Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Dirt 3 açılmıyor tepki vermiyor lütfen yardım w8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
26.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Dirt 3 oyununu kurdum crack ini yaptım fakat oyuna tıkladığımda tepki vermiyor ve açılmıyor bi hata falan yok araştırdım updateleri yapın demişsiniz yaptım sorun yine çözülmedi arkadaşın windows 7li bilgisayarına kurdum açıldı update falanda yapmadım bu arada aynı virüs programını kullanıyoruz. Lütfen yardım edin bu oyun için direksiyon aldım açılmıyorrr !!!!kafayı yemek üzeereyimmm

• tekrar kur crack yapmadan sadece cd ile çalıştır.. buyuk ihtimal crack antiviruse yakalnmıştır.. dene sonucunu tekrar yazarmısın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan85

tekrar kur crack yapmadan sadece cd ile çalıştır.. buyuk ihtimal crack antiviruse yakalnmıştır.. dene sonucunu tekrar yazarmısın??

hocam crack i antivirüse yakalandı falanda tekrar kurdum antivirusü devre dışı bırakıp ayrıcalıklı gösterdim zaten crack yapmadan cd ile nasıl çalıştırim sanal cd var crack yapmadan crack hatası veriyor zaten arkın windows 7 li bilgisayarına kurdum sıkıntısız çalıştırdı sorun sanırım windows8 de nasıl çözecem ya off bu arada sistemle ilgili bir sorun olamaz gtx 660x ekran kartı var
  • hiç tepki yok diyorsun pc de?? ozman sağ tuş ve uyumluluk modunda dene bence birde o zman belli olur sorun!!
  • quote:

hiç tepki yok diyorsun pc de?? ozman sağ tuş ve uyumluluk modunda dene bence birde o zman belli olur sorun!!

yok hocam denedim oradanda oyuna tıklıyorum açılcakmış gibi oluyor ama bir tepki vermiyor yok mu çözümü yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

quote:

hiç tepki yok diyorsun pc de?? ozman sağ tuş ve uyumluluk modunda dene bence birde o zman belli olur sorun!!

yok hocam denedim oradanda oyuna tıklıyorum açılcakmış gibi oluyor ama bir tepki vermiyor yok mu çözümü yaaa

crack cd nin içinde mi pc demi kayıtlı..
  • sanal cd nin içindede var başka yerden pcye indirdiğimde var ikiside virüs programından ayrıcalıklı ama olmuyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kopya oyun ile ilgili yardım istemeniz tuhaf
  • quote:

sanal cd nin içindede var başka yerden pcye indirdiğimde var ikiside virüs programından ayrıcalıklı ama olmuyor :(

ayrıcalığı boşver antivirusu durdur mumkunse sil hatta yeni bir crack indir dene.. bu antivirusten bişey anlamıyorum 2 senedir format dahi atmadım kullnamıyorumda neyse siz kullanın ama mümkünse ya tamamen durdur systemtrayda felan hiç bi parçası görünmesin yada geri yükleme imkanınız varsa crack tekrar indirip siz oyunu açana kadar silin tercih sizin. kafayı yemeden birde bunu deneyin başkada birşey söyleyemeyeceğim. çünkü ne çıkan bi hata var diosunuz ne başka bişey. hani hatayı en başta verdi arka arkaya denediğinizde görev yöneticisinde şişti desem nasıl olsa pc kapat aç yapmışsınızdır o da olamaz die düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Kopya oyun ile ilgili yardım istemeniz tuhaf

%25 ÖTV % 18 KDV'nin tuhaf olduğu kadar tuhaf bence..

İyi Forumlar...
  • quote:

quote:

sanal cd nin içindede var başka yerden pcye indirdiğimde var ikiside virüs programından ayrıcalıklı ama olmuyor :(

ayrıcalığı boşver antivirusu durdur mumkunse sil hatta yeni bir crack indir dene.. bu antivirusten bişey anlamıyorum 2 senedir format dahi atmadım kullnamıyorumda neyse siz kullanın ama mümkünse ya tamamen durdur systemtrayda felan hiç bi parçası görünmesin yada geri yükleme imkanınız varsa crack tekrar indirip siz oyunu açana kadar silin tercih sizin. kafayı yemeden birde bunu deneyin başkada birşey söyleyemeyeceğim. çünkü ne çıkan bi hata var diosunuz ne başka bişey. hani hatayı en başta verdi arka arkaya denediğinizde görev yöneticisinde şişti desem nasıl olsa pc kapat aç yapmışsınızdır o da olamaz die düşünüyorum..

evet tamamen devre dışı bırakıpta denedim diğer arkadaşın w7 li pcsinde de aynı virüs var onda kurdum çalıştı fakat kurarken kendi bilgisayarımda setup yüklenme sırasında windows game live uyumlu değil tarzında bişeler yazdı benimkinde bende yoksay dedim sorun windows8 ile alakalı ama nasıl olcak çözemedim ayrıca kopya oyunla ilgili yardım istemen tuhaf diğen arkadaş ne yapayım orjinal alsamda sorun devam edecek büyük ihtimal windows 8 ile alakalı bir durum

• quote:

quote:

quote:

evet tamamen devre dışı bırakıpta denedim diğer arkadaşın w7 li pcsinde de aynı virüs var onda kurdum çalıştı fakat kurarken kendi bilgisayarımda setup yüklenme sırasında windows game live uyumlu değil tarzında bişeler yazdı benimkinde bende yoksay dedim sorun windows8 ile alakalı ama nasıl olcak çözemedim ayrıca kopya oyunla ilgili yardım istemen tuhaf diğen arkadaş ne yapayım orjinal alsamda sorun devam edecek büyük ihtimal windows 8 ile alakalı bir durum

1. Uninstall GFWL and install from this link:http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=128962 and reinstall it.
    2. Try installing this update
    xbox.com
    Xbox | Games and Entertainment on All Your Devices
    http://www.microsoft.com/games/en-US...suesGuide.aspx.

3. Install Microsoft .NET framework 3.5
    4. Turn off your Anti-Virus.
    5. When you open the GFWL client, make sure you are running as an administrator.

gfwl=game live..
    gerisini kendin çözersin
    bu senn sorununu çözecek. başta desene.. :)

• quote:

quote:

İyi Forumlar...

40 TL Dirt 3 keyi satabilirim GFWL aktivasyonlu
  • quote:

quote:

quote:

İyi Forumlar...

40 TL Dirt 3 keyi satabilirim GFWL aktivasyonlu

sorun keyde değilki rkadaşımın pcsine kurdum windows7 var onda çatır çatır oynuyor :(

• kaç saat oldu uğraşıyorum yok mu bi çözüm ya :(
  • up
  • arkadaşlar bu sorun crack sorunu.internet yüklemediğim kurcalamadığım site kalmadı yani söylenen çoğu şeyi yaptım. tam umudu kesmişken
    technobilim.blogspot.com
    Colin Macrae 3 | Dirt 3 application load error 5 :0000065435 sorunu ve kaydetme sorunu
    http://technobilim.blogspot.com/2012/09/colin-cacrae-3-dirt-3-application-load.html
    adresindeki arkadaşın verdiği link teki crack indirdim ve bu dosyada verilenleri oyunun kurulu olduğu yere attım.yalnız oyunu D3 play yazan yerden girdiğiniz zaman çılışıyor. inşallah sizdede olur. çünkü bu durumlar tam anlamıyla can sıkıcı

• söylemeyi unuttum oyunu kaldırıp yeniden yükledikten sonra dediklerimi yapın .
  • Merhaba, don :

Oyunların yanıt vermemesi veya bir anda tıkanması genelde virüse bağlı bir sebebten oluşuyor. "Virüs taraması, yaptım ancak virüs yoktu ! " denilmesi de doğru değil sebebi, bazı virüslerin en iyi özel programlar ile silinmesi gerekmektedir.Buda nerdeyse imkansız bunun için diyoruz ya neyi yüklediğinize hatta neyi yüklediğimize dikkat etmek zorundayız.Virüsün var olduğunu %90 öne sayarak:
    -İyi bir tarama yap ve disk birleştirici kullan
    -Tarama sonuclarını "PM" (ÖzelMesaj) olarak gönder
    -Gerekli bakımdan sonra sana mesaj olarak sebebini yazalım,ancak ? ...

*Sorun harddiskte olabilir.Herhangi bir damage (hasar) aldığını varsayarsan (düşme,vurma,sallanma,yerinden oynama) tabikide anlık tıkanmalar olabilir.Yerinden oynarsa tabikide veri yoğunluğundan tıkanma olasılığı çok buna bağlı olarak :

%90 VİRÜS %10 HARDDİSK diyelim. senden :

Tarama yapmanı ve analizi PM olarak atmanı rica ediyorum [YARDIM ETMEK İÇİN].

• hiç tepki vermiyorsa sistem arka planında çalışan bir uygulama bunu engelliyor olabilir. aynısını yaşadım yeni yüklediğim win7 64 bit sistemde bf3, nfw the run, nfs most wanted 2 gibi oyunlarda aynı şekilde hiç bir tepki vermiyordu. arkaplandaki tüm uygulamaları sonlandırdım hatta hepsini kaldırım yine olmadı. yeniden format attım ve uygulamarı kurmadan denedim sıkıntı çıkmadı. ilk formatımda 50 ye yakın uıygulamayı hiç bakmadan kurmuştum. şimdi sadece ihtiyacım olanlar kurulu. arka planda, başlangıçta ve sistem tepsisinde çalışan uygulamarı gözden geçirin ve bunları sonlandırarak deneyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.