Şimdi Ara

Sorun Çözüldü!!!selamlar acil yardım ekran kartı çizgi ve kareler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar elimde 2 adet msi rx1550 ati ekran kartı var.Sorunum ekran kartlarımın ikisinde de ekranda renkli çizgiler çıkması monitorde problem yok on board da sağlam çalışıor ancak ekrankartlarında böyle bir sorun var birde ekran kartının dış sağ köşesinden aşağıya doğru hafif esneme yaptığımda kart görüntüsü normale dönüyor bıraktığımda iste yine aynı problem anlamadım gitti problemin ne olduğunu yardım plsss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirlimx -- 2 Ağustos 2010; 3:21:37 >

• ekran kartı slotunun içini bi temizlemeni tavsiye ederim ekran kartınu slota takıtıgında belki yukarıda tutup temas etmemesini saglıyordur sizde ekran kartına elle baskı yaptıgınızda temas etmesini saglıyorsunuzdur. saygılar
  • aynısı bende oldu. 2 kartım aynı şekilde bozuldu.kartları kaybetmiş olabilirsinn :( . ince dikine çizgiler oluyordu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_forces

ekran kartı slotunun içini bi temizlemeni tavsiye ederim ekran kartınu slota takıtıgında belki yukarıda tutup temas etmemesini saglıyordur sizde ekran kartına elle baskı yaptıgınızda temas etmesini saglıyorsunuzdur. saygılar

slottan düşünüyorum bende ancak slotta öyle bir sıkıntı yok temiz yani şuan takılı ve sabit bir şekilde duruyor ve düzelti ancak halen o sorun un dewam edeceğini düşünüyorum... başka bir önerileriniz varsa açığım :):):) inş bu sorunun altından kalkıcaz aynı karttan 2 tane war ikiside aynı sorun ben kartlarda problem olduğunu düşünmüyorum varsa bile ikiside aynı olamas yanii kolay gelsin ilgilendiğiniz için tşkler....
  • yokmu arkadaşlar yardımcı olacak başkaları bu konuda slottan değil başka bir bilgisayarda da denedim ancak aynı sonuc esneme yaptığımda düzeliyor...
  • sorun çözüldü kartın chipsetini ısı tutarak çzöüme ulaştık riskli bir iş tamamen bozulabilir de düzelebirde dedi ve chipset ısı dan sonra karta biraz daha oturdu ve sorun düzeldi. tşkler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.