Bildirim
SORU SORMAK İÇİN EN İYİ DERSHANE HANGİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence dersaneden ziyade iyi bir hocadan özel ders al ben öyle tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: levyeli
Bence dersaneden ziyade iyi bir hocadan özel ders al ben öyle tavsiye ederim.
evet ama her dersten özel ders alamaz ki.en iyisi dershaneye yazılmak. -
Doğru diyorsun ben tabi belli bir iki ders ise eksikler onlar için tavsiye etmiştim. Çünkü az ise ders özel ders daha uygun oluyor fiyatta. -
zafer -
özel ders alıyorum zaten de sene içinde bırakıcam istanbulda butik dershane fiyatlarını bilen varmı -
Kesinlikle FEM . Adamlar tatil yapmıyor öğrencilerinin sorularını çözmek için. Araştır derim. -
butik dershaneye giden varmı -
küçük dersaneler bu konuda daha iyi oluyor. öğrenci sayısı az oluyor dolayısıyla çalışkan ve soru soran öğrenci sayısıda az oluyor. bizim dersanede 3 tane sayısal sınıfı var ben en iyi sınıftayım bizim sınıftan başka soru soran yok istediğimiz dakka gidip soru çözdürebiliyoruz 10 dk lık tenefüste çok rahat 8-9 soru çözdürüyorum -
pi dersanesine git bence hocaları eve gönderiyorlar soru çözmeleri için -
hangi dershane o özgür bu arada istanbuldayım bu yaz erken başlayan dershaneler vardır umarım -
quote:
Orjinalden alıntı: özelders
hangi dershane o özgür bu arada istanbuldayım bu yaz erken başlayan dershaneler vardır umarım
eğer gerçekten böyleyse cevabım pi..Yeni öğrendim bunu
Ama değilse ;
Final..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X