rica ederim aslında biz ne dersek diyelim biraz boş tamamen senin beğenilerine kalmış bişi ancak bazı fikirler verebiliriz sana,en güzel kararı gene sen iki aracıda yakından görerek hatta test ederek verebilirsin.
ancak araç sana alınıyorsa sadece yani ailecek kullanmıcak iseniz bende arkadaşın dediği gibi mini falan gibi daha böyle spor tarzı araclardan tercih ederdim senin yasında olsam,her yasın ayrı bi keyfi var ve bu keyfi sür bence ilerde belki 4-5 sene sonra daha oturaklı bir sedan araba falan alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: ricconi
18 yaşındasın ve "İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Ben güvenlik ve konfor konusu üzerinde duruyorum,yani hız tutkunu birisi değilim" nasıl 18 yaşındasın yahuu... sen okyay abinin dediğini dinle... boşver toyotayı hondayı
Benim ruhum yaşlanmış,fiziken 18, ruh olarak kendimi 30 gibi hissediyorum valla.
"Kızlar daha çok bakıyor diyemi Ben kızlardan nefret ediyorum Eğer o yüzden şey ettiysen ağabey" böyle şeyleri bırak yazmayı aklından bile geçirme!!!! sahici 30 yaş olursun sonra... değişelim istersen..
Gerçekten öyleyim ama.yani öylesine yazmadım.
Tamam değişelim en iyisi o zaman :)
quote:
Orjinalden alıntı: cemsultan
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
bişey değil ama ben 18 yaşında olsam mini alırdım
Bırak 18'i, bekar olsam 30 yaşında bile mini alırım.
burda "18" bekar olma kriteri olarak kullanılıyor zaten :)
Fenada değilmiş hani
Yahu bu arabanın tam markası ney? mini mi oluyor?
plakaya bak
Harbiden manyak arabaymış ha valla vazgeçer gibi oldum honda'dan falan.Yalnız bu arabanın dibi çok alçak gibi,ya da bana öyle geldi.
dibi ???
Araba'nın altı,yani dibi (:
hadi canım
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
hadi canım
Bu ne demekti anlamadım,neyse hayırlı geceler.
iyi geceler :)
Araba almak icin ; Yil sonunu beklemelisin. Yeni yila girerken cesitli nakit alim indirimi, %0 Faiz 12 ay vade gibi secenekler sunuluyor insanlara. Yani arabaya verecegin parayi faize koyup taksit taksit odesen arac cok daha ucuza gelir. Alacagin aracin,Fiyat/Performans ortalamasi. Performans derken hizdan bahsetmiyorum benim bahsettigim bu aracin ayni ozelliklere sahip baska bir araca olan ortalamasi. Oncelikle Butcen neye elveriyor bilmiyorum. Ben 25,000 YTL civari bir butceyi baz alarak, Toyotayi onerebilirim. City modelinden uzak durmani onemle tavsiye ediyorum kagit kasa arac Kazadan sonra Perte cikti. Yani senin aradigin Guvenligi Hondanin City modelinde bulamayabilirsin. Hondanin Civic 2006 ve 2007 kasasi oldukca saglam. 1998 Model bir Civic ise gercekten cok berbat bir guvenlik sagliyor. Sunuda soyleyebilirim, Yeni cikan araclarin cogu Guvenligi oncelikli tutuyor. Mesela Hybrid gercekten cok saglam bir arac, Guvenle binebilirsin. 2006 model Honda Civic Euro Ncap'den 30 Puan almis. 2007 Model Toyota Corolla ise bu testten 34 Puan almis. (Euroncap resmi sitesi sonuclaridir) 2005 Model BMW 3 Serisi ise bu testten 35 Puan, 2005 Model Mercedes A Sinifi bir arac 36 Puan almistir. Sana biraz yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Ben herzaman Guvenlikten yanayim, Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin, Yola Cikarken yolda baska insanlarinda oldugunu dusunmen ve Trafik kurallarina uyman dilegi ile. (Levyeyi getirin beannaaaa) :))
quote:
Orjinalden alıntı: volkoo
Kızlar daha çok bakıyor diyemi Ben kızlardan nefret ediyorum Eğer o yüzden şey ettiysen ağabey Şaka bir yana onların tipini nedense sevemedim,bu sedanlar daha bir çekici geliyor bana nedense.
senin cevaplarını okuyunca birden 10 sene öncesine döndüm sanki, yaşım o tarihlerde 18 bende fairway var tutturdum büyük araba diye,abilerim sen genç adamsın neyapacaksın büyük arabayı spor tarzı bi araba al sana büyük sedan araba gitmez diyorlardı,bende o tarihte en azından mitsubishi carizma istiyordum,daha sonra askerlik mevzusu yaklaşınca vazgeçmek zorunda kaldım,gelincede pabuç büyük geldi,sıfırbi sedan arabayı gömdük içimize,yani ben katılmıyorum genç adam iki kapılı spor arabaya biner fikrine,aksine genç adama büyük sedan araba yakışıyor,bu arada yine iki kapılı hb bi araca biniyorum, bence kesinlikle civic sedan senin yaşında biri için cooper dan daha iyi gider,ayrıca cooper lar artık itici gelmeye başladı insanlara saygılar
HİÇ DÜŞÜNME DELİ KANLI GİT BİR CİVİC AL
ben bugün civic elegance aldım tek kelime süper ötesi +1500
cıvıc in dream ı deilde premıum paketlisi güsel direksiyondan kumanda butonlaroda var 37.800ytl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme