Şimdi Ara

Sorun Anakartta mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gigabyte ga-945gcm-s2l anakartım var

İntel Core 2 Duo E8600
    4 gb ram (biri 667 biri 800mhz)
    Nvidia Geforce Gtx 560
    Cooler Master 350w Psu

Kurmaya Çalıştığım Format:Windows 8.1 64 bit(Başka format şekillerinide denedim mesela usb ile atmayı lakin gene aynı sorun)

Windows 8 format atmaya çalışıyorum format atarken hani Windows 8'in ortada bi işareti dönüyoya o işaret gelmiyor hiç bekliyorum 5-10 dk pc kendine res atıyor.Bende Bari şöyle yapıyım dedim başka bi bilgisayarda harddiskime Windows 8 atıyım dedim aynı DVD ile ve sorun olmadan attım gene bu pcye taktım ortada işaret dönen ekranda gene işaret gelmiyor 20-25 saniye geçiyor hemennn bir hata verip pc kendine res atıyor dediğim gibi hemennn :) hatayı görücek zaman dahi yok sol üstte değişik yazılar çıkıyo tek bildiğim o :) Windows Xp attım bu kastettiğim pcden rahatça atıldı fakat bu seferde biosda felen çalışan klavye ve fare o Windows xp nin başlangıçta ortada bişey dönüyorya o ekranda ışıkları kesiliyor hemen:(
    Sorun Anakarttamı ? :( Yardımcı olursanız Çok Çok sevinirim arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feagle8183 -- 30 Ağustos 2015; 7:53:06 >

• İşlemci ısındığından bilgisayar kapanıyor olabilir.Bi işlemci ısısını kontrol et.
  • ErenHncr E kullanıcısına yanıt
    iyide resi o yüzden atmıyoki üsttede dediğim gibi ekrana sol üstte bi yazı geliyor bi anda ve hemmmen pc res atıyor
  • Feagle8183 F kullanıcısına yanıt
    O yüzden atmadığını nereden biliyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Sorun psu mu gpu mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.