Şimdi Ara

Sorum olucak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turizim meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim;

sorularım olucak;

bunlardan ilki bir sınavsız geçiş var bide sınavla. Ben ygs sınavına girdim ama başarısız oldum farz edelim sınavsız geçiş hakkımı kullanabiliyormuyum ?

birde benim okuyacağım bölümler ygs-4'ten alıyor bu ygs-4 nasıl belirtiliyor yani ben mi seçiyorum ygs-4ü ?

Şimdiden tşk ederim değerli cevaplarınız için... :)

• Şimdi cevaplayalım arkadaşım ;

Sınavsız geçiş için YGS'ye girmen yeter.(Ki ben tavsiye etmiyorum 2 senelik sınavsız geçişi ve okullarını)
    YGS-4 sözel ağırlıklı sorulardır sosyal felan yani sözel çözmen lazım bol bol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankara35

Turizim meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim;

sorularım olucak;

bunlardan ilki bir sınavsız geçiş var bide sınavla. Ben ygs sınavına girdim ama başarısız oldum farz edelim sınavsız geçiş hakkımı kullanabiliyormuyum ?

birde benim okuyacağım bölümler ygs-4'ten alıyor bu ygs-4 nasıl belirtiliyor yani ben mi seçiyorum ygs-4ü ?

Şimdiden tşk ederim değerli cevaplarınız için... :)

dostum sen sınavı yaptığında senin puanların çıkar zaten ygs1 puanı ygs 2 puanı ... . sen sözeli iyi yaparsan sözel sonuçları iyi olur. bu **** den alıntı sana yardımcı olur umarım.

YGS-1: Temel Matematik (Yüzde 40), Fen Bilimleri (Yüzde 30), Türkçe (Yüzde 20), Sosyal Bilimler (Yüzde 10)-YGS-2: Fen Bilimleri (Yüzde 40) ve Temel Matematik (Yüzde 30), Türkçe (Yüzde 20), Sosyal Bilimler (Yüzde 10)
    -YGS-3: Türkçe (Yüzde 40), Sosyal Bilimler (Yüzde 30), Temel Matematik (Yüzde 20), Fen Bilimleri (Yüzde 10)
    -YGS-4: Sosyal Bilimler (Yüzde 40), Türkçe (Yüzde 30), Temel Matematik (Yüzde 20), Fen Bilimleri (Yüzde 10)
    -YGS-5: Türkçe (Yüzde 37), Temel Matematik (Yüzde 33), Sosyal Bilimler (Yüzde 20), Fen Bilimleri (Yüzde 10)
    -YGS-6: Temel Matematik (Yüzde 37), Türkçe (Yüzde 33), Fen Bilimleri (Yüzde 20), Sosyal Bilimler (Yüzde 10).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.taskan -- 29 Ocak 2013; 18:05:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.