Şimdi Ara

sorun bendemi vistadamı crysistemi acil YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biçok yerde okudum vistadan şikayet edilmesine rağmen crysis pes cod4 gibi oyunları vistada da oynayan arkadaşlar var ancak ben crysis'i hiç açamıyorum[(windows çalışmayı durdurdu diyor.zaten oyun bi garip yuklendi masaüstüne kısayolu gelmedi fln)(ayrıca kurulumun sonunda kritik windows guncellemesi yuklenmeli diyor indiriyorum kurmak isteyince sisteminiz için geçerli değil diyor) pes2008de sistemime rağmen tam performans alamıyorum(takılmalar vs.) sorun vistadamı bendemi xpde hiç sorun yok ancak bian önce vistaya alışmak istiyorum nasil çözerim??SİSTEMİM:core2duo 2.4 4gb ddr2ram geforce 512mb 8600m gs vista home premium

• arkadaşım bende aynı sorundan şikayetciyim!.http://forum.donanimhaber.com/m_21831313/tm.htm

el ele verip şu sorunu halledelim lütfen.

Bu crysis i vistada oynayan bi allahın kulu yok mu yau oynamak için xp mi kurucaz şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

arkadaşım bende aynı sorundan şikayetciyim!.http://forum.donanimhaber.com/m_21831313/tm.htm

el ele verip şu sorunu halledelim lütfen.

Bu crysis i vistada oynayan bi allahın kulu yok mu yau oynamak için xp mi kurucaz şimdi
    Nedense sadece bizde olan bi sorun değilmiş gibi geliyo bana ama kimse takmıyo :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertg_dmr

Nedense sadece bizde olan bi sorun değilmiş gibi geliyo bana ama kimse takmıyo :'(

Alıntıları Göster
    Vista Ultimate 32 Bit.
    8800 GT
    C2D6750
    1680*1050 Yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum. 1.2 Patchle yüksek ayarlarda takılmıyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itidal

Vista Ultimate 32 Bit.
    8800 GT
    C2D6750
    1680*1050 Yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum. 1.2 Patchle yüksek ayarlarda takılmıyor artık.

Alıntıları Göster
    http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html burada bendeki hatanın da duzeltildiğinin yazdığı birden çok patch var nvidia kurulmasını öneriyo ama indiremiyorum downloadlarda bi sorun var heralde

• quote:

http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html burada bendeki hatanın da duzeltildiğinin yazdığı birden çok patch var nvidia kurulmasını öneriyo ama indiremiyorum downloadlarda bi sorun var heralde

Alıntıları Göster
    şimdi indirdim linkte verdiklerimi(performans dusuklugunu giderdigini,çalışmayı durdurma hatasını duzelttigini fln soyluyor bu dosyalar) ilk başta sadece bi tanesini yukledi diğerleri için ''guncelleme sisteminiz için geçerli degil'' dedi..gerçi anladığım kadarıyla zaten yukluyse sizde yine aynı seyi söylüyor ama sonuc olarak yine çalışmadı..laptopvideo2go'dan en son mobile sürücüsünü de indirdim(174 kusurlu bi versiyon) biri bişi yapsın yardım etsin artık???!!

• quote:

şimdi indirdim linkte verdiklerimi(performans dusuklugunu giderdigini,çalışmayı durdurma hatasını duzelttigini fln soyluyor bu dosyalar) ilk başta sadece bi tanesini yukledi diğerleri için ''guncelleme sisteminiz için geçerli degil'' dedi..gerçi anladığım kadarıyla zaten yukluyse sizde yine aynı seyi söylüyor ama sonuc olarak yine çalışmadı..laptopvideo2go'dan en son mobile sürücüsünü de indirdim(174 kusurlu bi versiyon) biri bişi yapsın yardım etsin artık???!!

Alıntıları Göster
    ben vistada crysıs oynamıstıım hatta bıtırdım .ama ben versıyon fln yuklemedım. kurdum olece oynad ım zaten ılk cıktıgı zamanlarda almıstım . xp su an ıcın en ıyısı bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

ben vistada crysıs oynamıstıım hatta bıtırdım .ama ben versıyon fln yuklemedım. kurdum olece oynad ım zaten ılk cıktıgı zamanlarda almıstım . xp su an ıcın en ıyısı bence.

Alıntıları Göster
    Onca uğraş sürücü güncellemesi falan filan derken sorun sadece 64bit için crackmiş sanırım cdnin içindeki uymuyor..aynı sorunu yaşayan arkadaşlarhttp://www.megagames.com/cracks/html/c925170_0.htm adresinden 2.sıradakini indirip oyunu oynayabilirler iyi geceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertg_dmr -- 15 Mart 2008; 0:36:24 >

• quote:

Onca uğraş sürücü güncellemesi falan filan derken sorun sadece 64bit için crackmiş sanırım cdnin içindeki uymuyor..aynı sorunu yaşayan arkadaşlarhttp://www.megagames.com/cracks/html/c925170_0.htm adresinden 2.sıradakini indirip oyunu oynayabilirler iyi geceler..

Alıntıları Göster
    Bu vista da bence sorunlar. Bende bazı programları önce çalıştırıyorum. Daha sonra kafasına göre çalışıyor, çalışmıyor, anlamadım bir türlü. Ama crysis i oynuyorum. Core 2Duo 1,6 ghz, 2 gb ram ve nvidia 8600m gs ekran kartı var laptopumun. medal of honor airborne, cod4 ü de oynadım. Bence oyunun açılmaması cd lerinizden kaynaklı olabilir. Bence başka bir yerden cd temin ederek tekrar deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Bu vista da bence sorunlar. Bende bazı programları önce çalıştırıyorum. Daha sonra kafasına göre çalışıyor, çalışmıyor, anlamadım bir türlü. Ama crysis i oynuyorum. Core 2Duo 1,6 ghz, 2 gb ram ve nvidia 8600m gs ekran kartı var laptopumun. medal of honor airborne, cod4 ü de oynadım. Bence oyunun açılmaması cd lerinizden kaynaklı olabilir. Bence başka bir yerden cd temin ederek tekrar deneyin.

Alıntıları Göster
    THE CLUBU VISTADA CALISTIRABILEN VAR MI BENIM XP DE DEVAMLI KAPAT HATASI VERIYOR BENDE EKRAN KARTIMI GUNCELLESTIRIYORUM AMA BIR TURLU OLMUYOR OFF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo2 -- 15 Mart 2008; 8:57:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozo2

THE CLUBU VISTADA CALISTIRABILEN VAR MI BENIM XP DE DEVAMLI KAPAT HATASI VERIYOR BENDE EKRAN KARTIMI GUNCELLESTIRIYORUM AMA BIR TURLU OLMUYOR OFF

Alıntıları Göster
    hehe halletmişsin sorunu
  • quote:

hehe halletmişsin sorunu

Alıntıları Göster
    sende yap duzelio hakkaten çok mesudum bide tum driverleri guncelledim acayip farketti herşey oyunlarda fln
  • quote:

sende yap duzelio hakkaten çok mesudum bide tum driverleri guncelledim acayip farketti herşey oyunlarda fln

Alıntıları Göster
    Bendede çalı$dı, Teşekkürler bilgiler icin
  • quote:

Bendede çalı$dı, Teşekkürler bilgiler icin

Alıntıları Göster
    Beyler bnde acer 5920g var photoshop cs3 kurmaya çalışıyorum çalışmayı durdurdu diyor bir sadece bu değil tabiki colin mcrea dirt oyu nunu kurdum onu açarkende aynı hatayı aldım yardımcı olur musunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Beyler bnde acer 5920g var photoshop cs3 kurmaya çalışıyorum çalışmayı durdurdu diyor bir sadece bu değil tabiki colin mcrea dirt oyu nunu kurdum onu açarkende aynı hatayı aldım yardımcı olur musunuz...

Alıntıları Göster
    Kısayola sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçince de aynı hatayı mı veriyor. Bende de aynı laptop var. Bazı uygulamaları öyle açıyorum.Dırt ı kurup oynamıştım ben.
    quote:

Orjinalden alıntı: strafor

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Kısayola sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçince de aynı hatayı mı veriyor. Bende de aynı laptop var. Bazı uygulamaları öyle açıyorum.Dırt ı kurup oynamıştım ben.
    quote:

Orjinalden alıntı: strafor

Alıntıları Göster
    valla ben sadece crysiste o hatayı alıyordum yukarda yazdıgım gibi tum windows updateleri ve surucu guncellemelerini yapınca gecti diger programları bilemiyorum..

• quote:

valla ben sadece crysiste o hatayı alıyordum yukarda yazdıgım gibi tum windows updateleri ve surucu guncellemelerini yapınca gecti diger programları bilemiyorum..

Alıntıları Göster
    32 bit dosyasına crack uygulayın acar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersersu

32 bit dosyasına crack uygulayın acar

Alıntıları Göster
    sorun veren arkadaşların exe lerinde bir problem vardır muhtemelen.

onun dışında çok iyi sisteminiz yoksa vistanın bir özelliği yok kanaatindeyim. Biraz daha zamana ihtiyacı var vistanın
  • benim de aynı sorun ama 64 bit kullandığımız için oluyo galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevix

benim de aynı sorun ama 64 bit kullandığımız için oluyo galiba
    arkadaşlar ben bilgisayara crysisi yükledim ama crysisin bi kısayolu gelmedi.
    bin32 nin içinde buldum crysis.exe yi açtığımda ekran kararıyor sonra windows programı kapatıyor.

setupun en sonunda aşağıdaki uyarıları verdi hepsine yoksay dedim.

ekran kartım asus ati X1650 512MB

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.