Bildirim
sorun çözüldü ACİLL PALİT 7600GT SONICBIOS LAZIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nibitor isimli programla kendi biosunu bana verecek kimse yokmu -
Dostum bir tane buldum palit 256mb 7600gt sonic e ait olduğu yazıyor.Ama sorumluluk kabul etmem çok aradım bir tek bunu buldum buyur buda linki indirmek için tıkla Palit 7600GT sonic bios
Dostum saat hızları biosda 575/1500MHz e ayarlanmış bilgin olsun.Birde bu bios pci express için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p4ozgur -- 15 Temmuz 2007; 15:45:40 > -
malesef yemedi abi pcb nin üzerinde benim APCB M3 yazıyor kırmızı pcb siyah fanlı olan modem pci express
ramleri Qimonda hy818hs12321af-xp fvv46026 yazıyor -
Dost acı söyler ama kartı bozmuş olmayasın? -
yok disketle bios attım sonra sacma karakterler atıyor bende onbord ile açıyom sonra disketi ezbere yapıyom :) nvflash dosya.rom şeklinde atıyor öle deniyom yanlısmı yapıyom yoksa -
sorunu şu şekilde çözdüm nette bütün buldugum palit biosları benim karta olmadı bir yerde xpertvision larla aynı kart oldugunu duydum ve mkvtech ten xpertvision rev 01 biosunu denedim az önce ve düzeldi. çok tuhaf ama oldu. herkese teşekkur ederim tekrardan. -
-
kardeş senin orjinal bios bu yukarıdaki linke tıkla ve indir .
ileride bir sorun çıkabilir eğer expertvision yüklediysen. -
ilginiz için tesekkur ederim o sitedeki o ve tüm bioslar benim karta uymadı çok enteresan
birisi orda xpertvision lar ve palit için aynı biosu koymustu dikkatimi çekti google dan arattım palit 7600gt sonic ile xpertvision 7600gt aynı karttı elemanların dizilişine baktım aynı sonra aynısını yukledim uydu. şu an gpu 640 ramler 1650 hiçbir sorun yok oyunlarda i yi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loger -- 15 Temmuz 2007; 20:44:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X