Şimdi Ara

ps3 hata verip kapanıyor çözüldüşimdi fan aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür ps3 şu hatayı verip kapanıyor reset falan attıp ama olmadı 10 kere açtım kapattım nafile bu hata nedir tam olarak

ps3 hata verip kapanıyor çözüldüşimdi fan aranıyor

ps3 ısınıp hata veriyordu forumdaki arkadaşların fikiriyle fanın çalışmadığını anlayıp ps3 söktüm.fan gerçekten çalışmıyor.
    bu resimdeki fanı nereden tehmin edebilirim?
    özellikle çok resim çektim tüm arkadaşlar meraklılarda faydalansın istedim

resimler

http://img19.imageshack.us/gal.php?g=1001570g.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacoban -- 22 Nisan 2009; 22:05:39 >

• Sisteminin çok ısındığını söylüyor.Bu teknik bir sorun.Yapabileceğimiz birşey yok.Servise göster bence

Ekranın yeşil olduğunu görüyorum sanırım gpu tarafında bir ısınma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Nisan 2009; 0:54:12 >
  • tv ünilerindeki ara kuytu yerlere koyuyosan ondan olabılır.. ps3 u daima dik ve hava alabılcegı yere koy
  • İlk kez görüyorum bu hatayı. PS3 konum olarak nerede? Fanlarının durumu nedir? Fan temizleme modu var onu bir dene. Cihazın, ısındıktan sonra bu hatayı verdiğini ilk kez gördüm. Bunları yaptıktan sonra hala aynı sorunu alıyorsun servise gitmesi gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman-iac

tv ünilerindeki ara kuytu yerlere koyuyosan ondan olabılır.. ps3 u daima dik ve hava alabılcegı yere koy

Dik derken?
  • Fanı çalışıyormu bir kontrol et

@rds

ps3 ü dık koy diyor.Izgaraları yukarı baksın diyor yani ????
  • dik şekilde duruyor ve açık bir yerde yani hava sorunu yok.
    cihaz açıldıktan bir müddet sonra bu uyarıyı veriyor vekpanıyor
    yeşillik resetlediğimden yani cihazla ilgisi yok
    ve cihaz şimdiye kadar taş gibiydi 2 günde 2- saatten fazla oynamadım hiç.
    sanırım tamire gidecek yazılımsal sorun değil heralde
    bende yabancı forumlar ve trde bu hatayı duymadım daha bir ilk sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladımda daima dik koy demiş arkadaş ki forumda belkide %80 yatay konumda çalıştırıyoruz konsolu. Bu şekilde kesin konuşması acaba hatalımı kullanıyoruz dedirtti kendi kendime.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Fanı çalışıyormu bir kontrol et

@rds

ps3 ü dık koy diyor.Izgaraları yukarı baksın diyor yani ????

doğru tespit fan çalışmıyor sanırım ses yok cünkü ısınıp korumayaalıor makine cihazı.
    yarın fanı aktif edip buraya durumu yazıcam kısmetse herkez faydalanır
  • Nette kısa bir araştırma yaptım ve tek tük bu hata ile karşılaşanları gördüm. Genelde konsolu kapatıp, bir süre soğumasını bekledikten sonra çalıştırdıklarında sorun olmadığını görmüşler. Genel çözüm önerisi havadar bir yerde çalıştırmakmış.
  • Sonucu bekliyoruz
  • geç oldu bu geceden ama yarın akşam açıp müdahale yapıp buraya ekliyorum
    yardım eden tüm arkadaşlara teşekkürler.
    paylaştıkça artar bilgi bunuda ps3 sss ekletmeyi düşünüyorum her arkadaş faydalanır
  • fan bozulmuş yada fişi çıkmış olabilir.
  • 3k gibi bi durum olmasında.....ısınma falan....aman ps3 var bi sağlam konsol xboxlar çöpe gidince ps3 e doneriz diyorduk.ps3 de bozulursa halimiz harab..ihanet ettiğimiz pc kapısını yeniden çalmak zorunda kalmayalım
  • PS3 direk yanıp bozulmak yerine nazikçe kullanıcısını uyarıyor önce, daha havadar bir yerde çalıştırırsanız daha iyi olur diye.

Xbox'tan daha iyi mi bilmiyorum ama en azından daha medeni bi konsol.
  • Bu dik koyma konusu kafama takıldı, bende yatay kullanıyorum. 2 durumda da fanların olduğu yerler kapanmıyor zaten, iç parçaların yerleşimi dike mi yoksa yataya göremi o önemli sanırım. Eğer biri dezavantajlıysa diğer türlü koyalım, bu konuyla ilgili gerçek nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danielmarcos

Bu dik koyma konusu kafama takıldı, bende yatay kullanıyorum. 2 durumda da fanların olduğu yerler kapanmıyor zaten, iç parçaların yerleşimi dike mi yoksa yataya göremi o önemli sanırım. Eğer biri dezavantajlıysa diğer türlü koyalım, bu konuyla ilgili gerçek nedir acaba?

Bu konuyla ilgili tek gerçek, PS3 ü koyduğun yerdeki dekor uyumu nasılsa o şekilde kullan. Fark etmez konsolun konumu.
  • arkadaslar benmi sanslıyım anlamadım yemin ederim ps3 acıkken uyuya kalıorum ertesi gun kalktıgımda kapatmadan surekli diziporttan kv'yi flan izliorum oyun cok nadir most wanted oynuorum (gerci onuda korkuorum oynamaya dvd oldugu icin blu-ray'e bise olurmu die) ama yemin ederim tık yok ne sarı ısık ne mor ısık ne pembe ısık gercekten ya ben sanslıyım benim alette bi sorun cıkmıo yada sorun cıkanlar sansssız ( alette hicbise yok onlar sanssız ) :D
    anlıcagınız alet yeri gelio abartısız soyluorum 3 gun kapanmıo ama hicbir sorunu yok tas gibi sukurler olsn :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D_K -- 22 Nisan 2009; 16:34:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Bu konuyla ilgili tek gerçek, PS3 ü koyduğun yerdeki dekor uyumu nasılsa o şekilde kullan. Fark etmez konsolun konumu.

İyi o zaman biraz rahatladım Dik & yatay olayına kurban gitmesinde alet Isınma durumu olan arkadaşta çözmüştür umarım sorununu kötü bir durum gerçekten...
  • ps3 ısınıp hata veriyordu forumdaki arkadaşların fikiriyle fanın çalışmadığını anlayıp ps3 söktüm.fan gerçekten çalışmıyor.
    bu resimdeki fanı nereden tehmin edebilirim?
    özellikle çok resim çektim tüm arkadaşlar meraklılarda faydalansın istedim

resimler

http://img19.imageshack.us/gal.php?g=1001570g.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacoban -- 22 Nisan 2009; 22:01:55 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.