Şimdi Ara

Bir hata yaptım (+18) [Edit]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +18 koymamın nedeni küçükleri aşağılamak değil sizin vereceğiniz tavsiyeler uygun olmaz.

Birisini sevdim bir ilişkimiz oldu ailesiyle tanıştıracaktı bende istemedim.Aramız o zaman açıldı biraz ara verelim dedim 2 ay kadar haftada bir aradım.Çok düşündüm hayatımı paylaşacağım kadın bu mu olacak yine bir karara veremedim.2 ay sonra hiç bir şey yokmuş gibi başladık 1 yıl sonra doğru kişi olduğuna inanamadım ve ayrıldım.ilk 3-4 ay normaldi son haftalarda rüyalarımda onu görüyorum inanın günün çoğu saatini uyuyarak geçiriyorum sonunda aradım "..biraz insanlığın varsa kendini hatırlatma..." dedi.Bir şey diyemedim ne yapsam bilmiyorum tecrübeli arkadaş ve abilerim bir yardım edin

Edit:Konuya tüm cevap yazan arkadaşlar için çok teşekkür ederim.Bir arkadaş özelden sormuş neden evleneceğin kız olmadığını düşüyorsun diye.Bir his olarak kafama takılmıştı bunun nedeni bazen öylesine seviyordum ki gidip yüzük alıp evlenme teklifi edesim oluyordu ama bazen ayda 1 gün mesela ciddi bir ilişki değil tarzı düşünceye kapılıp gittim.Bazı arkadaşlar dövülecek adamsın demiş kesinlikle katılıyorum ben bu kadar şeffaf bir kızı üzdüğüme her gün yanarım.
    Sonucunda daha da üzmeme kararı aldım.Onun fikri değişirse arıyacaktır beni.Sadece biraz zaman.Ayrıca eğer bir daha birlikte olursak ailesiyle tanışma kararı aldım o istediği için değil tabi ben istediğim için.

Mesaj yazan arkadaşlara yine teşekkürer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.Simyacı -- 5 Eylül 2013; 13:45:10 >

• bencillik etmişsin

senin hayatın hayatta onunki bayatmı?
  • kızın aklına filmlerdeki ''birlikte olduktan sonra kızı terk eden züppe'' karakterler gibi olmuşsun, YAKIŞMAMIŞ.!
  • O ilişkiden bir şey olmaz daha kız çok bile çekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "..biraz insanlığın varsa kendini hatırlatma.." kız çok sert bir çıkış yapmış, hiç normal bi durum değil. bu tarz konularda burdan şu yazıyı okuyup senin ve kızın yaşadıklarınızı anlamamız imkansız gibi.

belli ki kötü şeyler olmuş yada ayrılış tarzını mı beğenmedi ne yaptı bilmiyorum ama şimdi sana sorsak: "yok kardeş ben çok iyi davranmıştım" falan filan diyeceksin...

burdan yazılanlarla yorum yapabilmek güç.

ekleme: ilişkimiz oldu dediğin birliktelik ise yukarıda yazdıklarımı biraz değiştirmem gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Eylül 2013; 11:28:41 >
  • madem uyuşmuyorsunuz niye zorladın ki?bence yeniden başlarsanız da sıkıntı olur başka birini bul
  • madem ayrildin daha once .. tekrardan niye hayatina girmeye calisiyorsun.. seninki dupeduz baskasini bulamadim hadi tekrar oynayalim olmus.. dusunme artik.. ileriye bak.. ve o numarayi sil telefonundan.. aklindan da lutfen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoğukZebani

+18 koymamın nedeni küçükleri aşağılamak değil sizin vereceğiniz tavsiyeler uygun olmaz.

Birisini sevdim bir ilişkimiz oldu ailesiyle tanıştıracaktı bende istemedim.Aramız o zaman açıldı biraz ara verelim dedim 2 ay kadar haftada bir aradım.Çok düşündüm hayatımı paylaşacağım kadın bu mu olacak yine bir karara veremedim.2 ay sonra hiç bir şey yokmuş gibi başladık 1 yıl sonra doğru kişi olduğuna inanamadım ve ayrıldım.ilk 3-4 ay normaldi son haftalarda rüyalarımda onu görüyorum inanın günün çoğu saatini uyuyarak geçiriyorum sonunda aradım "..biraz insanlığın varsa kendini hatırlatma..." dedi.Bir şey diyemedim ne yapsam bilmiyorum tecrübeli arkadaş ve abilerim bir yardım edin

Kız haklı hocam hiç üsteleme unutmaya bak.

Konudan bağımsız şu son 1 haftadır 3-4 kez bende 4 sene önceki kız arkadaşımı rüyalarımda görüp duruyorum.İşin ilginci normalde rüyada olduğumu anlarım uykudayken yönlendirebilirim yani olayları ama kızı gördüğüm rüyalarda farkında bile olmuyorum hatta kalkınca üzgün kalkıyorum.Hayırlısı artık

• rüyalarına girmesi , unutamaman normal , bir alışkanlıktan uzaklaşmışssın , onsuzluğa alışman zaman alıcak, ayrılmış olmayı istemiş olsanda bu böyledir , normal bir süreç yani kafayı takmana sorun etmene gerek yok o yüzden kızıda rahat bırakırsan hem kendi kararına hemde kıza karşı saygılı olmuş olursun sürecide zora sokmamış olursun, muhtemelen içinde hala şüphe vardır acaba doğrumu yaptım diye ama unutmaki defalarca denemişsin aylarca düşünmüşsün ve bi karara varmışsın artık yapabileceğin birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 4 Eylül 2013; 15:35:06 >
  • Onun sana dönmiceğine eminsen artık unutmaya devam etmek zorundasın ki üstünden baya geçmiş unutursun ama biraz dahi umut varsa dene sana dönmesini sağla ama gerçekten hata yapmışsın kız seni tanışırtmak istiyo ki bu ciddi bi yere gelmiş demektir ilşkiniz ama sen korktun tahminimce kız dönmicektir gurur yapıcaktır sende başkaları ile takılmaya başlarsan unutursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26B472C85 -- 4 Eylül 2013; 16:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

+18 koymamın nedeni küçükleri aşağılamak değil sizin vereceğiniz tavsiyeler uygun olmaz.

Konudan bağımsız şu son 1 haftadır 3-4 kez bende 4 sene önceki kız arkadaşımı rüyalarımda görüp duruyorum.İşin ilginci normalde rüyada olduğumu anlarım uykudayken yönlendirebilirim yani olayları ama kızı gördüğüm rüyalarda farkında bile olmuyorum hatta kalkınca üzgün kalkıyorum.Hayırlısı artık

lucid rüya yapıyorsun yani

• git kıza sahip çık . kzıla beraber ol sonra hayatımın insanı değil. yakışmaz.
  • İşte en büyük korku. Biriyle birlikte olup benim olsun istersin sonra birlikte olduğun kişiden bu yaptığın yüzünden sorumluluk duygusu ile pişman olursun. Senin durum zorunlu evleneceksin gibi düşünüp strese girmen olmuş. Onu öyle bırakmak hoş olmaz tabi ama içinde bişeyler olmuyorsa onu görünce değeri ölmüş gözünde.
    Ne yapmalıyım diye değil ne istiyorum diye düşünüp ona göre hareket etmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro00

kızın aklına filmlerdeki ''birlikte olduktan sonra kızı terk eden züppe'' karakterler gibi olmuşsun, YAKIŞMAMIŞ.!

arkadaş noktayı koymuş...bence konuya kilit vurdur gitsin..o kadar NET
  • Islak odunla dövülesi birisin...

• Sevmiyorsan arayıp sorma bence kendi yolunu çiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrmh1

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

lucid rüya yapıyorsun yani

İsteyerek yaptigim bisey yok.Uykum cok hafif bundan dolayi oldugunu dusunuyorum

• Ben kız yerinde olsam sana dönerdim ama intikam için.
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.