Şimdi Ara

: : : Opera nın sayfayı sürekli yeniden yüklemesi sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    opera 8.5 kullanıyorum, mesela bu forum sayfasını yükledikten sonra tekrar yüklemeye başlıyor, diğer sitelerde de yapıyor bunu. internet hızlıyken tamam da yavaşken dayanılmaz oluyor. otomatik güncelleme gibi bişi bu galiba ama nerden kapatılacağını bilemedim. tabi kapatılıyorsa . kullanıp da bileniniz var mı?
    tskkr

• Bu aralar nedense bende aynı sorunu yaşıyorum özellikle DH sitesinde oluyor bu sorun çözümü bilen bir arkadaş yok mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbaykal

slm,
    opera 8.5 kullanıyorum, mesela bu forum sayfasını yükledikten sonra tekrar yüklemeye başlıyor, diğer sitelerde de yapıyor bunu. internet hızlıyken tamam da yavaşken dayanılmaz oluyor. otomatik güncelleme gibi bişi bu galiba ama nerden kapatılacağını bilemedim. tabi kapatılıyorsa . kullanıp da bileniniz var mı?
    tskkr

Dostum ben operanın yeni sürümünü yükledim şimdilik sorun yok gibi Burdan indirirebilirsin
  • Evet bende bu sorunu bu gün yaşamaya başladım ve özellikle D.H'de oluyo,çok sinir bozucu bi olay yaaa,tekrar tekrar aynı sayfayı yüklüyo , çıldırtıyo insanı
  • valla kullanmadım ama avant browserda bi özellik vardı sekmenin üstüne sağ tıklayınca sayfa yenileme seçeneği vrdı operada varmı acaba sadece tahmin.
  • Aynı sorun bende de var ya acayip sinir bozucu,ne güzel kullanıyorduk ne oldu birden anlamadım.Forumdan kaynaklanıyo sanıyodum fakat başka sitelerde de oluyor.Çözümü bulan olursa paylaşırsa sevinirim ne güzel alışmışken tekrar firefox yükleticek bana bu gidişle

demiştim ki 9.0 betayı yükledim şu an normal çalışıyor,yukarıda link veren arkadaş sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 24 Ekim 2005, 2:06:55 >
  • sizlere kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayfa üzerinde sağ tıklayın reload every.....var
    onu 30 dk ayarlayın.işlem tamam.
  • İşlem tamam değil işte
    Denedim ama olmuyo,sürekli yeniliyo sayfayı,sürekli durmaksızın...
    Yenileme süresini de 30 dakika yaptım olmadı, yenileme süresindeki ETKİN seçeneğinin kliğini kaldırdım yine olmadı,paso yeniliyo adamı hasta ediyo
    Bi tek D.H.'de yapıyo yanlız bu olayı , diğer sitelerde yok böyle bişi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cey*Cey

İşlem tamam değil işte
    Denedim ama olmuyo,sürekli yeniliyo sayfayı,sürekli durmaksızın...
    Yenileme süresini de 30 dakika yaptım olmadı, yenileme süresindeki ETKİN seçeneğinin kliğini kaldırdım yine olmadı,paso yeniliyo adamı hasta ediyo
    Bi tek D.H.'de yapıyo yanlız bu olayı , diğer sitelerde yok böyle bişi...

harbiden işlem tamam değil.yaa bu operaya oldum olası kılım zaten.firefox un gözünün yağını yiyim ben yaa

• Anlamadım gitti 9.0'ı yükledim Reload every'i ayarladım hala dorun devam ediyor ama nedense sadece DH'de
  • Evet, zaten sinir bozucu olan da o yaa.
    Niye D.H'de oluyo bu sorun???
    Yokmudur bi çözümü yaa???
  • yeni versiyonda da devam ediyormuş sorun,acayip derecede sinir bozucu devam ederse ya forumdan ya da operadan vazgeçicem bu gidişle
  • evet arkadaslar dun gece bana da oldu ama daha once yapmiyodu son 1 gundur yapiyo acaba forum sayfasindan kaynaklanmasin belki bi uyumsuzluk olusmustur. baska sitelerde yapmiyo cunku
  • Bu kadar adam mı var burda opera kullanan ya da bu sorunu yaşayan allah allah bizde bi terslik var herhalde ortaklaşa.
  • EWt DosLar Bende Yeni kullanmaya Başlamaişdimki Ayni Sorun Bendede Oldu OPERA
    Bende Uyus oldum...Ve Sildim..
    Ya bu OPERA'nın Ne Gibi Bi LÜX'ü War...
    Biri AçikLarasa Makbule Geçer...

Ben Daha Çoq Opera'yi P900'DE Kullaniordm...
  • opera değil firefox kullanıyorum ama opera en guveni browserdır hızlıdır ve explorerdan dunya kadar farklı özelliği vardır madem kulanmışsın birçok farkını görmüşsündür mutlaka. explorerdan gözle gorulmeyen farkı güvenliktir devamlı hatayla karşılaşmaz.
  • Opera firefoxdan sonra bile bana mükemmel gelmişti.Firefoxda bir çok eklenti operada default olarak geliyor,ayrıca firefoxdan çok daha hızlı açılıyor..Ama gel gör ki DH de bir sayfayı neden ısrarla ve ısrarla yeniden yüklediğini bir türlü çözemedim
  • Ok Dostum Ewt Sayfalari Daha ii Açio ama Bide Durmadan Sayfayi Restart Yapamasa Daha ii oLcaq
  • ilginç bir durum.
    3 yıldır opera kullanıyorum bu problemi ilk defa duyuyorum . operayı uninstall edip program files içinde varsa opera klasörü silindikten sonra tekrar kurulursa problem kalmayacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.