Tmm ama adamla baya aramız iyi oldu. Singapura gelcekmiş kitap yardımı fln yaparım dedi. İyi birine benziyor
quote:
Orjinalden alıntı: Screamo
Zombi öldürmek İçin hangi özellklere sahip olmamız lzm??
vip temel ateşli silahlar paranormal izleme cihazları motorlu el aletleri kullanmanın temeli yetenekleri
Bir sorum var.Seks kitabı alacamda nerde ucuzdur bimiom.Ankarada ucuz kitap çeşitlerini söylermisiniz?
çeşitle alakas yok dükkanları araştırman lzm ankaradakini bn bilmiom ama İstanbul dakini biliom kitabevi
Bir soru daha benden hastaneye yatınca 2. önceliliğimiz yetenek geliştirmek olunca yetenek geliştiriyor mu? YOksa sadece yatıyor mu?
Geliştirmiyo galba
Banada öğle gibi geliyor ama
quote:
Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::
Bir soru daha benden hastaneye yatınca 2. önceliliğimiz yetenek geliştirmek olunca yetenek geliştiriyor mu? YOksa sadece yatıyor mu?
hayır malesef
çaylak puanlarının daha fazla gelmesini nasıl sağlayabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: OrtaKafaGol
çaylak puanlarının daha fazla gelmesini nasıl sağlayabilirim
kimseye fazladan çaylak puanı gelmez malesef
graffiti nsıl yapılır ?????
Sanat dizayn alacaksın 5* yapcan sonra graffiti alcan onuda 3* yapcan buyur yap...
peki başka bi soru
elektro gitar ve mikrofon aldım konser için
bunlar otomatik olarak aktif olur mu,ekstradan birşey yapmak lazım mı?
şimdiden teşekkürler
Yok senin birşey yapmana gerek yok. Üstünde bulunsun yeter. Bu arada elektro gitarımı çaldırdım
bişey daha sorcam saat 22 oldu konser hala başlamadı 4 dk var falan diyo
Birazdan başlar bazen tam saatinde olmuyor herşey
Bu sene ölüler günü ne zaman? şimdiden teşekkürler
camia takvim de bakabilirsin
Ben yine deneyim puanlarıyla ilgili soru sorayım. Birilerinin fotoğrafını çekince 3 deneyim puanı alma şansımız oluyor. Bu çektiğimiz birilerinin ünlü olması gerekir mi? Ne kadar ünlü olması gerekir? Nerden anlayacağız.