Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off zor işmiş neyse 1. sorunun cevabı bilen yok mu?
  • kendi falına bildiğim kadarıyla bakabilir ama tam bilmiorm grupta temel astrolojisi olan biri çok iyi olur ama grup için güzel yeteneği yoksa konseri mahvedebilir
  • Aynı güne yanlışlıkla 2 konser ayarlamışım ama birisi 20:00 diğerri 22:00 grupta 2 kişiyiz birimiz bi şehirde olsa diğeri öbür şehirde olsa konserler başarısız olurmu?????????? ACİLLLLL KONSERLER BU GÜN
  • Peki 1 fal bakışta % kaç ruh hali geliyor. Bide örn falda şu mekanda bulunmam benim için iyi olurmuş diyor. O mekana gidince iyi mi oluyor?
  • hmm anladım saolasın
  • sanırım %20 idi
  • 1 gün önce hapse girdim ve 1 hafta sonra çıkacağım ama ruh sağlığı % 24 lerde.
    Ölürmüyüm ?

Ölürsem karaktere nolur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LA LA LAKERS

Aynı güne yanlışlıkla 2 konser ayarlamışım ama birisi 20:00 diğerri 22:00 grupta 2 kişiyiz birimiz bi şehirde olsa diğeri öbür şehirde olsa konserler başarısız olurmu?????????? ACİLLLLL KONSERLER BU GÜN

bilen yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoost

1 gün önce hapse girdim ve 1 hafta sonra çıkacağım ama ruh sağlığı % 24 lerde.
    Ölürmüyüm ?

Ölürsem karaktere nolur ?

acil cevap bekliyorum.
  • quote:

quote:

Aynı güne yanlışlıkla 2 konser ayarlamışım ama birisi 20:00 diğerri 22:00 grupta 2 kişiyiz birimiz bi şehirde olsa diğeri öbür şehirde olsa konserler başarısız olurmu?????????? ACİLLLLL KONSERLER BU GÜN

bilen yokmu

Kardeş konu açtın cevapladık ya. Sen montla yapmışsın Birinden birine gitceksin. Diğerini iptal etceksin. Yada diğer şehirden birini gruba alcaksın konsere o çıkcak en azından biletlerden gelen parayı alırsın.
  • Rider Limit nedir biri beni aydınlatsın lutfen
  • hemstırı hep yanında taşımak gerekirmi?
  • Tur Otobüsü sadece eşya taşımaya mı yarar?
  • Estetik ameliyata girdim. Ne zaman cıkarım?
  • tokasra:1)senin özel isteklerindir barlar öderse konser seviyen artar
    2)aynı zamanda şehirler arası seyahat edersin
    3) 3 saat sonra

tom: hayır gerekmez
  • @adwodon

Patikalarda inekler var. dk başı sağılabiliyor. Onları sağarak kazanabilirsin. Patikaları bilmiyorsan http://forum.donanimhaber.com/m_18136370/tm.htm
  • Arkadaşlar ilişkiler romantizmi en hızlı artıran seçenekler nelerdir? Örn %20 romantizm olan bir ilişkide neler yaparak hemen yükseltebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Arkadaşlar ilişkiler romantizmi en hızlı artıran seçenekler nelerdir? Örn %20 romantizm olan bir ilişkide neler yaparak hemen yükseltebiliriz

Hangi seçeneklerin çıktığını yazarsan yardımcı oluruz.
  • Neyse boşver hallettim sayılır
  • ben yeni karakterime şimdi 8 tane yetenek öğrendim. malum okul başlıyo, bunların hepsi ne kadar zamanda 5* olur acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.