Şimdi Ara

Sorun Anakartta mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Bilgisayarım 1-2 önce mavi ekran veriyordu ve hiç açılmıyordu. Bilgisayarcıya götürdüm , ramlerden birini çıkardı ( bende 2+1 ddr2 ram var ikiside 667 mhz ) bilgisayar açıldı. Ramleri başka bilgisayarda denedik , çalıştı . Ramlerde sorun yok dedi anakartın ramlerin gücünü çekemiyor , tek ram kullan dedi ve ram 2 ye düştü . Eve getirdim AC3 yükledim. Oyuna giriyorum 2 dakika boyunca kasmadan rahatça oynuyorum ama 2 dakika sonunda atıyor beni oyundan. Aynı şey Most Wanted 2'de de var . Sizde sorunumun anakartımda olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Eğer anakartım sorunlu ise oyunlardan atmasının sebebi bu mu ?

Anakartım MSİ 7255 P4M900M2L

SİSTEM İMZAMDA YAZIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spearman_2434 -- 31 Mayıs 2014; 15:12:32 >

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ..
  • 2gb ramle kullan.
  • zaten suan 2gb ram ile kullanıyorum ama oyunlardan atma sorunu yaşıyorum bir de chromedan sayfalar çöküyor tekrar yükle filan çıkıyor sorun anakarttamıdır ?
  • arkadaşlar yardımcı olun lütfen
  • Ram yetmedigi icin olabilir atma olayi ama emin degilim bende bf3 multiplayerde lowda sorubbyok mediuma cekince kalabalik haritalarda atiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Ram yetmedigi icin olabilir atma olayi ama emin degilim bende bf3 multiplayerde lowda sorubbyok mediuma cekince kalabalik haritalarda atiyor

Ramde çok değişiklik olmadı 3 ten 2 ye indi sadece ama ac3 ile mw 2012 de atıyo bende bazen çalışmayı durdurdu diyo bazen mavi ekran veriyo sorunun nereede olduğnu bulamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.