hepimizin bildiği gibi ınnerhate clanıda çok sağlam ama yaptığım araştırmalar ve elde ettiğim duyumlar sayesinde bu clanda bazı arkadaşlar yer kazanmayı haketmiyor
bu clanda level 66 bi warrior var nick :Schism(olympıada olanlar tanır) olayı anlatayım:---konunun başlıgı olarak bu adam clandaki diğer üyeyi attırmak için çalışıyor Olay şöyle:bu clan partice czde golem party yapıyorlar...birden humanlar basıyor slotu.neyse bu clan kaçıyor dmlerin oraya..Schism'Dm kesmek istiyor' adam yanındaki priest massivesi acık oldugunu ve sadece 960 healı oldugunu söylüyor Schism bu arkadaşı dinlemiyor ve dm ye dalıyor %60 itibariyle canı kalınca Schism yatıyor (960 healle %60 can bırakması büyük şans) sonra priesti tebrik edeceği yerde küfürü basıyor''sen beni nasıl yatırırsın party chatını okumasını öğren falan filan'' sonra clan leaderine şikayet ediyor kendi ağzından Schism clandaki masivveci atılıyor ertesi günde bu priest arkadaş olympıayı bırakıyor ve oyunuda..
burada anlatmak istediğim bu InnerHate clanından arkadaşımız bi ş.... yapmıştır. Sizce burada Schism mi haklı? yoksa priest mi?
"Schism'Dm kesmek istiyor' adam yanındaki priest massivesi acık oldugunu ve sadece 960 healı oldugunu söylüyor Schism bu arkadaşı dinlemiyor"
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
priest haklı
iyiki böle bişi olmuş priest oyunu bırakmış.. Keşke bende bırakabilsem.. :)
I BauGLiR lvl 68 Berserker Hero..
quote:
Orijinalden alıntı: BauglirXul
iyiki böle bişi olmuş priest oyunu bırakmış.. Keşke bende bırakabilsem.. :)
I BauGLiR lvl 68 Berserker Hero..
Alıntıları Göster
priest yerden göğe kadar haklı burda
quote:
Orijinalden alıntı: BursaLe
priest yerden göğe kadar haklı burda
Alıntıları Göster
O clan başkanına bi pm at da bu konuyu okusun o warrioru atsın clandan tabiki priest haklı
quote:
Orijinalden alıntı: Manav
O clan başkanına bi pm at da bu konuyu okusun o warrioru atsın clandan tabiki priest haklı
Alıntıları Göster
he bu ugurun clanı degılm mıya _??? bu clanda zaten cok problemlı bi defasında bi warıor var yine bu clanda adnını unuttum..dm kesyıoz dm icinde benım ark daasa iron bow cıktı buda dediki vermeseen seni clandan attrım faln fılan verdık ıron bow u sonra ertesı gun bu warıor un asıl sahibi degilmis yani sifresi calın kıs bu da adamlar la dm donduk ten sonra ıtem ler le bırlıkte kayp oldu
benım ark ismi Alera dıydı tanrınzı olimpaiada olanlar bılın bu clandaydı hala orda galıba bılmıyom lwl 62 prıest di
quote:
Orijinalden alıntı: alisahin
he bu ugurun clanı degılm mıya _??? bu clanda zaten cok problemlı bi defasında bi warıor var yine bu clanda adnını unuttum..dm kesyıoz dm icinde benım ark daasa iron bow cıktı buda dediki vermeseen seni clandan attrım faln fılan verdık ıron bow u sonra ertesı gun bu warıor un asıl sahibi degilmis yani sifresi calın kıs bu da adamlar la dm donduk ten sonra ıtem ler le bırlıkte kayp oldu
benım ark ismi Alera dıydı tanrınzı olimpaiada olanlar bılın bu clandaydı hala orda galıba bılmıyom lwl 62 prıest di
Alıntıları Göster
"Ben bunu kesijem" diye tutturmuştu guardlarca vurulan tk için. Haliyle kutuda çikmamişti. İnsan olmayi becermek lazim leveldan önce demekki. Oyunu birakan priestinde emeğine, zamanina yazik olmuş. Daha kaç kişiye kiyicak bakalim bu adam.
quote:
Orijinalden alıntı: AphzL
"Ben bunu kesijem" diye tutturmuştu guardlarca vurulan tk için. Haliyle kutuda çikmamişti. İnsan olmayi becermek lazim leveldan önce demekki. Oyunu birakan priestinde emeğine, zamanina yazik olmuş. Daha kaç kişiye kiyicak bakalim bu adam.
Alıntıları Göster
herkez priest dio bende warrior dıyım de adama ayıp olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: CaZoNoVa
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CaZoNoVa
quote:
Orijinalden alıntı: CfgMaster
quote:
Orjinalden alıntı: CaZoNoVa
Alıntıları Göster
ii de cok sacma clandan atıldı die oyunu bırakmıs amaaaan
konu anlattıgın gibiyse priest haklı sevmem saten scizm midir nedir o warrior u
quote:
Orijinalden alıntı: nman
ii de cok sacma clandan atıldı die oyunu bırakmıs amaaaan
konu anlattıgın gibiyse priest haklı sevmem saten scizm midir nedir o warrior u
Alıntıları Göster
Kendine guvenmis massive + 960 da keserim die.DM ona ole bi kapatinca sinirini priestten cikarmis.Yazik arkadasa ya uzuldum.
Bu arada keske bende birakabiLsem oyunu =(
quote:
Orijinalden alıntı: Manav
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Manav
en kısa zamanda clan başkanına bu topici okutturacagım
abi priest haklı ama oyunu neden bırakmış orasını anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Zhylar
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
o kadar küfürler etmişki ne anası kalmıs ne bacısı oda sinirinden oyunu bırakmış
quote:
Orijinalden alıntı: Zhylar
warrior küfür edince priest 4 taş kaldırsaydı keşke
quote:
Orijinalden alıntı: thevillain
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: thevillain
30 taşa kaldırmış ve clandan cıkmış
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
priest haklı
kardeşim ben o clanın en yetkılı uyesı benım en ii arkım ısmını bosver bana olayı daha ayrıntılı anlatırsan cok sevınırım bunları buraya yazdıın ıcın saol o kısı ıle bızzat 1 e 1görüşcem
quote:
Orijinalden alıntı: kayme
kardeşim ben o clanın en yetkılı uyesı benım en ii arkım ısmını bosver bana olayı daha ayrıntılı anlatırsan cok sevınırım bunları buraya yazdıın ıcın saol o kısı ıle bızzat 1 e 1görüşcem