Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @taffijun ve @afacancocuk çok teşekkürler
  • Rica ederim dostum ;)
  • Arkadaşlar bana öğretmenim burç verdi ama nereye satıcam bilmiyorum bi yere satıcaktım 4 bin verio ama 10 bin vermesi gerek lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oziiefsane

Arkadaşlar bana öğretmenim burç verdi ama nereye satıcam bilmiyorum bi yere satıcaktım 4 bin verio ama 10 bin vermesi gerek lütfen yardım

en fazla 7bin kazanabilirsin ondan
    ikinci el dükkanlarında alış tarifesi %70 olan bir yer bul
    genelde yabancı şehirlerde oluyor
  • quote:

Arkadaşlar bana öğretmenim burç verdi ama nereye satıcam bilmiyorum bi yere satıcaktım 4 bin verio ama 10 bin vermesi gerek lütfen yardım

Burcunu bana verirsen sana 10 binlik istediğin kitap(lar)ı alabilirim dostum Poyraz Laçin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: taffijun

quote:

Burcunu bana verirsen sana 10 binlik istediğin kitap(lar)ı alabilirim dostum Poyraz Laçin..

Tamam düşünücem sağol teklif için..

Not: P.m attım bakarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziiefsane -- 27 Temmuz 2008; 13:29:34 >

• popmundo forumunada yaz olmazsa
  • Arkadaşlar burda sorular başlığımız var herkes yeni konu açıyor yani görüntü kirliliği oluşuyor. Sorularınızı burdan yazarsanız daha düzenli olur
  • artık tüm sorular burdan sorulacak
  • oley ilk üst konum
  • üst konu olduundan beri msj gelmio
  • özellikle yetenek gerektirmeyen maaşların en yüksek olduğu şehir hangisi?
  • nüfusu ortadan az gibi olan şehirler paris belgrad gibi
  • Cadılar bayramını nasıl kutlayacağım..
  • cadılar bayramı gününde halloween canavar maskesi alıcan biriyle ilgilen deyip halloween canavar maskesini seçip kullan dicen kutlican ve ruh halin artcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47

cadılar bayramı gününde halloween canavar maskesi alıcan biriyle ilgilen deyip halloween canavar maskesini seçip kullan dicen kutlican ve ruh halin artcak

Sağol..

Sanırım kutlayınca 10 puan'da gelicek..
  • evt
  • Para aktarmak yada almak için VIP mi olmak gerekiyor
  • evet. ama çocuğun varsa ona vip olmadan verebilirsin-çocuk için vip istiyor o ayrı mesele-
  • Ya arkadaşlar birkaç sorum var. Bi tanesini sordum cevap alamadım bi daha sorcam

1. Temel Astrolojisi olan bir kişi kendi falına bakabilir mi? Bakarsa % kaç ruh hali verir? Sizce grupta temel astroloji yeteneği olan biri grup için iyi olur mu?

2. Ben Rio de Janeiro dayım arabam Buenos Aires de nolcak?Nası getircem yanıma benim mi gidip almam lazım? Bide Iskartaya Çıkar ne demek!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.