Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50!!!!! tam tamina 50 gunluk bir hapis cezasi verilmisti bana ve bugun bu cezanın sonuna geldiik!!!!
    cok mutluyum ve uslandim kamuya zarar vermicegim artık
    fotografciliga baslamistim onu ilerleticem
    harika bir gun harikaaaa
  • vay canına sonunda demek fotoğrafçılık zahmetli ve de içindeki katil olma potansiyelini çok çabuk açığa çıkarabilen bir iştir ama aynı gün ardarda 3-4 tane yayınlayınca süper bir duygu.. hele 100 fotoya ulaşınca neler hissedicem bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilboy

50!!!!! tam tamina 50 gunluk bir hapis cezasi verilmisti bana ve bugun bu cezanın sonuna geldiik!!!!
    cok mutluyum ve uslandim kamuya zarar vermicegim artık
    fotografciliga baslamistim onu ilerleticem
    harika bir gun harikaaaa

50 gün çok değilmi ne yaptın ki?
  • 6 yildiz ztn suan +%25
    10 yildiz yapip baslicagim:)
  • quote:

6 yildiz ztn suan +%25
    10 yildiz yapip baslicagim:)

bence 8de bırak. çok ciddiyim 10*la arasında gözle görülür bir fark yok. sadece 8* iken 10 fotoda 3ünü kaçırırsan. 10 yıldızda 1ini kaçırıyorsun. Kaçmayanlar da 2* çıktığından pek bişey değişmiyo :D Kaliteleri açısından ise "hiçbir" fark yok. Ben işim gereği 10* yaptım fotoyu. Ama eğer foto çekmek için geliştirmiş olsaydım çoktan söverdim dev foruma. saçma bir sistem. herşey random yani
  • yha amac bol bol para kazanmak
    ama tek dert ogrenci bulmak
  • tamam işte bol para istiyorsan 10 yapman çok mantıksız. çünkü 9dan 10* için 19 öğrenci istiyor. bunların parasını karşılayana kadar 8* foton ile foto çek daha kârlısın
  • Zeka mükemmel oldu sizce dpleri neye vereyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasan KİBAR

Zeka mükemmel oldu sizce dpleri neye vereyim?

müzik kariyeri düşünüyorsan müzik yeteneği, düşünmüyorsan çekicilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasan KİBAR

Zeka mükemmel oldu sizce dpleri neye vereyim?

Full müzik kariyeri gideceksen = müzik becerisi + ses
    Yok ben işe girip para yapıcam diyosan = çekicilik + dış görünüş.
  • İşte devamlı kalabilmek için illaki aynı şehirde mi olmak gerek?İşe giriyorum,bir hafta dolmadan kovuluyorum. Ödüllü dersler de yok artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taffijun

tamam işte bol para istiyorsan 10 yapman çok mantıksız. çünkü 9dan 10* için 19 öğrenci istiyor. bunların parasını karşılayana kadar 8* foton ile foto çek daha kârlısın

ogrencilere para odemiyorum ki
    karsiliksiz ogrenecek insanlar ciktimi ogretiveriyorum
  • Bir şehrin vatandaşı olmak için vip'lik şart mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut228

Bir şehrin vatandaşı olmak için vip'lik şart mı?

Yanılmıyorsam şart değil, ama oy kullanmak için VIP şart.
  • Peki Halkla İlişkiler'de çalışmak için ne yetenekler lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut228

Peki Halkla İlişkiler'de çalışmak için ne yetenekler lazım?

Temel Medya Yönetimi
  • quote:

quote:

tamam işte bol para istiyorsan 10 yapman çok mantıksız. çünkü 9dan 10* için 19 öğrenci istiyor. bunların parasını karşılayana kadar 8* foton ile foto çek daha kârlısın

nerde abi bu devirde öyle insan? 200k ödüllü ders veren adamlar var heryerde. bunların arasından duasına öğrenecek birini tanımıyorum ben

• quote:

quote:

quote:

nerde abi bu devirde öyle insan? 200k ödüllü ders veren adamlar var heryerde. bunların arasından duasına öğrenecek birini tanımıyorum ben

200k ya ders verilen yetenekler genelde herkesin öğrettiği ve öğrencisinin zor bulunduğu yetenekler. mesela bizim arkadaş 1 burç ödüllü sinemacılık verip sinemacılığı 8* yapmıştı. dersi fazla verilmeyen yeteneklere kolay ve ucuza öğrenci bulunabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

quote:

quote:

quote:

200k ya ders verilen yetenekler genelde herkesin öğrettiği ve öğrencisinin zor bulunduğu yetenekler. mesela bizim arkadaş 1 burç ödüllü sinemacılık verip sinemacılığı 8* yapmıştı. dersi fazla verilmeyen yeteneklere kolay ve ucuza öğrenci bulunabilir

ben 5 burç ödülle sinemacılık öğrettim. gerçi 10* oldu ama baya zor olduğunu hatırlıyorum. o kadar reklamım falan da vardı otelde spor salonunda vs.

• VIP oldum! Şimdiden kendimi süper havalı hissediyorum.
    Konserden sonra, Hande isminde çok iyi bir groupie geceyi benimle geçirmek istedi. Sanırım bu teklife karşı koyamazdım.

ßeyler şimdi ''Amaaan...Devamlı aynı şeyleri yapmak çok sıkıcı yahu.'' geçirmek için ne yapmalı?1-2 aydır sürekli sağlık ve ruh halim düşüyor...

Ve polislik başvuruları için ne yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrMAST3R -- 6 Mayıs 2009; 16:20:40 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.