Şimdi Ara

Sorular(Lütfen başka konu açmayıp buraya sorun) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kayıt şirketinin ceo'suna felan mesaj at onlar ayarlar
  • ben çarşambaları otomatik çıkıyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 28 Haziran 2009; 15:01:21 >
  • hayır adamlara söylemen lazım yoksa çıkmaz. bizim öyle olmuştı 1 hafta beklemek zorunda kaldık
  • söyledim ama snrm bilmioyr o da mekan yönetiminden ne yapması gerektiğini ???
  • mekan yönetiminden ne yapması gerekildiğini bilen birisi varsa söyleyebilir mi ?
  • valla orasını bende bilmiyorum hiç kayıt sütüdyosu idare etmedim
  • araştırdım çarşambaları otomatik çıkıyormuş bilginize arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sércan

araştırdım çarşambaları otomatik çıkıyormuş bilginize arkadaşlar

çarşambaları otomatik çıkmıyor çarşambaları otomatik satılıyor
  • peki o zmn otomatik olarak çıkmıyorsa nasıl çıktd. söyler msin :?
  • Bir kayıt stüdyosunun başlıca gelir kaynakları albüm ve single satışlarıdır. Bu yüzden Çıkmamış albümler bölümünü sık sık kontrol etmek gerekiyor. Bu bölümde plak şirketine gönderilmiş olan ve basılmayı bekleyen albüm/single çalışmaları için CD üreten fabrikalara sipariş vermek lazım. Bu sipariş sayısını grupların şehir şöhretlerine göre ortalama bir biçimde tahmin etmek gerekiyor. Ayrıca albüm ve single çalışmalarının çarşamba günleri piyasaya çıktığını hesaba katarak bu sipariş teslimatlarını doğru zamanda ayarlamak da önemli bir nokta. Eğer mekanın kasasında bu iş için para yoksa ve single albüm yönetme yayınlama ve şirkete para transferi işlerini mekan sahibiyle görüşmek şart. Zaten çok büyük albüm ve single anlaşmalarını hiç bir şirket patronu deneyim sahibi olmayan CEO çalışanlara bırakmaz.

burdan okumuştum burda öyle diyordu ondan dolayı o msj yazmıştım

• ya şehre tıklıyorum endüstriyele kadar çıkıyor ondan sonrası çıkmıyor noluyor anlamadım oyuna bisiler oldu bnm pc de snrm bi yardım eli lütfen arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 1 Temmuz 2009; 15:48:33 >
  • farklı bir internet tarayıcısıyla dene
  • denedim olmadı en sonunda bi format tamamdır
  • Albüm kaydetmeye ne zaman başlamak azım ve Albüm satışlarının hadsafada olması için ne yapmak lazım ?
  • albüm kaydetme değil şarkı kaydetme demek istdeniz snrm kaydetmek için belli bi zmn önemli değil ama mekanın kalitesi önemli, satışları ise şehir şöhretleri belirler en az iğrenç olması lazım bir yerde satılabilmesi için
  • quote:

albüm kaydetme değil şarkı kaydetme demek istdeniz snrm kaydetmek için belli bi zmn önemli değil ama mekanın kalitesi önemli, satışları ise şehir şöhretleri belirler en az iğrenç olması lazım bir yerde satılabilmesi için

şehir şöhretlerinin ne seviyede olduğuna nerden bakabiliriz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

quote:

albüm kaydetme değil şarkı kaydetme demek istdeniz snrm kaydetmek için belli bi zmn önemli değil ama mekanın kalitesi önemli, satışları ise şehir şöhretleri belirler en az iğrenç olması lazım bir yerde satılabilmesi için

Kariyer>Durum>Şöhret&Popülerlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: combat-ant

quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

quote:

Kariyer>Durum>Şöhret&Popülerlik

Berbat

• klibim ilk 40 girdi olayının püf noktaları neler acaba temel oyunculuk elemanlarda 5* sinamacılk birin de 5* old. sürece diğer gereken şartlar neler ?
  • şarkı popülerliğide önemli. tabi çaldığımız tarzada bağlı. rock, hiphop gibi kalabalık genrelerde girmek biraz zor çünkü birsürü iyi grup var
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.