Merhabalar Kasim ayi icersinde almiBirde s oldugum T75FL901 model laptop umla ilgili bir problemim war.Sahip oldugum laptop'un ustundeki nvidia geforce 8600M GT model ekran karti cok guzel ve saglam bir ekran karti.Ancak en son cikan Assassian's Cread adli oyunu oynarken yaklasik 30 dakika sora laptop'un gucu kesiliyor ve kendisini kapatiyor.Bu olay canimi cok sıkıyor.Kaldiki ayni olay,laptop'unu benimle ayni donemde alan (T75FL904 olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam) bir arkadasimin basina da geliyor.O da CRYSIS adli oyunu oynarken oluyormus...Benim isimin icabi laptop umu uzun sureli birakmam mumkun degil.Urunu diyelim bugun versem sorunu nedir bakilip tekrar gun icerisinde bana geri donermi? Cevabinizi bekliyorum iyi calismalar Birde ben son cikan oyunlari oynayamiyacaksam 512 mb lik ekran kartli laptop u needen aldim?
ben bilmiyorum bu sorunun nedeninde benimde başıma gelmişti zamanında. benm alet (T77FL904)
ama nasıl?
unreal tournementta gayet güzel oynuodm felan saatler ce hiç sorun yoktu.
aradan bi bilgisayara format attım vs. oyunu tekrar yükledim bu sefer arada sırada kapanıo ve açılmıyodu. (birkaç saniye) sonra açılıodu.
Crysis te oynadım hiç sorun çıkarmadı.
çözüm olarak bi arkadaş fanları fırçayla sil demişti.
bende bilgisayarn fazla ısındığını düşünüyorm grafikleri indirerek yada arkaya bi soğutucu yada. bilgisayarı duvara vs dayamazsan arkasnda boşluk olursa ii olabilri.