Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Screamo

quote:

Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47

popmundoyu 2 yıldır oynuyorum buaralar fazla girmiodum şimdi yeniden bi heves geldi oynamaya yeniden başladım eski hesapla devam ediom.Sorularınızı cevaplayabilirim bence.
    Sorularla ilgili çok forum kirliliği oluşuyor siz soruları burda sorun elimden geldiğince cevaplicam.

İnşallah yararlı bir konu olur.

Bu forum neden var?Sorular sorulsun cevabı alınsın diye.Ayrıca gerekli ve bilinmeyen sorularla forum kirlenmez.Forum kirliliği oluyo diye diye 1 başlığa indirceniz forumu bütün her şey ordan yapılcak artık

Demekki bi tek bu fikirde olan ben değilmişim

istemiosanız gidin konu açın hiç uraşamam bakıyom popmundo bölümüne sorular sorular sorular biraz başka bişeylerle konuşalım bıktım sorulardan burda daha iyi oldu bnce düzgün konu bulmak için 2. 3. sayfaları arıom orda konuşuom

• Ya bi kızla 1 haftadır ilişki %100 (romantizm) aşk ta aynı şekilde kız benim evimde kalıyor ancak bi türlü seviş çıkmadı.ikimizin de tavrı hafifmeşrep.Neden böyle oluyor ya delirmek üzreyim acil yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Ya bi kızla 1 haftadır ilişki %100 (romantizm) aşk ta aynı şekilde kız benim evimde kalıyor ancak bi türlü seviş çıkmadı.ikimizin de tavrı hafifmeşrep.Neden böyle oluyor ya delirmek üzreyim acil yardım

ikinizden birinde kamasutra (sex) yeteneği olmalı
    kimde varsa onda seviş çıkar
  • edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 7 Temmuz 2008; 21:49:28 >
  • quote:

artık oda VIP ler için

sevişmek diyor sevişmek
    bebek yapmak demiyor

sevişin içiniz rahat olsun
  • quote:

quote:

popmundoyu 2 yıldır oynuyorum buaralar fazla girmiodum şimdi yeniden bi heves geldi oynamaya yeniden başladım eski hesapla devam ediom.Sorularınızı cevaplayabilirim bence.
    Sorularla ilgili çok forum kirliliği oluşuyor siz soruları burda sorun elimden geldiğince cevaplicam.

Bu forum neden var?Sorular sorulsun cevabı alınsın diye.Ayrıca gerekli ve bilinmeyen sorularla forum kirlenmez.Forum kirliliği oluyo diye diye 1 başlığa indirceniz forumu bütün her şey ordan yapılcak artık

bu arada galiba popmundo form kurallarnı okumadın:

1- Konu açmadan önce mümkün olduğunca forumun Arama bölümünü kullanalım ki forumda konu kirliği yapmayalım.

• bu başlık altında daha fazla tartışma olursa bu başlık da silinecek haberiniz olsun
  • Bişey sorcam:ben 30 gündür fln oyuna girmedim karakter ölmedi, nedeni ne ölmesi gerek
  • 2 ay girmezsen ölür
  • kendi paranla gruba araba alabiliyomusun
  • quote:

quote:

quote:

bu arada galiba popmundo form kurallarnı okumadın:

1- Konu açmadan önce mümkün olduğunca forumun Arama bölümünü kullanalım ki forumda konu kirliği yapmayalım.

Onu gereksiz konular için söylüyorlar.Yaptığın belki kendi çapında iyi birşey ama.Onu yapma forum kirliliği bunu yapma forum kirliliği.Bu forum neden var ki konu açmayacaksak?Ayrıca koca forum 3 başlıktan ibaret olsa bu forum kimseye haz vermez;)

• Ben bir soru sorcam yine Daha doğrusu istek gibi bişey. Singapur'da barda CEO olan ve beni erotik dansçı olarak iyi maaşla işe alabilecek olan var mı? Temel Dansçılık 5* Erotik Dans 5* adım Önal Er
  • bahadır onu admine söyle snnle tartışmicam

pesimist:öle birini biraz zor bulursun söyliyiyim ordaki bi ceoya msj at
  • quote:

Orjinalden alıntı: saymen

kendi paranla gruba araba alabiliyomusun

hayır
  • Öyle yaptım ztn ama bulamadım forumda singapurda yaşayan ceo vardır diye düşündüm. Forum kardeşliği
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 25 Mart 2012; 12:00:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Öyle yaptım ztn ama bulamadım forumda singapurda yaşayan ceo vardır diye düşündüm. Forum kardeşliği

its a popdan baktığım kadarıyla baya erotik dansçı arayan var
    Cornucopia CLASSIC [SIN]
    Erotik dansçı 1 600 YTL KABUL ET

maaş az diyosan girdikten sonra ceoya mesaj atıp yükselttirirsin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tantrik yeteneğini nası öğreniyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: esalp

tantrik yeteneğini nası öğreniyoruz

seks 5*
    yoga 3*
    sadece öğretmenden öğreniliyo
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.