Şimdi Ara

SORUN VAR : BenQ GL2460 24' Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiği modeli aldım fakat 1920*1080 çüzünürlükte monitörü tam ekran ekran yapmak istediğimde görüntüyü bulanık alıyorum yada bana mı öyle geliyor tam anlamış değilim yardımcı olur musunuz tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet_ka -- 20 Aralık 2015; 12:20:00 >

• VGA danmı bağladın ? mavi kablodan ?

DVI yada HDMI varsa birde o arayüzle denermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

VGA danmı bağladın ? mavi kablodan ?

Hayır hocam vga dan bağlamadım direk HDMI dan bağladım convert değil HDMI dan HDMI ya yani .. ama biraz bulanık gibi çok garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet_ka

quote:

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

VGA danmı bağladın ? mavi kablodan ?

Hayır hocam vga dan bağlamadım direk HDMI dan bağladım convert değil HDMI dan HDMI ya yani .. ama biraz bulanık gibi çok garip

1920 x 1080 dimi çözünürlük ? daha yükseğini seçmeyin. eğer hala sorun varsa malesef ya monitör bozuk ya kablo bozuk yada ekran kartı hdmi çıkışı.
  • Oyunlarda hiçbir sıkıntı yok hocam masaüstü biraz bulanık sadece bilmiyorum sanırım kullanan kimse yok tşkler
  • BenQ'larda sanırım arka aydınlatmadan dolayı sıkıntı yaşanıyor. Ekran cok parlak oldugu oldugu icin internette dolaşırken bulanık hissediyor olabilirsiniz .
  • Alırken dikkat edin.Ben bu monitörü aldım monitörde tam ortasında ölü piksel vardı.Garantiye gönderdim standarta uygun deyip geri gönderdiler.Hangi standart? Kime göre standart? Yok böyle birşey

https://www.sikayetvar.com/tecpro-teknoloji-garanti-kapsamindaki-urunu-onarmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrhmm -- 18 Mayıs 2016; 13:29:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enteresan bir şekilde windows kuramadıgımdan sebep kasayı vatana geri vermiştim kasa geldiğinde yeniden windows kurdum tekrardan ekran sürücülerini kurdum gıcır gıcır cam gibi oldu garip ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.