Şimdi Ara

Sorum belli min 5 yıllık gamer pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle ben redline ve gta3 hasatsıyım yani grafiğe hiç önem vermem bana low da her oyunu açacak 5 yıl sonraki oyunlardada geçerli 5 yıl sonraki bir oyunu hiç kasmadan oynatacak pc lazım low da en az 50 fps gibi bide ekran kartım var 5450 sizce bu 5 yıl sonraki oyunlara yeterlimidir low da ?pc nin monitörü,hdd si,kasası,5450 iyiyse ekran kartı,psu su lazım değil ve max büttçem 600-650 lazım olmayan şeyler hariç belki 700-800 tlye bile cıkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay0014

öncelikle ben redline ve gta3 hasatsıyım yani grafiğe hiç önem vermem bana low da her oyunu açacak 5 yıl sonraki oyunlardada geçerli 5 yıl sonraki bir oyunu hiç kasmadan oynatacak pc lazım low da en az 50 fps gibi bide ekran kartım var 5450 sizce bu 5 yıl sonraki oyunlara yeterlimidir low da ?pc nin monitörü,hdd si,kasası,5450 iyiyse ekran kartı,psu su lazım değil ve max büttçem 600-650 lazım olmayan şeyler hariç belki 700-800 tlye bile cıkabilir

Hayir o butce ile olmaz
    5450 su anki oyunlari acamiyor 5 yil sonrakileri nasil acsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bütçeyle şimdiki oyunları bile lowda 50 fps ile oynayamazsın. Ayrıca 5 yıl sonraki oyunların sistem gereksinimlerini bilecek bir kahin de yoktur heralde forumda.
  • Directx olayını söylemiyoruz bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Directx olayını söylemiyoruz bile...

5 yıl sonra belki dx 13 falan çıkar en az 13 isterse zaten hiç açmaz oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Directx olayını söylemiyoruz bile...

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay0014

öncelikle ben redline ve gta3 hasatsıyım yani grafiğe hiç önem vermem bana low da her oyunu açacak 5 yıl sonraki oyunlardada geçerli 5 yıl sonraki bir oyunu hiç kasmadan oynatacak pc lazım low da en az 50 fps gibi bide ekran kartım var 5450 sizce bu 5 yıl sonraki oyunlara yeterlimidir low da ?pc nin monitörü,hdd si,kasası,5450 iyiyse ekran kartı,psu su lazım değil ve max büttçem 600-650 lazım olmayan şeyler hariç belki 700-800 tlye bile cıkabilir

İşlemci: AMD A10 6800K 4.1 GHZ FM2 4 MB + HD 8670D GPU

Anakart: ASUS F2A85M-LE Soket FM2 A85

RAM: G-Skill 4 GB Ripjaws DDR3 1333 MHz CL9 1.5V

Kasa+PSU: Thermaltake V2 350 Watt MidT ATX Siyah

TOPLAM: 710 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Vatan'dan toplandı.. Bu sistem piyasadaki tüm oyunları low - orta, bazılarında high olacak şekilde en az 3 - 4 sene rahat oynatacaktır..

• 5 yıllık pc deyince 3500 liralık sistemi hazır ediyordumki yorumdaki bütçeyi gördüm.
    O bütçe ile bunları alabilirsin.

atlhon 2 x2 270
    4gb gskill 1333 mhz
    500gb wd
    760 gm anakart
    everest kasa
    400w psu
    hd 5670
    dahada para artarsa hd7750
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.