Şimdi Ara

Soru: Silah Düşürmek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülen nerdeyse her gece oynuyoruz haftalardır hala bir item yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvngngr

Tolga* ve KoMiKaZe, bi açık arttırma yapalım, size satayım
    (ciddi değilim)

anlaşırız yahu şaka bir yana şöyle istemediğim bir şapka bile düşse şapka değiş-tokuş olayı gelecekmiş sanırım(gelmişte olabilir.takip edemiyorum bu sıralar).En azından değiş-tokuş yaparım.İlla ki bir arkadaşla anlaşırız.Onada razıyım ama işte o bile yok
  • acaba 1 iteme 2 item almak var mı? officers ushanka karşılığında 2-3 klası şapkalı edebilirim belki
  • konuyu hortlatcaz ama bu dusen silahi ne sekilde aliyoruz ve ne isimize yariyor? yeni basladim tf2 ye. dun yerde bi sniper silahi gordum. alla alla dedim kimseden olunce dusmuo bu ne :))))
  • Tamamen şansa bağlı olarak düşüyor. ESC'e bastığında oyunda ana menüde Achievements seçeneği var. Ona basıp herhangi bi classı seçersen yapman gereken görevler görünüyor. Sen o görevleri yaptığın sürece silahlar şansa bağlı olarak değil de direk düşecek sana. Şapkalar ise tamamen şansa bağlı olarak düşer Varsa daha sormak istediğin şeyler buyur buradan sor, başka konu açmaya gerek yok bakar herkes buraya
  • aslinda var birkac sorum daha var; bu gordugum silah zaten sniper in elindeki silahti almaya ne gerek yada ne artisi vardi, avatarimizi nerden degistiriyoruz ve iki arkadas ayni server a girmek istesek nasil denk getirecegiz :)
  • Avatarını, masaüstüne gelince Steam iconuna sağ tıklayıp Settings'e basıp Friends sekmesine gel. Avatarının altında Change yazar ona basıp değiştirebilirsin.

Her silahın diğerine göre + ve - leri var. Bunlar tamamen sana kalmış.www.teamfortress.com a girip tüm updateleri tek tek inceleyebilirsin. Classlara yeni gelen silahları inceleyebilirsin. Veya üşeniyorsan google'dan aratabilirsin

Arkadaşınla aynı servera girmek basit aslında. Server boşsa zaten girersiniz. Fakat tüm serverlar dolu ikinizde aynı yerde oynamak istiyorsunuz. Zaten oynayacağın arkadaşında türk ise xKafe, SAS gibi türk serverlarda oynayabilirsiniz akşam mutlaka full oluyo galiba. Sırayla girersiniz artık. Ha yabancı serverda oynamak isterseniz biriniz girer herhangi bi servera, serverın ip adresini Steam Chat'ten arkadaşına atarsın, arkadaşında sürekli konsoldan "connect xxx" komutuyla dener, girene kadar (xxx=IP adres)

• şu millstone olayında bug mı var ne scout achievementler 16 tane oldu millstone 2 açılması lazımdı açılmadı doğal olarak bonk da gelmedi 16 tane istediği yazıyor ama anlamadım niye??

ekleme : nonsteam değil ha free weekendden dolayı oynuyordum. spy millstone 1 ve scout millstone 1 açıldı silahım da geldi 2 dediğim gibi açılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholme -- 20 Aralık 2009; 23:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*
    Avatarını, masaüstüne gelince Steam iconuna sağ tıklayıp Settings'e basıp Friends sekmesine gel. Avatarının altında Change yazar ona basıp değiştirebilirsin.

Her silahın diğerine göre + ve - leri var. Bunlar tamamen sana kalmış.www.teamfortress.com a girip tüm updateleri tek tek inceleyebilirsin. Classlara yeni gelen silahları inceleyebilirsin. Veya üşeniyorsan google'dan aratabilirsin

Arkadaşınla aynı servera girmek basit aslında. Server boşsa zaten girersiniz. Fakat tüm serverlar dolu ikinizde aynı yerde oynamak istiyorsunuz. Zaten oynayacağın arkadaşında türk ise xKafe, SAS gibi türk serverlarda oynayabilirsiniz akşam mutlaka full oluyo galiba. Sırayla girersiniz artık. Ha yabancı serverda oynamak isterseniz biriniz girer herhangi bi servera, serverın ip adresini Steam Chat'ten arkadaşına atarsın, arkadaşında sürekli konsoldan "connect xxx" komutuyla dener, girene kadar (xxx=IP adres)

benim oyun orjinal, bundan dolayi kendi update yapmaz mi? yokda updateleri manual olarak kendim mi yapacagim?

• Yok yani şöyle açıklayayım. Senin oyun zaten otomatik update yapıcak. Fakat o başkalarında gördüğün silahlar ne işe yarıyor diye sorarsan kendine. teamfortress.com'da update geçmişini incelersen tüm silahların açıklaması filan var orada
  • ben de bi' yazmadan edemedim. silahları düşürmek için 2 yol var:
    1. achievemntlardaki milestone'ları açarak yaparsın.
    2. hiç kafaya takmassın zaman içinde rastgele, öldüğün bi zaman düşer.

silahlarda mutlaka "yeni gelen silah eski gelenden iyidir". diye bir şey yok, her şey oyuncunun oyun tarzına kalmış. Tolga*'nin bahsettiği konu, silahların özelliklerini, ne işe ve hangi oyun tarzına göre daha uyumlu olduğunu merak ediyorsan diye verilmiş şeyler. zaten direk oyunda o silahtan geldiyse, çantanda da fareyi üstüne getirdiğinde özelliklerini görürsün.
  • Ki şu da var. Her silahın + ve - si mutlaka ama mutlaka olacaktır.
  • bu arada şapka mapka da dediniz, konuyla da alakalı oldu biraz bu söyleyeceğim:

az önce halka açık bir sunucuda 1 saat 2 saat falan 2fort oynadım: sniper'ın, üstünde küçük beyaz hayvan dişleri olan, Avusturalya temalı şapkası; Trophy Belt geldi. (normal şapka olarak 4. , 1 Idle ödülü, "cheater's lament", 1 de halloween'in "Ghastly Gibus"u sayarsak, 6. şapka etti.)

şimdi yeni başlayan arkadaşlar, "ul*n daha geçen mesajında Tolga* 'şapka çok zor düşer' dedi, gvngngr denen herif patır patır düşürmüş." falan diyebilirler, demesinler benimki gayet anormal ve şanslı bir durum

• Bugün bende girdim oynadım 1 saat filan. Garip bi şapka düştü tüm classlara takılabilen. 1-2 kere taktım sonra çıkardım çok saçma çünkü
  • biraz o şapkadan bahseder misin, nasıl bi şeydi?
  • http://temple.fpsbanana.com/ss/srends/thm_67113a.jpg

Bu tür birşeydi fakat daha yırtık pırtıktı
  • quote:

http://temple.fpsbanana.com/ss/srends/thm_67113a.jpg

Bu tür birşeydi fakat daha yırtık pırtıktı

tamam... halloween event'ın Ghastly Gibus'unu diyosun sen

bu şapkaya sahip birini öldürünce otomatikman sana da gelir.

• Hadi ya Neyse zaten takmıyorum ya, takacaksam şu heavynin rus kürkünü takarım bi tek.
  • quote:

Hadi ya Neyse zaten takmıyorum ya, takacaksam şu heavynin rus kürkünü takarım bi tek.

geçen forumun birinde galiba çocuk 2 şapkayı Crafting'le birleştirip o dediğin Heavy'nin Officer's Ushanka'sını elde etmiş.(veya başka birinden öyle bi şeyi duymuş tam emin değilim). ve kullandığı şapkalar da: Brigade Helm, Demoman's Fro.

ayrıca Crafting ile 81 tane silahı 1 şapkaya çevirebiliyosun. zaten çoğu kişi sabah akşam idle bırakıyor silah gelsin diye..
    artık "Neden bana şapka gelmiyoor?!" diye yakınanların elinde her şeyi değiştirmek. özellikle "ul*n 1 saat oynuyorum 3 silah geliyor, hiç şapka gelmiyor." diyenler daha da rahat edecek. 1 saatte 3 silah geliyosa ne mutlu onlara artık

bütün tarifler burada: BluePrints

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.