 yıllarına ait birsürü nonsteam bilgi konusu vardı, hepsinde genel bi temizlik yaptık.

Sayfalarca mesaj içeren bazı konuları kilitlemek durumunda kaldık hatta. Ve sadece Steam CS'ye destek verilmesi yönünde karar aldık.
    Şu an nonsteam link paylaşımı yasak. Steam'a teşvik etmeye çalışıyoruz insanları.

Ama Team Fortress bölümünün doğrudan bi yetkilisi olmadığı için hala konularda nonsteam linkler duruyor olabilir.

Bu tip linkleri görürseniz şikayet edip sildirmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT
    Forumda oyunların illegal dağıtımını kolaylaştıran,yönlendiren, bilgi veren herşey yasak. "CODMW2-RELOADED TORRENTE VERİLMİŞ" demek bile uyarı puanına tabii.

Korsan kullanıcıya yardım etmek "illegal"i desteklemek olmuyor o zaman? "Önce bir korsan dene, sonra beğenirsen alırsın" demek de yasak değil o zaman? =)
  • Oyunla ilgili yardım etmek illegal değil, ben oyunun illegal oynanmasıyla ilgili yardım etmekten bahsediyorum arada ufak bi fark var.

Yani insanlara TF2 NonSteam nasıl oynanır, Pacsteam nasıl yapılır anlatmak, kuraldışı.
  • Tamam işte, adam gelip "agalar oyunum korsan, server verirm misiniz/nasıl bağlanacağım" dediğinde yardım eden onca kişi o"yunun illegal oynanmasıyla ilgili yardım etmek" eylemini gerçekleştirmiyor mu?
  • O mesajın içeriğine göre farklılık gösterebilir hocam. Kesin birşey demek zor, biraz da yönetici insiyatifi sözkonusu.

Benim asıl kastettiğim nonsteam linkler, nasıl kurulacağı yönünde bilgi. Aynı şey Steam'ın hack edilmesinde de sözkonusu.

Sonuçta Pacsteam, illegal'in babasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

O mesajın içeriğine göre farklılık gösterebilir hocam. Kesin birşey demek zor, biraz da yönetici insiyatifi sözkonusu.

Benim asıl kastettiğim nonsteam linkler, nasıl kurulacağı yönünde bilgi.

quote:

Orijinalden alıntı: gvngngr

ha bu arada, o konuda sadece pacsteam kullananlardan sunucuların ipsini yazmalarını istemiştim, pacsteame zaten bulaşmış olan insanlardan yani. bilmeyen birine körü körüne git pacsteam kullan diyen bi şey yoktu. hani doğrudan pacsteam vidyosunun linkini içeren bi mesajım silinse yine bi şey demiyecem.

...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.