Şimdi Ara

Sorun Çözüldü...Tesekürler DH :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam işte sorun çözüldü Abinden güçlü olacak halin yok ya Nayt abine kıyak geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightMaster

Yanlış anlamadıysam,

senin char 255 (95)
    arkadaşının char 255 (110)

eğer bu durumda arkadaşının atağı daha fazla ise bundan doğal bir şey olamaz.
    parantez içindeki STR bonuslar elbise ve takıların verdiği STR oluyor.

baştan okudum ama okurken biraz kafam karıştı, YOK EĞER ATAĞI YÜKSEK OLAN SENİN CHAR İSE mutlaka oyundan kaynaklı bir sorun olmalı.

BU PARANTEZ İÇİNDE YAZAN STR BONUSLARINIZ DOĞRU MU SAYDINIZMI HİÇ BONUSLARI KENDİNİZ ?

Sen anlamamışsın bizim itemler aynı olduğu için onunda str 255 +110 olması lazım işte sorun orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: knayt_onlayn

quote:

Yanlış anlamadıysam,

senin char 255 (95)

baştan okudum ama okurken biraz kafam karıştı, YOK EĞER ATAĞI YÜKSEK OLAN SENİN CHAR İSE mutlaka oyundan kaynaklı bir sorun olmalı.

BU PARANTEZ İÇİNDE YAZAN STR BONUSLARINIZ DOĞRU MU SAYDINIZMI HİÇ BONUSLARI KENDİNİZ ?

yok abimin atagı fazla dogal olarak.aama benım neden atagım az sorun bu !! itemlerimiz lwllerimiz herbişeyimiz aynı abimle....

TÜM İTEMLERİNİZ TAKILARINIZ HERŞEYİNİZ AYNI AMA PARANTEZ İÇİNDEKİ STR BONUSLARINIZ FARKLI,
    BUNU ÇÖZMEK LAZIM NEDEN FARKLI ?
    geç de olsa anladım biraz boşa yazmış oldum pardon :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 27 Nisan 2010; 23:15:51 >

• üstünüzde herşeyi çıkartın.çıplakken itemleri teker teker giyin.farklılık ne zaman oluşacak bakın
  • Beyler cok tesekür ederim hepinize.abimin str 15 i bug da kalmıs nasıl olduysa şimdi bdw girince pri den str 15 falan aldık düzeldi sorun kalmadı.tekrar tesekürler...
  • str 15 alınca stat daki farkı etkiliyormu denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

üstünüzde herşeyi çıkartın.çıplakken itemleri teker teker giyin.farklılık ne zaman oluşacak bakın

Bu yorum olayı çözer sanırım.Tek açıklaması bir tarafın masterı geç açmış olması bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

tamam işte sorun çözüldü Abinden güçlü olacak halin yok ya Nayt abine kıyak geçmiş

• quote:

Yanlış anlamadıysam,

senin char 255 (95)

bakın yukarıda yazmıştım, PARANTEZ İÇİNDEKİ STR BONUSLARINIZI SAYDINIZMI KENDİNİZ DİYE, SAYINCA DA ASLINDA EŞİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKACAKMIŞTI..
  • Ben demiştim
  • Sorun çözüldü beyler priestin verdiği str 15 ten kaynaklanan bir bugmuş ben relog attım atak düştü kuzen attı relog, onun atak yükseldi busefer str 15 alıp sildik ataklarımız aynı oldu yani bizden kaynaklanan bi sorun değilmiş. yorumlar için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joe_black22

Sorun çözüldü beyler priestin verdiği str 15 ten kaynaklanan bir bugmuş ben relog attım atak düştü kuzen attı relog, onun atak yükseldi busefer str 15 alıp sildik ataklarımız aynı oldu yani bizden kaynaklanan bi sorun değilmiş. yorumlar için teşekkürler...

+1903 Teşekürler... İlgileriniz için..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.