Şimdi Ara

sorun çözüldü: google ana sayfası yerine my search açılması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
67.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim hanım film izlemek için bir siteye girmiş reklamı kapatmak için tıkladığında değişk siteler açılmış ve sonrasında google ana sayfası yerine my search diye bir sayfa açılıyor vidivodo,youtube gibi video siteleri yerine de hanımın film izlemek için açtığı videocux isimli siteye yönlendiriliyorum. ie8 ayarlarda başlangıç sayfasını değiştiremiyorum bazı ayarlar sistem yöneticiniz tarafından yönetilir yazıyor

regedit de açılmıyordu onu hitman pro3 ile çözdüm ama hala google açılmıyor 3 farklı tarayıcıda da aynı sorun var çözüm öneriniz var mı yoksa format atacağım bende orjinal vista var format kolay da service packleri yüklemek yoruyor beni şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 7 Şubat 2011; 1:28:55 >

• Combofix deneyin olmazsa; malware temizleyici deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulpian

Combofix deneyin olmazsa; malware temizleyici deneyin
    cevap için sağol combofix de maalesef sorunu çözmedi sistem geri yükleme denedim o da başarısızlıkla sonuçlandı formata doğru hızla ilerliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

cevap için sağol combofix de maalesef sorunu çözmedi sistem geri yükleme denedim o da başarısızlıkla sonuçlandı formata doğru hızla ilerliyorum...

Alıntıları Göster
    Dur hocam formata daha yol var=)

Malwarebytes' Anti-Malware dene bi, çözmezse; Kaspersky rescue disk deneriz bir de
  • quote:

Dur hocam formata daha yol var=)

Malwarebytes' Anti-Malware dene bi, çözmezse; Kaspersky rescue disk deneriz bir de

Alıntıları Göster
    ardiless sağol dostum şu anda spybot indirdim onu deniyorum sonra sırasıyla senin yazdıklarını deneyeceğim sorun şuki ben laptopdan bankacılık işlemleri yaptığım için bu tip şeylerden çok çekinirim onun için dedim format atmaya doğru gidiyorum diye.

• quote:

ardiless sağol dostum şu anda spybot indirdim onu deniyorum sonra sırasıyla senin yazdıklarını deneyeceğim sorun şuki ben laptopdan bankacılık işlemleri yaptığım için bu tip şeylerden çok çekinirim onun için dedim format atmaya doğru gidiyorum diye.

Alıntıları Göster
    Ana sayfanızı değiştiremiyor musunuz?

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.

yada,

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
    Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.

alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİRUKO

Ana sayfanızı değiştiremiyor musunuz?

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.

yada,

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
    Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.

alıntıdır.

Alıntıları Göster
    firuko dostum açılış sayfasını değiştirme sorunu çözüldü ama esas sorun google.com.tr tıklandığında my search diye bir ekran çıkıyor karşıma adres çubuğunda google yazmasına rağmen bu arada spybot da sorunu çözmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

firuko dostum açılış sayfasını değiştirme sorunu çözüldü ama esas sorun google.com.tr tıklandığında my search diye bir ekran çıkıyor karşıma adres çubuğunda google yazmasına rağmen bu arada spybot da sorunu çözmedi

Alıntıları Göster
    maalesef malwarebytes de sorunu çözmedi
  • quote:

maalesef malwarebytes de sorunu çözmedi

Alıntıları Göster
    my search diye arama yaptım da; söyle bir şey gözüme takıldı?
    quote:

My Search History
    Arama motoru devi Google yine tartışmalı bir hizmete başladı.

Ünlü arama motoru Google, yardımcı olacağı kadar, kullanıcı için sorun yaratabileceği savunulan yeni bir hizmet başlattı.

Google'ın dün hizmete sunduğu, kullanıcının geçmişte yaptığı tüm aramaları gösteren "My Search Story" adlı servisin aktif hale getirilmesi için "http://labs.google.com" adresine girmek gerekiyor.

Kullanıcının bir şifre belirlemesini isteyen yeni hizmetten, Google'ın elektronik posta ve sohbet gruplarının kullanıcıları kendi şifrelerini girerek yararlanabilecekler.

Geçmiş aramaları gösteren hizmet, aynı bilgisayarı kullananlara, isterlerse, her seferinde üye girişi yapmalarına gerek kalmadan otomatik olarak kullanıcıyı tanıma olanağı da sunuyor.

Google ana sayfasının sol üst köşesindeki Sign in linkine tıklayarak sisteme gmail kullanıcı adınızla ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Bazı uzmanlar söz konusu hizmetin kullanıcının gizlilik haklarına ters düştüğünü savunuyor.

+

http://www.spywareremove.com/removeMySearch.html
    Şu linke göz atmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 6 Şubat 2011; 15:30:44 >

• quote:

my search diye arama yaptım da; söyle bir şey gözüme takıldı?
    quote:

My Search History
    Arama motoru devi Google yine tartışmalı bir hizmete başladı.

Ünlü arama motoru Google, yardımcı olacağı kadar, kullanıcı için sorun yaratabileceği savunulan yeni bir hizmet başlattı.

Google'ın dün hizmete sunduğu, kullanıcının geçmişte yaptığı tüm aramaları gösteren "My Search Story" adlı servisin aktif hale getirilmesi için "http://labs.google.com" adresine girmek gerekiyor.

Kullanıcının bir şifre belirlemesini isteyen yeni hizmetten, Google'ın elektronik posta ve sohbet gruplarının kullanıcıları kendi şifrelerini girerek yararlanabilecekler.

Geçmiş aramaları gösteren hizmet, aynı bilgisayarı kullananlara, isterlerse, her seferinde üye girişi yapmalarına gerek kalmadan otomatik olarak kullanıcıyı tanıma olanağı da sunuyor.

Google ana sayfasının sol üst köşesindeki Sign in linkine tıklayarak sisteme gmail kullanıcı adınızla ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Bazı uzmanlar söz konusu hizmetin kullanıcının gizlilik haklarına ters düştüğünü savunuyor.

+

http://www.spywareremove.com/removeMySearch.html
    Şu linke göz atmanızı öneririm

Alıntıları Göster
    sağol en son bu yazdığını deneyeceğim yoksa zaten dosyaları hazırladım basacam foramtı çare yok...

• quote:

sağol en son bu yazdığını deneyeceğim yoksa zaten dosyaları hazırladım basacam foramtı çare yok...

Alıntıları Göster
    sorun çözüldü C:\Windows\System32\drivers\etc çalıştıra bu yolu yazıyoruz oradan hosts dosyasını notepad ile açıyoruz local host hariç ne kadar ip ve adres varsa silip kaydediyoruz google geri geliyor yardımcı olanlara teşekkürler...
  • quote:

sorun çözüldü C:\Windows\System32\drivers\etc çalıştıra bu yolu yazıyoruz oradan hosts dosyasını notepad ile açıyoruz local host hariç ne kadar ip ve adres varsa silip kaydediyoruz google geri geliyor yardımcı olanlara teşekkürler...

Alıntıları Göster

aşk tesadüfleri sever, kader ayrılıkları...

TEŞEKKÜR EDERİM aragorn20

Dostum daha nelerle karşılaşıcaz

Bu casus yazılımlar canımdan bezdirdi beni

Kurtulması mümkün olsa bari

FORMATA kadar yolu vardı

Formattan kurtardın teşekkürler dostum

ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK

Bazıları bildiği halde PAYLAŞMAYA KORKUYORLAR BAŞKALARI ÖĞRENECEK DİYE

KOLAY GELSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: soso--55

aşk tesadüfleri sever, kader ayrılıkları...

TEŞEKKÜR EDERİM aragorn20

Dostum daha nelerle karşılaşıcaz

Bu casus yazılımlar canımdan bezdirdi beni

Kurtulması mümkün olsa bari

FORMATA kadar yolu vardı

Formattan kurtardın teşekkürler dostum

ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK

Bazıları bildiği halde PAYLAŞMAYA KORKUYORLAR BAŞKALARI ÖĞRENECEK DİYE

KOLAY GELSİN

Alıntıları Göster
    ben de bilmediğim bir şeyi uzun aramalar sonucu buldum ve ihtiyacı olan arkadaşlar bu kadar uğraşmasın diye Türkiye'nin en aktif forumunda paylaştım.

sorunun çözüldüğüne sevindim...

• quote:

ben de bilmediğim bir şeyi uzun aramalar sonucu buldum ve ihtiyacı olan arkadaşlar bu kadar uğraşmasın diye Türkiye'nin en aktif forumunda paylaştım.

sorunun çözüldüğüne sevindim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu sorun bende de var 1 saatten beri düzeltmeye çalısıyorum ama olmuyo Aragorn20 isimli kullanıcının verdiği yolu denedim oda işe yaramadı lütfen yardım edin !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11012011

7 Şubat 2011; 1:27:10
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

aşk tesadüfleri sever, kader ayrılıkları..

Kardeş eyvallah saolasın format atmaktan kurtuldum sayende cehalet insanı olmak kötü bişey paylaşımın için çok tşk ediyorum sana .Allah razı olsun delikanlı adamsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: upstory

quote:

7 Şubat 2011; 1:27:10
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

aşk tesadüfleri sever, kader ayrılıkları..

Kardeş eyvallah saolasın format atmaktan kurtuldum sayende cehalet insanı olmak kötü bişey paylaşımın için çok tşk ediyorum sana .Allah razı olsun delikanlı adamsın..

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeşim sevindim formatsız çözebildiğine

• quote:

usta sabahtan beri bu aramaliyiz'la cebelleşiyorum.sağolasın valla.büyüksün.verdim şukunu
  • quote:

Arkadaşlar bu sorun bende de var 1 saatten beri düzeltmeye çalısıyorum ama olmuyo Aragorn20 isimli kullanıcının verdiği yolu denedim oda işe yaramadı lütfen yardım edin !!

Alıntıları Göster
    hocam orda iki tane host var dikkat edin ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: urcim

hocam orda iki tane host var dikkat edin ona

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Türkiye'nin en kaliteli ve aktif forumunun güzel üyeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.87

Teşekkürler Türkiye'nin en kaliteli ve aktif forumunun güzel üyeleri.

Alıntıları Göster
    bir şey değil selamlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.