Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bildiğim kabile fun club gibi bişi yapmayan VIPlara özel olan bişi ama belkide bişi yapıodur
  • nasıl giriliyor?
  • Arkadaşlar CEO olarak işe girdim şu 1 800 ytl alıyorum ama biraz zam isteyeceğim. Bana biraz bahseder misiniz? Neler yapmam gerektiğinden
  • çok az 1800 baka şehirlerde fln ara ceolarda çok para oluo
  • zam yapcam dedi iyi iş yaparsan forumlardan iyi grupları davet et dedi. 4-5 grup davet edip haber verdim. Başka CEO'nun ne görevleri var aktif ceonun
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 25 Mart 2012; 12:04:48 >
  • Bar İstanbulda şirket sahibi zam yapcam diyoda adama pek güvenemiom. Aynı günde 3-4 Ceo alıp kovmuş. Zam istiyorum sen davet atmaya devam et fln diyo. Ne yapayım.

İsim: Sunset Bar [IST]
    Mekan: Bar
    Kalite: mükemmel
    Durum: inanılmaz
    Müzik türü: Rock
  • bak sana bi konu buldum tam sorunun cevabıhttp://forum.donanimhaber.com/m_21606852/tm.htm
  • Bu patron bana işkence çektiriyo Bütün tarihlerde bütün saatlere davetiye göndermemi istiyo gönder gönder bitmiyo yaw. Barada şöhret limiti koymuş. Kimse konser ayarlayamıyo. Neyse ki ısrar ettim limiti indirttim maaşımıda 2 500 YTL yaptı şimdilik. Şimdide mekanı satmaya kalkıyor hadi hayırlısı bakalım
  • Bir sorum var...Ben biriyle ilgileniyodum komedi yeteneğim var 5 * sonrada onun karakter sayfasına baktım şakam mükkemmel.Bu doğrumu sizce!
  • quote:

Son günlük kayıtları
    Ahsen Yılmazlar az önce gerçekten berbat bir şaka yaptı.
    :::İşTe FaRk::: şarkısına yapımcılık yaptım.
    Temel Telli Enstrümanlar konusunda kendimi geliştirdim.
    Sağlığım gayet iyi, dinlendikçe kendimi tembel hissediyorum.
    2 Çaylak Puanı kazandım.
    duygusal kırıklık şarkısına yapımcılık yaptım.

Profil sayfamda bunlar yazıyordu bugün girdiğimde.Bu yapımcılık olayı nedir ? Karakteri bi stüdyoda bıraktım bi günde coşmuş masallah.Bunun bana bi faydası olur mu ?
  • Soruma acil cevap istiyorum.Biriyle ilgilenmeye başladım ilgilendiğim kişide seks var ne zaman seviş yada ayak üstü posta çıkar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Centilmen Futbolcu

Soruma acil cevap istiyorum.Biriyle ilgilenmeye başladım ilgilendiğim kişide seks var ne zaman seviş yada ayak üstü posta çıkar?

Bildiğim kadarıyla romantizmin en az %50 olması gerekiyor.
  • Tamam
  • up
  • sorum war
    Hayvanlara her para harcadığımda ruh sağlığı ne kadar artıo hayvan başına mesela
    bide hayvanları eve bıraksam yine onlara para harcayıp ruh sağlığı artarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubnes

sorum war
    Hayvanlara her para harcadığımda ruh sağlığı ne kadar artıo hayvan başına mesela
    bide hayvanları eve bıraksam yine onlara para harcayıp ruh sağlığı artarmı

%1 artar
    evet
  • zombi tozu satın alınıyo mu alınıyosa nereden satın alabilirim çook acill ruh halim feci düşük yarında konserim var hastahaneye onun için yatamıyorum. lütfen yardımm edinnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurnBack

zombi tozu satın alınıyo mu alınıyosa nereden satın alabilirim çook acill ruh halim feci düşük yarında konserim var hastahaneye onun için yatamıyorum. lütfen yardımm edinnn

eğer vip değilsen işine yaramaz
    ama eğer vipsen oyunun kendi forumunda türkçe genelde zombi parçaları başlığında bulabilirsin
  • zombi tozu bayağı pahalı zorda bulunuo bi 200k fln edio
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.