Şimdi Ara

sorun bendemi vistadamı crysistemi acil YARDIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vista da crysis masüstüne kısayol atamıyor zaten
  • p4 2.8 ghz
    Hd 2600xt 256 ddr3 agp
    1.280 mb ddr400 ram
    p4p800se

high detay gölgeler medium

vista ultimate sp1 25 fps.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: itidal

Vista Ultimate 32 Bit.
    8800 GT
    C2D6750
    1680*1050 Yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum. 1.2 Patchle yüksek ayarlarda takılmıyor artık.

Benimde 8800gts ve vista takılmadan sorunsuz oynuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alii933

arkadaşlar ben bilgisayara crysisi yükledim ama crysisin bi kısayolu gelmedi.
    bin32 nin içinde buldum crysis.exe yi açtığımda ekran kararıyor sonra windows programı kapatıyor.

setupun en sonunda aşağıdaki uyarıları verdi hepsine yoksay dedim.
     sorun bendemi vistadamı crysistemi acil YARDIM?

ekran kartım asus ati X1650 512MB

Sendeki kopya Crysis sanırım. Verdiği hatalara bakacak olursan söz ettiği dosyalar sendeki DVD içersinde yok o yüzden o hataları vermekde

• quote:

Orjinalden alıntı: Styric

arkadaşım bende aynı sorundan şikayetciyim!.http://forum.donanimhaber.com/m_21831313/tm.htm

el ele verip şu sorunu halledelim lütfen.

Bu crysis i vistada oynayan bi allahın kulu yok mu yau oynamak için xp mi kurucaz şimdi

sistemim imzada yazıyor...vista 32-64 her ikisinde de 1.2.1 yama ile 1680/1050 çözünürlükte hiç sorunsuz oynuyorum...1.2.1 yamasını tavsiye ediyorum...performans artışı bazen hissedilir olabiliyor..!!

• bende de 40-50 dakka sora oyun donuyo sp filan çıkar vistaya umarım
  • arkadasLar vista için SP1 forumda.Onu yukLedıkten sonra ben Cod ve Crysis i rahatLıkLa oynadım. ULtimate 64 bit vardı bende
  • vistanın çok eksikleri var onun için halen daha xp kullanıyorum şu xp nin 64 tr si olsa vistaya dönüp bakmamda yok işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür_prens -- 23 Temmuz 2008; 14:54:43 >
  • benım siteme bakın bide intel core duo 2 işlemci 2.00 ghz 1gb ram 512 ekran kartı nvidia g force 7300 le windows vista home basic düşük ayarda low da yani 1024 çözünürlükte akıcı oynadım sadece 1 kere kastı !!
  • oha :D
    o zaman ben neden 640x480 low'da takıla takıla oynuyom ya

ahanda sistem;

t5600, 1.83 ghz
    2gb ram
    ge force go 7600
    vista

bi allahn kulu söylese hayır dua edecem
  • ekran kartı driver ini guncelle ve ayarlardan performance olarak ayarla sonra oyun içi kafana gore arttırısın ayarları
  • performans'a ayarladım. sürücüyü de 167.43'e güncelledim. bakalım fark olucak mı..
  • arkadaşım bende vista da oynuyorum hiç sorunla karşılaşmadım imzamdaki makineyle.
  • arkadaşlar bende vista da oynuyorum hiç sorun çıkmadı ama versiyon falan yüklemedim kurdum oynadım arasıra durduruyo çalışmayı ama genel olarak hiç sorun yoktu oyunuda bitirdim.
  • yok.. 800x600'de herşey low ama bi süre sonra fps düşmeye başlıyor.
    ısınmayla alakalı sanırım.

oynayamıcam ben bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crosshair

yok.. 800x600'de herşey low ama bi süre sonra fps düşmeye başlıyor.
    ısınmayla alakalı sanırım.

oynayamıcam ben bu oyunu

kardeş sistemle alakalı sanırım seninki vistayla alakası yok.benim 4 gb ram bile kasıyo son bölümlerde.zorluyo oyun baya sistemi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.