Şimdi Ara

SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BANA OYUNDA GDX VERECEK OLAN BİR DİGİMON SEVER VARSA MSJ YAZSIN

• quote:

Orjinalden alıntı: anildo

BEYLER BANA OYUNDA GDX VERECEK OLAN BİR DİGİMON SEVER VARSA MSJ YAZSIN

herkez GDX falan diyor GDX ne ki ? hehe senin oyunda adin ne ? bana item yardimi yaparmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turke64

quote:

herkez GDX falan diyor GDX ne ki ? hehe senin oyunda adin ne ? bana item yardimi yaparmisin ?

GDX 1 digiye yaptığın saldırıyı karşındaki tüm digilere yapmanı sağlayan bi item ve oldukça pahalı Bende de kalmadı hiç
  • Amcildo Yarın Beni Bul.Nickimi Biliyorsun.
  • YAWWWWWWWWW.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_berke

YAWWWWWWWWW.

You're speak Turkish?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Tolga.

quote:

Orjinalden alıntı: turke64

quote:

GDX 1 digiye yaptığın saldırıyı karşındaki tüm digilere yapmanı sağlayan bi item ve oldukça pahalı Bende de kalmadı hiç

haa gold drill mi ? ilk basta questdeki gib idrill varya 50 tane ondan oldugunu bilmiyordum xD su gold drill erden bende istiyom ya adam 100 icin 500 mil istedi yuh yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amcildo bu bi sorun deil cahal başlıklar açma lütfen ve yine seni birşey isterken görüom seni ztn hep birşey istiyorsun isteklerin bitmiyor senin ve turke64 en başta verilen gd deil saçmalama o drill glba bu başka birşey resmi sarı 3 boynuzlu bi kart var hem atağı %100 artırıor hemde vurusunu all yapıyor bu kdr...
  • Amcildo ezik olm bir şey vermeyin artık şu eziğe yeter!!Ve knk sana katılıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan ToLgA

Amcildo ezik olm bir şey vermeyin artık şu eziğe yeter!!Ve knk sana katılıom

tolga allah askina sen de oks ye hazirlanion ben de doğru di mi
    kac puan alion soyle bi erkekce durustce ben senin kdr oynasaydım simdi ohoo.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Amcildo bu bi sorun deil cahal başlıklar açma lütfen ve yine seni birşey isterken görüom seni ztn hep birşey istiyorsun isteklerin bitmiyor senin ve turke64 en başta verilen gd deil saçmalama o drill glba bu başka birşey resmi sarı 3 boynuzlu bi kart var hem atağı %100 artırıor hemde vurusunu all yapıyor bu kdr...

bende oyunda daha yeniydim 2 hafta oynadim sonra 2 ay giremedim simdi 3 günden beri gine oyundayim gdx falan nerden biliyim ya sacmalama diyorsun ama gecen 1 hafta dh da ban yiyen kimdi ?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke64 -- 25 Mayıs 2008; 12:55:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.