Şimdi Ara

sorun yok tamam (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alem fm matrax a katil onlar yardim eder evine fln yemek getirirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışacak zamanım yok demek mazerettir kardeş. part time olarak günde istediğin saatler arasında süpermarketlerde veya mağazalarda kolayca iş bulabilirsin. 18:00-22:00 arası 1 yıldan fazla çalışmıştım zamanında.
  • İzmirde olsan firsat kodu verirdim yemek icin. Ne diyelim istanbullu duyarli arkadas vardir elbet. Ama calismayi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün 24 saat...
    Merak ettim nasıl bir dolu programın var ki çalışacak zamanın kalmıyor?
    Hepimiz o yollardan geçtik ama dilenmedik hem okuduk hem çalıştık, tavsiye ederim insanın kendisine olan saygısı artıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi Adana ya davet etmiş burda adam açlıktan geberse yinede Adana ya gidilmez parası olsa bile gidilmez Kısacası Yine mi Adana
  • burdan ne bekliyorsun millet sana para mı versin ? hayatın acımasızlıgını ögren kimse kimseye 5 kuruş vermez menfaati yoksa. bende üni ögrencisiydim 5 lira bulup montumun fermuarını diktirememiştim karda ellerim montumun cebimde, yürüyordum havalı havalı, elindeki ile yetinmeyi bileceksin ekstra masrafın seni aç bırakacagını hesaplıyacaksın üniversiteye gelmissin sana akıl verecek degilim hayatın akısında ögreneceksin bunları...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.