Şimdi Ara

Sorun: Ekran yazılarında ki bulanıklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayarımı , tam açılırken yanlışlıkla aniden fişten çektim.Bilgisayar açıldıktan sonra bir bulanıklık söz konusu oldu. Lcd monitorun bu bulanıklığı giderici bir tuşu var tıkladığım halde yazılar aynı şekilde kaldı.

Oyuna vs bu tarz şeylere girdiğimde görüntüde hiçbir şekilde problem yok. Sadece masaüstü , web bu tarz yerlerde bulanıklık sıkıntı yaratıyor bana.( gözlerim yoruluyor ve sulanıyor. )

Şuan masaüstü bilgisayarında tasarım yapmak zorundayım.

Problemin kaynağı , çözümü vs gibi konularda bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmaları için rica ediyorum.

Teşekkürler.

• Merhaba,

Hmm, farklı bir sorun..

Driver güncellemesinin işe yaracağını pek sanmıyorum ama, kaldırıp güncel olan driveri kurup denermisin?

Sistem den tamamen ekran kartını söküp, tekrar dan takıp denermisin?

Bios'u "Default" haline getirip denermisin?

Bunların hiç birisi olmazsa, farklı bir ekran kartı ile deneme yapabilirmisin? Yada anakartın da On board grafik kartı mevcutsa, bununla da deneme yapabilirsin.
  • Farklı bir öneride bulunacağım Ekran çözünürlüğünü ve bit'ini kontrol et optimum ayarlarda ve 32 bit olmasına dikkat et seçenek varsada 75Hz yap ayarı :) malum lcd ve led ekran monitörlerde optimum ayardan farklı bir ayar kullanınca bir bulanıklasma olusuyor.. ekranın vga yada dvi hangisini kullanıyorsan artık cıkartıp takıp denemekte fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.