Şimdi Ara

MÜJDE! ACRONİS GEÇ YÜKLENME SORUNUNU ÇÖZDÜM! 4 DK DA RECOVERY!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim ve birçok arkadaşımın sorunu olan Acronis True Image programı ile alınan imajın geri yüklenirken çok uzun sürme sorununu en sonunda çözdüm. Biliyorsunuz bazı arkadaşlarda 10 dk da imaj geri alınırken ben ve benim gibi şanssız kullanıcıların bu işlemi 1 saat civarında sürüyordu.

BartPE açılış CD'si içine monte edilmiş olan Linux tabanlı Acronis True Image programı ile diskin imajını geri aldığınızda süre normale dönüyor! Benimki sadece 4 dakika sürdü, daha önce 105 dakika kadar sürüyordu!

Bu problemi yaşayan arkadaşlar Acronis Multimedia Disk ile değilde BartPE açılış CD'si ile açıp ordan geri dönüşüm yapacaklar.

BartPE açılış CD'sini indirmek için(697MB Torrent dosyasıdır.) buraya tıklayın!

Unutmadan, bu açılış CD'si Sadece BartPE değil, içinde Hiren Boot gibi birçok uygulamayı barındırmaktadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 20 Temmuz 2007; 20:23:52 >

• Böyle bir CD nin acronisle ne alakası var anlamadım

Barpe nedir?
    İÇinde acronis mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Böyle bir CD nin acronisle ne alakası var anlamadım

Barpe nedir?
    İÇinde acronis mi var?
    quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Barpe nedir?
    İÇinde acronis mi var?

Acronis ile ne alakası var, bazı arkadaşlar benim gibi sistemi geri yüklerken 1 saati buluyor. Acrionis'in kenndi Boot CD'si ile açtığımda ya da windowstan sistemi geri yüklemek istediğim restart yaptıktan sonra. Ama bu CD ile açılış yaptığımda 4 dakikada geri yükleniyor. Olması gereken de bu.

Bartpe yanılmıyorsam Linux tabanlı bir boot CD'si. İçinde Windows XP'nin küçültülmüş versiyonu var. Yine bu Windows içinde kurulu gelen hazır programlar var. Sisteminiz çötüğünde PC'yi açıp her işinizi yapabilmek için herşey düşünülmüş. True Image de Windowsun içinde kurulu geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

quote:

Barpe nedir?
    İÇinde acronis mi var?

Acronis ile ne alakası var, bazı arkadaşlar benim gibi sistemi geri yüklerken 1 saati buluyor. Acrionis'in kenndi Boot CD'si ile açtığımda ya da windowstan sistemi geri yüklemek istediğim restart yaptıktan sonra. Ama bu CD ile açılış yaptığımda 4 dakikada geri yükleniyor. Olması gereken de bu.

Bartpe yanılmıyorsam Linux tabanlı bir boot CD'si. İçinde Windows XP'nin küçültülmüş versiyonu var. Yine bu Windows içinde kurulu gelen hazır programlar var. Sisteminiz çötüğünde PC'yi açıp her işinizi yapabilmek için herşey düşünülmüş. True Image de Windowsun içinde kurulu geliyor...

Alıntıları Göster
    Yani Linüx içinde acronis mi var?
    Cevap evet ise Acronisle yedeği yerine koyuyorsun
    Öyle anladım ben valla

Konu başlağına bakınca ben de xp ye veya acronise bir şey yaptın
    ya da küçük bir yer de püf buldun da o sayede çözdün sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Öyle anladım ben valla

Alıntıları Göster
    quote:

Öyle anladım ben valla

Bu sorunla karşılaşmadığın için yanlış anlamışsın.

Neyse sonuç olarak bu problemi yaşayan arkadaşlar Acronis'in kendi CD'si ile açmak yerine bu CD ile açıpimajı hızlıca geri yükleyebilecekler...

• quote:

quote:

Öyle anladım ben valla

Bu sorunla karşılaşmadığın için yanlış anlamışsın.

Neyse sonuç olarak bu problemi yaşayan arkadaşlar Acronis'in kendi CD'si ile açmak yerine bu CD ile açıpimajı hızlıca geri yükleyebilecekler...

Alıntıları Göster
    BU ARADA SATA DİSKLERDE ACRONİS LE İMAGE ALAMIYORUZ BUNA ÇÖZÜMÜ OLAN VAR MI ?

BENDE UZUN SÜREDİR ACRONİS KULLANIYORUM SÜRE SORUN DİĞİL AMA İMAGE ALAMAMA SORUNU VAR SATA DİSKLERDE ALMIYOR.

BUNU HALLEDEN YA DA ACRONİS TÜRÜ NE TÜR PROGRAM KULLANIYOR ACABA

• quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

BU ARADA SATA DİSKLERDE ACRONİS LE İMAGE ALAMIYORUZ BUNA ÇÖZÜMÜ OLAN VAR MI ?

BENDE UZUN SÜREDİR ACRONİS KULLANIYORUM SÜRE SORUN DİĞİL AMA İMAGE ALAMAMA SORUNU VAR SATA DİSKLERDE ALMIYOR.

BUNU HALLEDEN YA DA ACRONİS TÜRÜ NE TÜR PROGRAM KULLANIYOR ACABA

Alıntıları Göster
    bende sata disk var acronisi 8. sürümünden bu yana 2 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar en uzun recovery işlemim 5 dakika falan sürmüştü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

bende sata disk var acronisi 8. sürümünden bu yana 2 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar en uzun recovery işlemim 5 dakika falan sürmüştü

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

boot lu cd den imaj alıyorsun ve recovery açıyorsun sanırım..

acaba 100 mb dan büyük diğildir onun komple imajını rapide atma imkanın var mı

direk restore edip deneyim

• quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

boot lu cd den imaj alıyorsun ve recovery açıyorsun sanırım..

acaba 100 mb dan büyük diğildir onun komple imajını rapide atma imkanın var mı

direk restore edip deneyim

Alıntıları Göster
    bootable acronis cdsinden de yedek alıyorum bazen ama genelde windows açıkken yapıyorum
    acronis cdsini kendi programı içinden yapıyorsunuz, programın içnde "create rescue bootable media" seçeneği var
    ona girip bir tane boş cd takın o cdyi bootable acronis cdsi yapcak
    sonra o cd ile pcyi açıp ister recovery isterseniz backup alın
    sata disklerde işlemin uzun sürmesi anakart üzerindeki çiplerden ve bios sürümlerinden kaynaklanıyor
    uygun ve normal çalışan sistemlerde hiçbir bootable medyaya gerek kalmadan işleminizi gerçekleştirmeniz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

bootable acronis cdsinden de yedek alıyorum bazen ama genelde windows açıkken yapıyorum
    acronis cdsini kendi programı içinden yapıyorsunuz, programın içnde "create rescue bootable media" seçeneği var
    ona girip bir tane boş cd takın o cdyi bootable acronis cdsi yapcak
    sonra o cd ile pcyi açıp ister recovery isterseniz backup alın
    sata disklerde işlemin uzun sürmesi anakart üzerindeki çiplerden ve bios sürümlerinden kaynaklanıyor
    uygun ve normal çalışan sistemlerde hiçbir bootable medyaya gerek kalmadan işleminizi gerçekleştirmeniz lazım

Alıntıları Göster
    İhtiyacı olanlar için yukarı.

• quote:

İhtiyacı olanlar için yukarı.

Alıntıları Göster
    bu acronis sistem yedeğini almak içinmi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

evet.Aslında şöyle pc yi bunula kısa bir sürede format attığın ana döndrebiliyorsun.Tüm driverlarını ve programlarını yükleyeip daha sonra da yedek alan biri her seferinde bu program ile sistemini en baştaki haline kısa sürede dönüştürebiliyor.Maksimum 10 dakikada

• quote:

Orijinalden alıntı: cem409

quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

evet.Aslında şöyle pc yi bunula kısa bir sürede format attığın ana döndrebiliyorsun.Tüm driverlarını ve programlarını yükleyeip daha sonra da yedek alan biri her seferinde bu program ile sistemini en baştaki haline kısa sürede dönüştürebiliyor.Maksimum 10 dakikada

Alıntıları Göster
    BArt PE içinde birçok uygulama olan bi açılış. CD image dır. windows çmktüğünde yedek alma işleminden tutun bir çok işlem yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: superxp

BArt PE içinde birçok uygulama olan bi açılış. CD image dır. windows çmktüğünde yedek alma işleminden tutun bir çok işlem yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Acronis true İmage 9. Sürümden İtibaren Bartpe Cdsi oluşturma Özelliği var. 700 mb indirip boşuna uğraşmayın. İndirin 11. Sürümünü 150 mb kadar hem bartpe hemde normal olarak ikisinide yapabilirsiniz. Ayrıca Olşturduğun boot edilebilir bartpeyi cd'ye yazdırmayın image olarak kaydedin. Daha sonra sistemin yedeğini ultra iso vb. programla içine atarak dvd yada çok sıkıştırma yapıp sadece windows kurduysanız tek cd'ye yazdırabilirsiniz. Ayrıca true image'in bir özelliği daha var (adını hatırlayamadım şimdi) onun eklentisini indirip onunla image alırsanız sadece kendi bilgisayarınız değil istediğiniz bilgisayarada kurabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: plus19

Acronis true İmage 9. Sürümden İtibaren Bartpe Cdsi oluşturma Özelliği var. 700 mb indirip boşuna uğraşmayın. İndirin 11. Sürümünü 150 mb kadar hem bartpe hemde normal olarak ikisinide yapabilirsiniz. Ayrıca Olşturduğun boot edilebilir bartpeyi cd'ye yazdırmayın image olarak kaydedin. Daha sonra sistemin yedeğini ultra iso vb. programla içine atarak dvd yada çok sıkıştırma yapıp sadece windows kurduysanız tek cd'ye yazdırabilirsiniz. Ayrıca true image'in bir özelliği daha var (adını hatırlayamadım şimdi) onun eklentisini indirip onunla image alırsanız sadece kendi bilgisayarınız değil istediğiniz bilgisayarada kurabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    O eklentinin ismi nedir peki, bulursan ve paylaşırsan seviniriz...

• quote:

O eklentinin ismi nedir peki, bulursan ve paylaşırsan seviniriz...

Alıntıları Göster
    Aslında evdeki bilgisayarda var ama anakartım yandığı için şu anda bilgisayarımı kullanamıyorum. anakartım tamir olana kadar aklıma gelirse yazarım. gelmezse tamir olunca artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: plus19

Aslında evdeki bilgisayarda var ama anakartım yandığı için şu anda bilgisayarımı kullanamıyorum. anakartım tamir olana kadar aklıma gelirse yazarım. gelmezse tamir olunca artık :)

Alıntıları Göster
    Bekleyeceğim...

• quote:

Bekleyeceğim...

Alıntıları Göster
    Yedek alma 10 dk. (16 GBlık verinin 8 GBlık yedeği)
    Yedeği yükleme işlemi 20 dk. (8GBlık yedeğin 16 GBlık verisi)

Bence bunlar normal...

• quote:

Orijinalden alıntı: onur54529

Yedek alma 10 dk. (16 GBlık verinin 8 GBlık yedeği)
    Yedeği yükleme işlemi 20 dk. (8GBlık yedeğin 16 GBlık verisi)

Bence bunlar normal...

Alıntıları Göster
    1 saatten fazla sürenler içindi bu başlık zaten.
  • uzun yukleme hatası amd ıslemcılerden kaynaklanıyor
    ıntel ıslemcılerden boyle sorun yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.