Şimdi Ara

Soruları kesmek vs telefonda depolamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
6
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdiye kadar soruları kesip zarflayacak biriktiriyordum fakat zarfları tekrar etmeye üşenmek, hem de kütüphanede keserken çıkan seslerin insanları rahatsız etmesini istemediğim için telefonda biriktirmeye geçmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz etraflı değerlendirildiğinde hangisi daha verimli bir yöntemdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak Yılmazyoutube
    YKS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNİN SORU HAFIZA TEKNİĞİ (TYT AYT TEKRAR YÖNTEMİ)
    https://www.youtube.com/watch?v=JUobdGSAqTY&feature=youtu.be

Samimi bir tavsiye ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı aldım 13 tl bence böyle bir şey için para bile değil hem sorular belli bir yerde kalıyor hemde istediğin zaman açıp bakabiliyorsun ders ders ayarlamak etmek yerine zaten dersi seçiyorsun konu çıkıyor ders ders konu konu ayırıyor bence baya faydalı bir uygulama olmuş zaten tek amacı bu ne bir sohbet yeri ne başka bir şey soruların ve tekrarların üzerine kurmuş yanlış arkadaşı etiketledim ama kusura bakmasın :D

• Bulut depolama uygulamaları bedava . Orda da klasör falan açıp siniflandirabilirsin.Para vermeye gerek yok bence

• Videoyu izlediğinden emin misin

• Uygulamanın aynısını kendime yazmayı düşünüyorum.
  • uygulamayı ben de aldım ama eksiği çok şu an için. kırpma ve galeriden fotoğraf seçmek gibi çok basit iki özellik bile düşünülmemiş. bomboş bir uygulama şu haliyle. ilerde daha iyi olur belki

• Bence de para verilmeyebilir yandex diskte klasör acıp ders ders komu konu dosyalar yapınca aynısı oluyor ben öyle yapiyorum uğrasmak istemeyen alsın uygulamayı tabii yararlı

• bu burak sınava girecekti sınav ona girdi bu sene bir daha başlamış youtubea
  • Camscanner indir oradan grup grup ayır dijital istiyorsan. Onda en iyi şekil o ücretsiz hem ama odaklanman gereken şeyler artıyor bilemiyorum ama iyi fikir olabilir tel yap yani
  • Ben de bu uygulamayı alacaktım fakat yorumlarda herkes henüz eksik olduğunu yazmış. Ama telefona geçeceğim kesin gibi yandex disk gibi

• fotorafını ya da ss alip klasör oluştur ben öyle yapıyorum
  • Bence videoyu bir izleyin derim orada şöyle bir görsel var

Soruları kesmek vs telefonda depolamak

• 250 tl ye yazıcı aldım fotokopi ve tarayıcı özelliği var telefonda çekip camscannerde word atıp çıktısını alıyorum mis gibi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raaitben10

https://www.youtube.com/watch?v=JUobdGSAqTY&feature=youtu.be
    Samimi bir tavsiye ;)
    Yav yapmayın şunun reklamını

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DAD07C98

bu burak sınava girecekti sınav ona girdi bu sene bir daha başlamış youtubea
    Sonucunu atacaktı ama ortadan kayboldu bi anda
  • Reklam değil ne alaka sadece bir tavsiye
    Bilimsel bir tekrar yöntemi beğenmezsen anlarım da ben reklamını fln yapmıyorum sadece bir göz at diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: raaitben10

Reklam değil ne alaka sadece bir tavsiye
    Bilimsel bir tekrar yöntemi beğenmezsen anlarım da ben reklamını fln yapmıyorum sadece bir göz at diyorum
    Peki hocam, yandex disk gayet işinizi görür bana kalırsa

• çok gerekli olmayan bir uygulama. arkadaş koç'ta kapitalizmin tekniklerini çok temiz öğrenmiş, tebrik ediyorum ama bu sorunun fotosunu çekip tekrar etme olayını yapabileceğin bir sürü teknik var ve en çok bahsedilen yandex disk tekniği en kolaylarından biri. istediğiniz her şeyi sizin düzenleme imkanınız olduğu için hatta daha kullanışlı. yapman gereken girip klasör oluşturmak başka hiçbir şey değil. zaten hali hazırda çözümü olan bir şey sanki ilk kendisi bulmuş gibi tanıtmış. soru tekrarı çok önemli zaten lafım yok buna ama sırf bir şeylere para vermek için veriyorsunuz başka hiçbir şey değil. para verince daha değerli olduğunu hissediyorsunuz. evet, 12-13 lira hiçbir şey ama bu arkadaş muhtemelen 2 saatte yaptığı bir uygulamayla, bu muhteşem özgün fikri sayesinde yüz binlerce lira kazanacak. benim kimsenin kazandığı para da gözüm olmaz ama böyle yüzlerce analiz kastım, onlarca video izledim ki izlediği şeyler gri koç ve bekir avşar javascript:; güldürme allah aşkına memduh abi. ne diyorsun sen ya, yok 3 aydır üzerine düşünüyormuş yok bilmem neymiş diye diye aslında kimsenin ihtiyacı olmayan bir şeyi on binlerce kişiye aldıracak. ben tekrara ihtiyaç yok demiyorum ama bunu yapabileceğiniz yollar belli. adam kes-yapıştırdan bahsetmiş sırf. la sanki başka teknik yok. işte sırf zor göstermek için sadece bu yöntemden bahseder tabii, başka bir şeyden bahseder mi sizce?

neyse beğenen kullansın, hayırlı olsun. ben sadece kendi fikrimi belirttim.

ha bi de kazanacağı yüz binlerce lirayı da bana bir kahve ısmarlıyorsunuz diye minnak göstermesi de gerçekten zekice. kendisi en yakın zamanda çok daha büyük paralar kazanacak bu piyasada emin olsun. içi, gönlü rahat olsun. çünkü bu tür şeyere para vermek için para verecek sıradan içi boş bir deftere sırf biraz renkli ve içinde iki tane söz yazıyor diye "planlama defteri" adı altında 30 lira veren bir jenerasyon, yüz binlerce öğrenci var. bir de arada sırada videolarında da işte ben gidip orada burada çalışabilirdim ama sizi tercih ettim, tüm hayatımı eğitime adayacağım. angara'da inzivaya çekildim. fikirlerim üzerine düşünüyorum duyarını da kasmaya devam ederse bu işte kısa zamanda çok yol kat edecektir.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 11 Kasım 2019; 13:4:57 >

• Ben zaten galeride bir sürü depoladım(597 tane)
    Hepsi de ders ders konu konu
    Ama bu arkadaş soruları tekrar ettiriyor
    Yani bir soruyu 0.gün sorduğunu varsay sana
    1. 3. 7. 30. 90. günlerde tekrar gösteriyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.