Şimdi Ara

Sorun Kimde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı serverlerin clientini indirdigimde ya da patchlerini yukleyip oynadıgımda bi sorun cıkıo.Aslında resim koyup gostercektim ama .bmp uzantılı oldugu icin alamıyomus bende anlamadım neyse oyunda yazılar hep yarım yarım silik silik cıkıo hic bisi anlasılmıo.Daha once baskamu da olmustu simdi de MuMetal-X de ve bi tane daha vardı da adını unuttum herneyse bunun sebebi ne olabilir nasıl cozebilirim bilen varmi?yardım plsssss (evde oynamıorum cafeden)

• bak simdi versiyonu yada patch ini yeni indirince genelde 640x480 oluyor ve bu zamanda yazilar buyuk ve silik oluyo bendede oldu cunku ama baska neden olabilir bılmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhostWolf

bak simdi versiyonu yada patch ini yeni indirince genelde 640x480 oluyor ve bu zamanda yazilar buyuk ve silik oluyo bendede oldu cunku ama baska neden olabilir bılmıyorum...

ewt doğru grafik ayarlarından kaynaklanalıo.ordaki 640x480 i 1024lü bişi var ona getir
  • yok canım o kadar da bilgisiz deilim 1024*768 de oynarken silik silik oluo ama her serverde deil bazılarında yani sorun bence bi dosyada ama o dosya hangisi onu bilmiom adminler size sesleniom ya siz bilirsiniz ne yapmalıyım
  • [URL]http://www.mumetal-x.net/?sayfa=dosyalar[/url]

Arkadaşlar F12 F11 Mu Window Mode yi Download Edin ve İçindeki 1027x768 Kayıt Girdisini Yapın Sonra Launcherinizden 1024x768 i seçin ve Window Mode yi Çalıştırın Sorun Düzelecektir

YADA

Başlat > Çalıştır > Regedit Yazıp Enter a Basın arkadaşlar

Sonra

HKEY_CURRENT_USER > Software > Webzen > Mu > Config ' e girin sonra Resolution a Çift Tıklayıp Değer Verisini 2 Yapın Bu Ekran Çözünürlüğünü 1027x768 Yapacaktır Diğer Ekran Çözünürlükleri

640x480 = 0
    800x600 = 1
    1024x768 = 2
    1280x1024 = 3

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuMetal-XAdmin -- 8 Ekim 2006; 1:04:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bendemi sorun var?
    14 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Bu Sorun Nedir ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.