Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sércan

yani performansı çoşturmayım mı

teknik ekibi coşturma

• radyoda ilk 40'a girdim olayı çok mu zor acaba arkadaşlar :? püf noktası nedir acaba :?
  • quote:

radyoda ilk 40'a girdim olayı çok mu zor acaba arkadaşlar :? püf noktası nedir acaba :?

kolay bir şey
    singılı yayınlarken popülerliği en az şöyle 15 falan olan şarkıları koyun girebilirsiniz (en azından bizde öyle oldu)
    bir de düzenli olarak single çıkartın

• quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

radyoda ilk 40'a girdim olayı çok mu zor acaba arkadaşlar :? püf noktası nedir acaba :?

kolay bir şey
    singılı yayınlarken popülerliği en az şöyle 15 falan olan şarkıları koyun girebilirsiniz (en azından bizde öyle oldu)
    bir de düzenli olarak single çıkartın

bu birazda çaldığın tarzla ilgili. biz %22 popülerlikli şarkıyla radyo listesine giremiyoruz (184. sırada hm grubu) ama %12 popülerlikle latin grubu girebiliyor

• hm bizim rock grubu zor o zmn peki mekanın kalitesi (rock:ortalama üstü normal kalite:mükemmel gibi bi yer) etkiler mi fazla :?
  • quote:

hm bizim rock grubu zor o zmn peki mekanın kalitesi (rock:ortalama üstü normal kalite:mükemmel gibi bi yer) etkiler mi fazla :?

bardan bahsediyosan o bilet satışını etkiler
    kayıt stüdyosundan bahsediyorsan o bir şeyi etkilemez
    ama orda şarkı kaydediyorsanız o şarkının kalitesini etkiler
  • iste parantez içindeki yer şarkı kaydetmek için idael mi yoksa acele etmeyim daha iyi bi şehir de mi kaydediym :?
  • Bak şarkın kaydedeceğin mekanın kalitesine uymuyorsa kaydetme...+benim önerim bi tane tur otobüsü turne yapmak ama şehir popüleliğide önemli
  • sağ olun arkadaşlar tesekkür ederim
  • Ya Konser verdim mekan satılıkdı 50 kda konserdden geleceği vardı gelmedi??Sorunun ne olduğunu bilen varsa lütfen sölesin 50 klar gitmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@tat

Ya Konser verdim mekan satılıkdı 50 kda konserdden geleceği vardı gelmedi??Sorunun ne olduğunu bilen varsa lütfen sölesin 50 klar gitmesin

tam olarak bilmiyorum ama belki bar iflas etmiştir ve 50 k para kalmamıştır
  • 24 saat içinde gelir eğer mekan batmadıysa rahat ol
  • singleda ya da albümde olan şarkıyı veya şarkıları konserde çalmak satışı etkiler mi acaba :?:?
  • quote:

singleda ya da albümde olan şarkıyı veya şarkıları konserde çalmak satışı etkiler mi acaba :?:?

singlede olan şarkının bir tanesinin belli bir popülerliği olmalıki çok satsın. bizim son singledaki şarkıların birinin %19 diğerinin %12 popülerlik vardı. ilk 2 haftada 250k sattı. tabi şehir şöhretleride önemli
  • kazanılan para her çarşamba otomatik olarak geliyor değil mi :? çıkaran şirketin yollaması gerekmiyor sanırım :?
  • quote:

kazanılan para her çarşamba otomatik olarak geliyor değil mi :? çıkaran şirketin yollaması gerekmiyor sanırım :?

şimdiye kadar hiç singıl çıkarmadınız mı
    tabi ki öyle
    yoksa kimse gruplara para vermezdi ki
  • şirket içindeki parayı alamıyor muyuz :? kapatmadığımız sürece :?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 23 Haziran 2009; 20:46:31 >
  • şimdi ben 8. aya konser ayarladım. daha yeni başladım. 2 ayda konser verebilcek seviyeye gelebilirmiyim ?
  • Gelirsin;)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.