Şimdi Ara

Soru Xperia U ICS hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ben Xperia U st25i modeli hakkında bir soru soracaktım. Telefonu yeni aldım ve Android GB sürümü mevcu sonu .184 olan sürüm. Ben bilgisyara teli bağladığımda sonu .100 olan ICS sürüm güncellemesinin mevcut olduğunu gösteren bir uyarı alıyorum. İnternette araştırma yaptığımda bu güncellemenin telefonda aramaları cevaplayamamaya kadar ulaşan bir kasma olayına sebep olduğunu yazanlar ve telefonun güncelleme ile ağırlaştığını söyleyenler var.Acaba ICS'ye güncellesem pişman olurmuyum yada bu bahsedilen kasılmaları gideren bir offical güncelleme geldi mi ? Bilgi verirseniz teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renovatio53 -- 1 Ekim 2013; 14:08:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: renovatio53

İyi günler ben Xperia U st25i modeli hakkında bir soru soracaktım. Telefonu yeni aldım ve Android GB sürümü mevcu sonu .184 olan sürüm. Ben bilgisyara teli bağladığımda sonu .100 olan ICS sürüm güncellemesinin mevcut olduğunu gösteren bir uyarı alıyorum. İnternette araştırma yaptığımda bu güncellemenin telefonda aramaları cevaplayamamaya kadar ulaşan bir kasma olayına sebep olduğunu yazanlar ve telefonun güncelleme ile ağırlaştığını söyleyenler var.Acaba ICS'ye güncellesem pişman olurmuyum yada bu bahsedilen kasılmaları gideren bir offical güncelleme geldi mi ? Bilgi verirseniz teşekkür ederim.

Bende aynı telefonun ıcs sürümünü kullanıyorum ve kesinlikle ıcs sürümüne geçmeni önermiyorum aşırı kasılmalar olmakta gerçekten bazen arama bile cevaplayamaz duruma geliyor telefon 2 program kullanıyosun aynı anda kasılıp kalıyor telefon bu yüzden telefonu satma aşamasındayım severek aldığım telefondan nefret ettim bu yüzden GB sürümünde kalmanı tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HigHVoltaGe61

quote:

Orijinalden alıntı: renovatio53

İyi günler ben Xperia U st25i modeli hakkında bir soru soracaktım. Telefonu yeni aldım ve Android GB sürümü mevcu sonu .184 olan sürüm. Ben bilgisyara teli bağladığımda sonu .100 olan ICS sürüm güncellemesinin mevcut olduğunu gösteren bir uyarı alıyorum. İnternette araştırma yaptığımda bu güncellemenin telefonda aramaları cevaplayamamaya kadar ulaşan bir kasma olayına sebep olduğunu yazanlar ve telefonun güncelleme ile ağırlaştığını söyleyenler var.Acaba ICS'ye güncellesem pişman olurmuyum yada bu bahsedilen kasılmaları gideren bir offical güncelleme geldi mi ? Bilgi verirseniz teşekkür ederim.

Bende aynı telefonun ıcs sürümünü kullanıyorum ve kesinlikle ıcs sürümüne geçmeni önermiyorum aşırı kasılmalar olmakta gerçekten bazen arama bile cevaplayamaz duruma geliyor telefon 2 program kullanıyosun aynı anda kasılıp kalıyor telefon bu yüzden telefonu satma aşamasındayım severek aldığım telefondan nefret ettim bu yüzden GB sürümünde kalmanı tavsiye ediyorum.

Cevabın için çok teşekkür ederim bende telefonu alalı 1-1,5 ay oluyo şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım sadece ilk aldığım gün şebeke soruu yaşıyodum onuda M.H ile hattımın 3G'sini aktifleştirerek çözdüm kasılma falan olmuyo şarzı 1-2 rahat zorlansa 2,5 gün gidiyor. GB sürümünde kalayım o zaman ben

• Kesinlikle geçmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Kesinlikle geçmeyin.

quote:

Orijinalden alıntı: HigHVoltaGe61

2 tane geçme geldi tamam en iyisi Gingerbeard desenize birde bu aralar bu telefonlar için Kitkat gelebileceği söyleniyor doğrulık payı varmıdır acaba ?

"Samsung’s line of Galaxy S4 smartphones and well as the rest of the Galaxy family will be eligible for Android 4.4, as well as its Galaxy Note phablets, Galaxy Mega 5.8 and 6.3, Galaxy Tab slates and midrange handsets including the Galaxy Young, Galaxy Fame, Galaxy Mini and Galaxy Ace. The Sony Xperia family including the original Z, ZR, ZL, Z Ultra, Z1 and Honami will be refreshed with KitKat, as well as the Xperia Tablet S, Tablet Z, and midrange phones including the Xperia M, C, SP, L, S, SL and U."

Kaynak:http://blog.laptopmag.com/android-44-kitkat-release

"Sony Xperia Smartphones

Sony Xperia phones feature combined multimedia applications and Exmor camera sensors with fast processors from Qualcomm. The Japanese tech company is now developing Android 4.3 Jelly Bean for selected Xperia phones which be pushed primarily on the Xperia Z family. Android 4.4 KitKat is expected soon to arrive to the following devices:

1. Xperia Z family: Z original, ZR, ZL, Z Ultra and Z1 Honami
    2. Xperia tablet S and tablet Z
    3. Xperia mid-range phones: Xperia M, C, SP, L, S, SL, U and many more"

Kaynak:http://au.ibtimes.com/articles/506245/20130916/android-4-kitkat-os-18-smartphones-tablets.htm

" Xperia Tablet S, Xperia Tablet Z
    High and low Xperia M, Xperia C, Xperia M, Xperia L, Xperia S, Xperia SL, Xperia U, and many other models
    The source is unclear where they got, but if this really happened, perhaps Xperia user community will be a phen "boom" with Sony. No one is "taxed dream," knows that the magic happens. The Google says the low-level flow is still running fine (with 512MB ram sources say), the Android 4.4 will be demonstrated for the old models by current manufacturers do not develop single-core models, 512MB ram again."

Kaynak:http://ipsmart.blogspot.com/2013/09/sony-xperia-series-will-be-upgraded-to.html

• renovatio53 kullanıcısına yanıt
    Aynen en iyisi GB Valla JB bile vermediler u ya kit kat zor gibi bana göre zaten sonyden bunun hakkında açıklama gelmedi.
  • HigHVoltaGe61 kullanıcısına yanıt
    Zati ICS nin beni cezbeden tek yönü görselliği widgetları falan derler ya ne çekersen güzelden çekersin diye
    Çok çektim güzelden vazgeçmek üzereyim valla katlanamadım gülün dikenine
  • HigHVoltaGe61 kullanıcısına yanıt
    Bence keşke Sony şu telefona arttırılabilir hafıza ve 512 mb ram daha katsa tadından yenmez ve piyasanın en şekil telefonu olurdu boyutu aynı kalacaktı ama ben sevmem öyle büyük telefon o ne ole etraf note 2 ile gezen 1.60 lıklarla doldu ama bu bana yetio çünkü ilk akıllı telefonum bunla 1-2 sene idare eder sonra başka denizlere yelken açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renovatio53 -- 1 Ekim 2013; 16:44:44 >
    Keşke öyle olsaydı birde batarya daha iyi olsaydı telefonun çok mükemmel olurduValla ben büyük ekran seviyorum bu telefon elimde kayboluyor Geçen sene param buna yetti lazımdı birde ondan aldım şimdi böyle sıkıntılar yaşayınca artık geçicem iyi bir telefona zorlansamda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.