Herkese merhaba;
İPhone 14 pro max kullanıcısıyım Apple ürünlerinden uzun süre uzak durdum fakat işim gereğince Apple bir ürün almak daha mantıklı geldi. İOS 17 ye geçtikten sonra Bir Mario hayranı olarak kılıf ekran resmi zil sesim Mario yaptım fakat daha sonrasında dedim ki neden mesaj sesimde Mario Coin sesi olmasın :)
iTunes store ye girip Coin sesine paşa paşa para ödedikten sonra heyecanla Ayarlar> Ses ve Dokunuş> SMS Tonu kısmına gittim fakat görünmüyordu. Kartımı kontrol ettiğimde ücretin çekildiğini gördüm. 2. sefer tekrar farklı bir sesi satın almayı dediğimde de aynı sorunla karşılaştım. Telefon üzerinde bulunan Apple destek kısmından sorunumu bildirdim. Telefonu yenden başlatmamı istediler. (Kapat aç mantığı) daha sonrasında ekran görüntülerini göndermemi istediler. Fakat bir sonuç alamayınca ve konuşma uzayınca, "müsaitseniz telefondan sesli görüşelim" denildi ve Apple destek aradı ardından tekrar farklı bir temsilci telefonu açtığı için detaylı şekilde anlattım. Daha sonrasında telefonuma bağlanması gerektiğini söyledi kabul ettim telefona bağlandılar ve İTunes üzerinden almış olduğum seslerin hiç birisinin gözükmediğini söyledim kendisi kontrolleri sağladı ve kartımda müsaitlik varsa bir demo yapıp yapamayacağımızı sordu Apple destek telefonuma bağlıyken bir satın alım daha gerçekleştirdim ve sonuç yine aynı karttan para çekiliyor. Ses sms tonu olarak gelmiyor ama zil sesi tonlarını içinde var. Apple destekte görüştüğüm kişi Hesabımdan çıkış giriş yapmamı istedi dediğini yaptım sonuç yine aynı :) Daha sonrasında üst merciye aktaracağım dediler ve bir hanım efendi katıldı konuşmaya tekrardan kendisi de inceledi fakat sorunu maalesef ki çözemedi. Daha sonrasında araştırma yapmak istediklerini yarın müsaitseniz arayalım denildi.
Ertesi gün tekrar aradılar ve telefonda Ayarlar> Genel >iPhone’u aktar veya sıfırla <tüm içerik ve ayarları sil kısmından ayarları sıfırlamamı istediler. Sıfırladıktan hemen sonra telefon açıldı ve aynı kişi ile tekrar görüşme sağladık o arada kendi telefonun ’da aynı sorun olduğunu ve zil sesi olarak gözüküp sms tonu olarak gözükmediğini hatta kendi telefonun ‘da iTunes üzerinde indirilenlerin boş olduğunu gözükmediğini aktardı ve konuyu derhal yazılım ekibi ile paylaşacağını iletti. Tekrardan bir arama randevusu oluşturduk bakalım sonuç ne olacak çok dikkate alınacak bir hata olmasada sonuçta Apple kullanıyoruz neden hata olsun ki :) Mario Aşkı Yanlışlıkla hata bulmama neden oldu ?? sonuçlandığında sizinle de paylaşacağım. |
İOS 17 DE YANLIŞLIKLA HATA BULDUM
-
-
Gerçekten bir hata var ve güncelleme ile düzelecekse ödül verilmeli. -
Hiç bir şey vereceklerini sanmıyorum 😔 o şans yok bende 😌 -
Apple ile bu gün ki görüşmemizde konuyu yazılım ekibine ilettiklerini belirttiler, 24.10.2023 tarihinde bu gece bir güncelleme yayınlayacaklarını bu güncelleme çözülebileceğini belirttiler. Ama kesin olarak bu gece yayınlanıp yayınlanmayacağı tam olarak belli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luxqwer -- 24 Ekim 2023; 17:15:58 > -
31.10.2023 tarihinde apple dan bir yetkili tekrar aradı ve bu güncellemede sorunun çözülemediğini konun yakın takipçisi olduklarını bir sonraki yazılım güncellemesinde sorunun giderilebileceğini iletti.quote:
Orijinalden alıntı: LuxqwerApple ile bu gün ki görüşmemizde konuyu yazılım ekibine ilettiklerini belirttiler, 24.10.2023 tarihinde bu gece bir güncelleme yayınlayacaklarını bu güncelleme çözülebileceğini belirttiler. Ama kesin olarak bu gece yayınlanıp yayınlanmayacağı tam olarak belli değil.
-
Chrome web tarayıcısından numbers kullanırken, daha sonrasında ipadden numbersa girdiğimde senkron olmadığını gördüm. Müşteri temsilcisi uzaktan bağlandı, baktı etti galan, sonuç alınamadı. Webde yaptığın değişiklikler, Numbers'ın ios versiyonuna senkron olmuyor. ( aynı hesaba bağlılar.)
Güncelleme ile düzelttiler. Sizin sorununuzu da düzeltirler.
-
hatayı bildirin belli olmaz belki ödül gelir.
-
Hatayı bildirdim apple ile görüşmeler devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luxqwer -- 1 Kasım 2023; 11:8:1 > -
Henüz apple tarafından net bir cavap yok. 🤷🏻♂️ -
Apple tarafından bir dönüş olmadan 17.2.1 sürümünde sorun giderildi. -
Sorun kısmen giderildi tekrar satın alık yaptığımda aynı hatayla karşılaştım ek olarak whatsapp üzerinde hala bildirimleri değiştiremiyorum. -
Eklediğiniz sesler whatsapp da mı çıkmıyor ? Birde eliniz değmişken whatsapp da bildirim sesileri düşük çıktığını söyleseniz.
-
hayır eklediğim sesler whatsapp'ta çıkmıyor. Bu günkü konuşmanın ekran görüntülerini aktarıyorum. ve yine sonuçsuz kaldım kesinlikle İOS 17 de sorun olduğunu kabul etmiyorlar.
-
Şu gün güncelleme yapılacak diye net bilgi veriyor mu Apple Destek?
Benzer içerikler
- icloud yıllık satın alma
- hong kong iphone alınır mı
- telefondan sim kartı çıkarınca ne olur
- iphone alarm sesi kısma
- airpods buldum nasıl kullanırım
- iphone 15 şarj süresi
- iphone 15 batarya kaç mah
- iphone uygulama gizleme
- iphone 15 ve 15 pro max karşılaştırma
- apple watch se 2. nesil ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X