Şimdi Ara

Sorun!!!Golf 7 1.6 TDİ BMT DSG Highline Klimadan gelen ses (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Problem çözüldü çok şükür hiçbir sıkıntı,tıkırtı yok :)

Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Peki bu sorunu çözmemiş olsanız başka sorunlara yol açabilecek bir şeymiydi? Bir ses için bu kadar işlem yapmaya gerçekten gerek var mı merak ettim. Bu arada hangi serviste yaptırmıştınız? İkame araç vermeleri iyi olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkanhirik E kullanıcısına yanıt
    Doğuş oto esenyurt servisinde yapıldı. Bu sesi ilk mesajdaki videoya bakarsanız görürsünüz ne kadar iğrenç bir ses olduğunu, ilerde ne gibi sorunlar yapardı bilmiyorum ama klimayı kullanmak sıkıntı halindeydi. Ayrıca az üflemeye başlamıştı klima. Düşünsenize Şuanda sıfırı 80.000 TL olan bir araç ve yolda arkadaşınızla gidiyorsunuz klimayı açınca tak tak tak ses geliyor. Moral bozup araçtan soğutmak bence ilerde sıkıntı yapması veya yapmamasını düşünmekten daha önemli.
  • Yok hocam garanti kapsamında yapıldı herşey en ufak bir sorun yok çok şükür.
  • Selamlar biraz eski konu ama bilgi almak istedim video acmiyo izleyemedim ancak 2013 sıfır aldigim a3 aracimin klima kontrol paneli uzerinde bulunan tuslardan yüze üfleme modunu acmak icin bastiginda gögüslügün icinden yüze üfleme modu acilirken bir kereye mahsus tak diye ses geliyo kapanirken yapmiyo ve diger modlar acilirkende yapmiyo daha cok yuz modunun ilk acilisinda yapiyo sonra tekrar deniyorum daha az bi ses geliyor. Garanti kapsaminda klape motoru serviste degisti direksiyon altindan yaptilar ama 3 gun sonra yine ayni ses moral bozucu sonuc hüzran tekrar servise gidicem sizdede ayni sekilde bi sesmi vardi tskkür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.