Şimdi Ara

Soruları kesmek vs telefonda depolamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
6
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hah güzel nokta mesela hocam o galeride depoladığını soruları uygulamaya aktaramıyorsun çünkü uygulamada galerideki fotoyu eklemek gibi bir seçenek yok! çok dolu görünen ama çok yavan bir uygulama şu an için. Bir de 2 tane lisede yayınlamadan önce denedik diyor. Uygulamayı indirdikten 5dk sonra yakındığım bir durum bu, kimse mi söylemedi sana bunu o liselerden.

Ha tekrar mantığı gayet iyi bu arada. yiğidi öldür hakkını yeme..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben kesiyordum sınav senemde güzel ve kullanışlı oluyordu

• qtay kullanıcısına yanıt
    abi sen 15 net ayt yapan degilmisin kullanisli olmamis demekki

• qtay kullanıcısına yanıt
    ''ben kesiyordum sınav senemde güzel ve kullanışlı oluyordu''

Hocam şimdi siz sınav senenizde değil misiniz? Daha geçenlerde ''tıp kazanabilir miyim? Tyt de 20 net yapıyorum.'' tarzında konu açtınız?

Şaka şaka o konunun troll olduğunu biliyorum. Burada bu mesajınızla kendinizi ifşa etmişsiniz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 11 Kasım 2019; 6:28:36 >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    yakalandık başarılar dilerim

• sütursatır S kullanıcısına yanıt
    Hocam eksiği var dedikleriniz gibi ama hatırlatıyor ediyor o yanı iyi yani yorum olarak ben belirteceğim kendisine ama zaten dediği şu yok şu kadar ay düşündüm vs olayı yalan ne hikmetse bu Muratcan denilen adamdan sonra böyle şeyler çıkmaya başladı tek artısı hatırlatması ve derli toplu olması tabi bunlar disk üzerinden de yapılabilir almak isteyen arkadaşlar dediğim gibi defterden her 2 durumda daha karlı (diske kaydetmek veya bu uygulama) başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Denen Eleman boktan bi' program yapmış ve o uygulamaya göre pahalı denebilecek bir miktarda satış yapıyor bulaşmayın derim.
    Yandex Disk yöntemi ile aynı şey sadece oto kontrol olayını sizin için o yapıyor.
    ayrıca bu herifin sınav sonucu ne oldu ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.