Şimdi Ara

Sorularım Bitmek Bilmiyor :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilioyorum çok soru sordum ama bir sorum daha var :D ben pes 11 i oynadığımda beşiktaş'ın formaları atlet gibiydi.beyaz t-shirt ün üstüne bi amblem koymuşlar al sana forma. Neden böyle? O formayı herhangi birşeyle düzeltme imkanımız var mı? PlayStation 3'e yama da atılmıyo of. Yardım ederseniz sevinirim. tşekkürlerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totii -- 16 Kasım 2010; 13:38:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: totii

bilioyorum çok soru sordum ama bir sorum daha var :D ben pes 11 i oynadığımda beşiktaş'ın formaları atlet gibiydi.beyaz t-shirt ün üstüne bi amblem koymuşlar al sana forma. Neden böyle? O formayı herhangi birşeyle düzeltme imkanımız var mı? PlayStation 3'e yama da atılmıyo of. Yardım ederseniz sevinirim. tşekkürlerr

Güncellemeden önce bazı formalar hatalıydı. Sonra düzeldi. Sen kurdun mu güncellemeyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

bilioyorum çok soru sordum ama bir sorum daha var :D ben pes 11 i oynadığımda beşiktaş'ın formaları atlet gibiydi.beyaz t-shirt ün üstüne bi amblem koymuşlar al sana forma. Neden böyle? O formayı herhangi birşeyle düzeltme imkanımız var mı? PlayStation 3'e yama da atılmıyo of. Yardım ederseniz sevinirim. tşekkürlerr

Güncellemeden önce bazı formalar hatalıydı. Sonra düzeldi. Sen kurdun mu güncellemeyi?

hayır ps3 cafe de oynadım. peki fifa da sadece 2 forma vardı. beyaz ve çubuklu. avrupa kupasındaki formamız yoktu. ama galatasarayın bütün formaları mevcuttu. pes de 3 formamız da var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

hayır ps3 cafe de oynadım. peki fifa da sadece 2 forma vardı. beyaz ve çubuklu. avrupa kupasındaki formamız yoktu. ama galatasarayın bütün formaları mevcuttu. pes de 3 formamız da var mı ?

2 tane forma var sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.