arkadasımın agzından(priest):yukarda arkadaşımın anlattıgı olaylar aynen geçmiştir ve yanındada ınnerhate clanından belongtokill isimli şahıs vardı Schism yattı ben kaldırıdm 2 side bana kufurleri saydırdılar..lufeye gittiğimde clandan başkan bana bizzat dememesine rağmen bana sen ck bu clandan yerin yok dediler bende cıktım.lütfen clandan en yetkili kişi isen gereğini yap ve Innerhate clanı bu foruma böle konularla değil güzel konular eşliğinde gelsin
....SAYGILAR...
Kimmiş o priest?
priest cok haklı tabiki ama oyunu bırakması yanlıs olmus bırakıcaga varmıs zaten yada baya güçsüz biriymiş ben olsam inada biner neolursa olsun devamö ederdim bana priestin nickini verirseniz sevinirim eger oyuna giricek olursa clana aldırıcam......
quote:
Orjinalden alıntı: Runehead
quote:
Orjinalden alıntı: thevillain
warrior küfür edince priest 4 taş kaldırsaydı keşke
30 taşa kaldırmış ve clandan cıkmış
insaflı priestmiş gene ama ben olsaydım 4 taşa kaldırıdım
ve öle bırakırdım dimi thevillain
Priest haklı...
demekki wariorun npsi priestten daha yüksek
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
priest haklı
Aynen !
priest haklı adam ezikse ve dm ye dalıyosa priestin suçu neki
Bauglir istersen charı bana verebilirsin:D
Kesinlikle priest haklı 1920 siz dalınmaz dm ye
İyi olmuş yatmış herif priest e yazık olmuş..
bencede priest haklı çünküüü sonuçta ilk başta uyarmışş onuu fakat o dinlememishh..
Geçin bunları . 960 ile bir warrior cz'de dm kesebilirdi o zamanlar massive ile. Priest haklı değil , özürlü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme