Şimdi Ara

Sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ss ye gerek olmadını düşünüyom sorunu anlatam.Oyun bende çalışıyordu ama en son gelen patchden sonra direct hatası verdi.Bende directx 9 indirdim gene verdi ve baştan sildim yükledim oyunu fakat şimdi oyunu açınca patchler bir türlü dolmuor %12 demi ne takılıyor hiç ilerlemiyor.Bende patchleri siteden manual indirdim ve digi klasörüne koydum fakat gene oyunu açınca baştan doluyor patch neden böle oluyor anlamadım tam dolmuş olması lazım bilen varsa yardım etsin şimdiden teşekkürler.

• eğer koreyi diyorsan benim hatırladığım kadarıyla manual patch i bi yere atmıyordun zaten intten en bir tek exe indiriordun 2 mb mi ne az bişiydi o sana digimon un yerini soruodu işte patchleri intten oraya yüklüodu yani manual patch de tam manual değildi ama değişniş olabilir epeyi oldu.
    ayrıca manual patch den sonra oyuna girebiliodun ama yeni digimonların sprite leri gözükmüyordu.

Bu arada client i oyunun sitesindeb yenimi indirdin.yoksa sende önceden olan client imi kurdun sende önceden olan clienti kurduysan oyunda digimonlarda sprite sorunu ile karşılaşırsın sitesinden yeni client indirmen lazım
  • MSN'de sorununu çözerim.
  • Sorun hala çözülemedi.
  • arkadasım bildigim kadarıyla biyerde görmüstüm eger çin serwerini diosan patch yüklemek we kurmak zor wae bizim bildigimiz gibi deil zor!!!!
  • Evet kardeş çin serverından bahsediom.
  • Erden bırak açık kalsın PC kendi kendine dolacak elbet. Kasma bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çinde bazen pach yüklenirken donuyor donduğunda kapat tekrar aç düzelir
  • Yok valla bildiğiniz gibi değil.Kapat aç çok sık yaptım aynı yerde takılıyor hep Sprite yerinde kalıyor.Ayrıca burak açık bıraktım kaç kere ya bikere donduğunda bıraktım film izledim sonra tv ye fln dalmışım gece baktım aynıOrda kalıyor yani yoksa 1-2 saate geççek gibi olsa bu kadar kasmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.