Bulamayabilirsin ama ebay den satıcı ile irtibata geçip alabilirsin. Bu ürünün Türkiyeye gönderimi yoktu ama diğerlerinin olabilir. Veya satıcı ile iletişime geçip ne olursa olsun bunu bana gönder diyebilirsin, tüm bedeli karşılayıp. İlk bulduğum ürün olduğu için bunu koydum.
elimdeki fanı yaptırabilirmiyim sence?
Zor diye düşünüyorum. Ama işin ustası yapabilir.
konsol ustası bir ustam var konuştum onunla 2-3 gün içinde haber verecek. elinde bu fan olan yada temin eden arkadaşlar bana ulaşsınlar. sonuçta bozuk bir ps3den 2,3 parça para eder bu fanda sanırım türkiyede 2,3 kişinin ihtiyacı olur onlarda bu fırsatı kaçırmasın derim
@mustafacoban
bence sen 2.el konsollar bölümüne bununla alakalı bi ilan aç ,böylelikle elinde bozuk ps3 olan kişilere daha rahat ulaşabilirsin.
orayada ilan açtım bir kaç kişi ulaştı ama fiyatları çok yüksek 100tl isteyenlere şöyle söylim ben ps3 500tl aldım oyun ve hdmi kablosuyla ben konsolu sizin mantığınıza göre paçalayıp satim valla 500den fazlaya gelir sizin mantığınızla satmak. kasası 50tl bluray 150tl kol 50tl hdd 40tl anakart 100tl soğutma 100tl hdmi 20tl tv kablosu 10tl sağlamını geçti:)))
fan bulamassam durur kenarda ama kimseyede kendime enayi dedirtmem parayı kolay kazanmıyorum
ebay den al dostum. Başın ağrımaz sinir yapmazsın.
bir arkadaşımdan haber bekliyorum olmassa zaten öyle yapıcam sinir yapmıyorumda ben 2 tarafta kazansınçöp olacağına iki müslüman kazansın derdindeyim. ama milletimize iyilik fazla yaramıyor.elalemin kanadalısı kazansınbizim milletimiz nerden düdüklesemderdine düşmüş ilk baştan beri cevap veren değerli desteklerini esirgemeyen başta bölüm yetkilisi rds ve diğer arkadaşlarıma teşekkürler
Ne demek, her zaman yardım etmeye çalışıyoruz diğer arkadaşlarımız ile. Bende ebay e tekrar bir göz atayım. Mutlaka HongKong tan filan Türkiye ye gönderilecek fan buluruz. Yine buraya yazarım.